Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע תביעות ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רציתי לבדוק מנסיונכם עםחברות הביטוח.

לאחרונה הרמתי טלפון לסוכן הביטוח שלי לגבי תביעה שאני מעוניין לתבוע את חברת הביטוח. יש לי ביטוח מקיף. הסוכן שלי טען שאם מדובר בסכום תביעה קטן לא כדאי לבטח, כי מעבר לעובדה שמחיר הפרמיה יעלה, חברות ביטוח לאחר שתי תביעות (בטווח זמן של מספר שנים), לא מוכנות כבר לבטח.

האם הסוכן שלי דובר אמת? האם נתקלתם בתופעה?

פורסם

לא יודע אם שתי תביעות,

אבל ברמת העיקרון הוא צודק.

חברות ביטוח לא אוהבות לבטח לקוחות "בעיתיים".

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא יודע אם שתי תביעות,

אבל ברמת העיקרון הוא צודק.

חברות ביטוח לא אוהבות לבטח לקוחות "בעיתיים".

אתה צודק. אבל לדבריו החברות לא מבדילות בין לקוח "טוב" שהיה לו מזל רע פעמיים בטווח זמן קצר ללקוח בעייתי.

לדוגמא: לקוח טוב יכול להיות מי שהיה מבוטח 10 שנים לא תביעות ובגלל חוסר מזל תובע פעמיים תוך שנתיים. האם זה לקוח בעייתי? לדעתי לא! לדברי הסוכן - החברות לא ירצו לבטח.

פורסם

הכל שיקולים שלך-תעשה חשבון:

1. מה היא השתתפות עצמית שלך +כמה תאבד על פרמיה יותר גבוהה *3 שנים (בתנאי שלא תעשה עוד תאונה).אני למשל מקבל הנחה של 7.5% על כל שנה בלי תאונות.

2. תקבל הצעת מחיר לתיקון הרכב ותחליט האם כדאי או לא לתבוע את הביטוח.

יש מצב שחברת הביטוח או הסוכן יסרבו לבטח אותך אחרי מספר תאונות. תצטרך לחפש מקום אחר כדי לבטח ובכל מקום אחר דורשים אישור על תביעות ב 3 שנים אחרונות. כך שגם במקום אחר תקבל הצאות ביטוח גבוהות (מי שיסכים לבטח בכלל).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קח בחשבון שכשאתה תובע את הביטוח. מקזזים לך מהפיצוי השתתפות עצמית + כינון הפוליסה ליתרת התקופה.

מעבר לזה אתה מפסיד הנחת העדר תביעות בעת חידוש הפוליסה.

כדי שלך יהיה משתלם לתבוע, אתה צריך לוודא שהנזק שלך עולה על כל התשלומים האחרים שמקזזים לך.

אין טעם לתבוע 2,000 שקל אם מקזזים לך מזה 1,500.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ברור לגמרי. אבל השיחה עםסוכן הביטוח הובילה אותי לחשוב על כל הסיפור. אם ככה יוצא שהביטוח המקיף יוצא משתלם רק למקרה של גניבה או נזק כבד (באשמת המבוטח) לצד ג' או לרכב שלו. כלומר בנזק של כמה אלפי שקלים בודדים לא משתלם להפעיל את הביטוח המקיף גם אם לא היו תביעות שנים רבות.

פורסם

אתה רואה -שנים משלמים עשרות אלפי שקלים לביטוח.

ובסוף כדאי לתקן את האוטו על חשבונך. אחר כך אתה קוראה בעיתון על אחוזי רווחים של חברות הביטוח.

אבל אין מה לעשות-כשגונבים לך אוטו או שיש נזק רציני ואין לך ביטוח זה יותר גרוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

gsk,

עקרונית נכון.

רק שאם היום קנית רכב ומחר גנבו לך, אתה קצת בבעיה לחסוך מהתחלה לרכב חדש.

אל תעשה מקיף, נניח שתחסוך כל שנה 3,5,00 שקל.

במשך 20 שנה נניח שחסכת 85,000 שקל (החיסכון מושקע ומניב).

עדיין לא הגעת לרכב חדש.

• תוכן חדש...