Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כדאי לנסות דבר שונה ולהקים תערוכה חדשה ושונה שתהיה 10 ימים. שתהיה אם יותר מכוניות "מענינות". בקיצור לשבור את המונופול שקיים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התערוכה האחרונה באמת הייתה מאכזבת, היה נורא צפוף בביתנים, מכוניות לא מרשימות ולדעתי גם תאורה גרוע (אני מסתכל על התמונות שצלמתי ובכולן אפשר לראות נק' אור שמגיעות ישירות מהמנורה). :idea:

אני זוכר תערוכה אחת לפני 8 בערך, הגעתי עם אבא ביום האחרון בערב, כשהתחילו לפרק, הם היו כל כך נחמדים ונתנו לנו לשבת במכוניות נעולות. :-D

פורסם

באוטומוטור לפני שנתיים התנפלו אליי סוכנים של GOLD LABEL וניסו לשכנע אותי לקנות את התוסף ש ג.יפית ממליצה :lol:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ממש ביאסתם אותי...רציתי ללכת, אבל אם אתם אומרים שזה סתם ח**... :lol:

אני חושב אני אלך בימים האחרונים, אחרי שאני יראה כמה תמונות של מה שיש שם.

חבל שאתם ממהרים לשפוט את התערוכה עוד לפני שהיא נפתחה.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

זה לא חוכמה ללכת ולהגיד "אם כבר תערוכת רכב, אז רק בחו"ל". לא לכולם יש את היכולת להגיע לתערוכת רכב בחו"ל, ומה שנשאר לרוב הכמעט מוחלט בארץ הוא לבקר בתערוכה היחידה שמציעים פה. נכון שזו לא תערוכה בקנה מידה עולמי, ונכון שהרבה יגידו שמחיר הכרטיס לא שווה את התמורה, אבל למה שלא תראו את הכל בפרופורציה שונה מעט. תערוכה שכזו מתקיימת בארץ פעם בשנתיים (אני לא מדבר על "גלגלים" שזה באמת בזבוז זמן) ויש מדינות שבהם אין בכלל תערוכת רכב, ועם כל הכבוד, אני לא חושב שיש פה מישהו ש-70 ש"ח ירוששו אותו פעם בשנתיים.

תנו לפחות קצת קרדיט ותהנו ממה שיש. אני למשל כחובב רכב לא ארשה לעצמי לפספס את התערוכה היחידה שיש בארץ בגלל שהיא לא ברמת תצוגת רכב בחו"ל. מכל הלב, אני לא חושב שאי פעם יצאתי מאוטומוטור מאוכזב. מקום לשיפור תמיד יהיה זה בטוח אבל בינתיים צריך לנצל את מה שיש לנו. אני אישית הולך להיות שם ולעשות חיים :) ואני מקווה שגם הרבה מכם ילכו.

פורסם

אני חייב להסכים עם גולף.

זה כמו לומר על המסלול בנחשונים שהוא לא ברמה של חו"ל

אל תהיו מצחיקים - גם רמת השוק לא לא מתקרבת לחו"ל ורמת ההכנסה שלהם לא מגיעה לזו של חו"ל - איזה 5 מליון מבקרים..

אולי 5000 ביום.

זה לא חו"ל פה, בלי קשר למי יש יכולת לנסוע ולמי לא.

מישהו צריך לממן את ההשקעה, ואם יחייבו 30 שקל זה לא יביא הרבה יותר קהל - ואם היה מספיק קהל לשבועיים היו עושים תערוכה של שבועיים, אבל אנחנו ב י ש ר א ל !

תעזבו אתכם מקיטורים, לא בא לכם לבוא, אני מבין לגמרי, גם אני ככל הנראה לא אגיע - אבל למה לקטר?

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

איזה כיף שיש כרטיסים VIP ממרצדס. לפחות האוכל פעם קודמת היה פצצה

:)

לא מסכים איתך,כול הקמח מצא הזה עשה לי בחילות:-(.

לדעתי כדאי למארגני האירוע פשוט להירשם לפה,ולהביא מפה אנשים שמעונינים להציג את רכבם תמורת כסף כמובן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

איזה כיף שיש כרטיסים VIP ממרצדס. לפחות האוכל פעם קודמת היה פצצה

:)

מסכים! :)

--

mopa, אתה רואה פה ים שאתה נסחף?

5 מליון בתערוכה בחו"ל? פרנקפורט, שנחשבת לאחת הגדולות בעולם, עומדת על בערך חמישית מהמספר הזה..

5000 בתערוכה בארץ? רק באולם מספר 1 נכנסים בכיף 5000+ איש בלי יותר מידי צפיפות.

המספרים בארץ אולי לא מגיעים ל700-800-900 אלף של התערוכות הגדולות בחו"ל, אבל הם גם לא מסתכמים ב5000 איש.

לפני התערוכה הקודמת, היה ראיון עם המארגן של התערוכה, והוא דיבר על קהל של למעלה מ100 אלף איש בשנים הקודמות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

באוטו מוטור 2003 נשארו לי כמה כרטיסים ספייר, ביום האחרון לתערוכה ניגשתי לכמה אנשים בקופות ע"מ לחלק להם את הכרטיסים, אף אחד לא לקח אותם ממני.

אוטו מוטור הקודם קיבלתי זוג כרטיסי VIP והם עד עכשיו אצלי בחדר, נזכרתי ללכת יום מאוחר מידי... טוב כנראה שלא פיספסתי יותר מידי.

פורסם

כמו שאמרים על דבר טוב שהיה וחבל שהלך אז גם פה זה נכון = חבל על הזמן ועל הכסף (לא משנה כמה יעלה) אבל ברור שעם ישראל הדביל ילך לשם במקום להצביע ברגליים :arrow:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...