Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובוקר טוב!

ברשותי פיג'ו 205 שנת 94 ומה לעשות עם השנים הצבא הישתנה קצת הוא במקור לבן שנהב ואחרי כל כך הרבה שנים הצבא פשוט תפס המון ליכלוך והמון סימנים שחורים על הצבע של הרכב. עכשיו היה לי המון סריטות בדלת ניכנסתי במין עמוד בחניון ושיפשפתי טיפה את הצבע האדום הזוהר שיש על העמודים בקניונים! בקיצור ניקתי את זה עם אציטון! ופשוט אין מה להגיד שניה אחת הכל ירד כך גם סריטות שהיו ברכב ניקתי אותם עם אציטון ואחרי שראיתי שאם משפשים בעדינות עם אציטון גם כל הצבע המלכולך יורד ופשוט חוזר להיות הצבע לבן שנהב כמו שהוא יצא מהחברה וזה ממש יפה! עכשיו שאלתי היא כזאת!

אם אני יעבור על כל הרכב על 4 דלתות הרכב ומחכסה המנוע וינקה אותם עם אציטון האם יגרם נזק לצבע הרכב? לבנתים ניקתי רק דלת אחד וזה ניראה פשוט מעולה הבדל של שמים וארץ בין שתי דלתות האם זה גורם נזק לצבא זה לא טינר שמוריד צבע של קירות זה בסה"כ איצטון של בנת של ציפורנים!

אשמח לקבל תגובה בנושא!4471195728317c.jpg[/img]

פורסם

תעצור שם. הרסת דלת אחת, זה מספיק!

אציטון אסור אסור אסור על הפח של הרכב. תן לו יום יומיים לבצע את פעולתו הכימית ואז תראה מה עוללת לדלת.

זה חומר מאכל, שאוכל את הלכה המגינה על צבע הרכב, ואני מתפלא שלא ראית נזק כבר מיד עם השמתו על הרכב.

מה הבעיה עם ווקס בשביל ברק? ואם אין פיצוצים ודהיית לכה בצבע, אתה יכול לעשות פוליש ואח"כ ווקס ותראה תוצאות טובות ביותר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

זה הורס את הצבע!!!!!

תקנה משחזר צבע וזה יחזיר לך את הבצע כמו שהיה בלי שום בעיות לא יהרוס לך את הצבע , אחרי זה אני ממליץ לך לעשות ווקס לאוטו פעם בכמה חודשים וכך תמנע מלכלוך חדש להדבק לצבע.

פורסם

יש לך פיג'ו שנת 94, אתה לא תלך להשקיע בו 200 ש"ח פעם בשלושה חודשים אני מניח, כדי לעשות ווקס...

מצד שני הטיפול המונע שלך יצירתי אך די רע לאוטו כפי שכבר הוסבר.

השריטות נעלמות לך כי אתה מפרק את הצבע - והצבע נכנס לתוך השריטות - אבל הרווח הזה משימוש באצטון הוא מה שנקרא חרב פיפיות - כי אתה הורס את הצבע.

קשה לדעת מה מצב האוטו מבחינת הצבע והלכה, אם שווה לך להשקיע בפוליש (או שבכלל המצב כ"כ גרוע ועדיף לא לעשות פוליש כדי לא לפגום יותר) - אבל אני הייתי ממליץ לך לפחות פעם בשנה לעשות ווקס מקצועי, במקום טוב - ולבד מדי כשלושה חודשים תעשה טיפול בעצמך.

אל תקנה חומרים חסרי שם, לא מומלץ לחסוך מדי שם - אבל דובר פה רבות על ווקס.

מצד שני - אם לא בא לך להכנס להוצאות על זה, עזוב אותך כבר עכשיו מזה, תשאיר את המצב כמו שהוא ורק תנקה את האוטו פעם בשבוע בסבון ייעודי ולא בסבון כלים או שמפו או אקונומיקה או אצטון.

רק בחומרים ייעודיים לרכבים.

בהצלחה

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם

איזה לחוצים פה...

אציטון אכן הוא חומר ממיס ועלול לגרום נזק ללכה.

אבל...

תן לו יום יומיים לבצע את פעולתו הכימית

הוא גם חומר מאד נדיף. לכן כמה שניות אחרי שמרחת אותו, אין לו זכר, ולפיכך גם אין לו פעולה "מתמשכת".

הרווחת בזה שלא גרמת נזק. אם לא קרה כלום, אתה יכול להיות שקט.

ישנם לא מעט חומרים שיגמרו לאותו אפקט כמו שאתה מצפה לו (חידוש הצבע ויצירת ברק) שמיועדים לרכב ועושים את העבודה בלי חשש לנזק.

הייתי ממליץ לך לעשות סיבוב בשוק ולראות איזה חומרים יש בדיוק למטרה הזו, ולתת להם לעשות את העבודה.

בהצלחה.

פורסם
איזה לחוצים פה...

אציטון אכן הוא חומר ממיס ועלול לגרום נזק ללכה.

אבל...

הוא גם חומר מאד נדיף. לכן כמה שניות אחרי שמרחת אותו, אין לו זכר, ולפיכך גם אין לו פעולה "מתמשכת".

הרווחת בזה שלא גרמת נזק. אם לא קרה כלום, אתה יכול להיות שקט.

ישנם לא מעט חומרים שיגמרו לאותו אפקט כמו שאתה מצפה לו (חידוש הצבע ויצירת ברק) שמיועדים לרכב ועושים את העבודה בלי חשש לנזק.

הייתי ממליץ לך לעשות סיבוב בשוק ולראות איזה חומרים יש בדיוק למטרה הזו, ולתת להם לעשות את העבודה.

בהצלחה.

חבר יקר,

אני לא יודע איזה אצטון נעשה בו שימוש - האם מסוג טינר שרובו ככולו כהל והוא אכן נדיף מאוד - או אצטון להסרת לק - שיכול להיות על בסיס שמן או מים או לא יודע - ויש לו נדיפות נמוכה הרבה יותר?

אל תזלזל - נכון שזה לא נורא, נכון שאפשר לחיות עם זה - אבל אל תאמר שזה שטויות, כי גם בנזין מתנדף מהר - ועדיין עשוי לפגום בצע - ובמיוחד שהוא מספר שהצבע גם ככה פגום.

ומה לעשות שיש אנשים קצת יותר פדנטים בכל הקשור לצבע של הרכב, אז לא כולנו נורמלים :)

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

• תוכן חדש...