Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לצמיגים וג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי גולף 99 מנוע 1800 אוטומטית.

הצמיגים זה 195\65 r 15

רציתי לדעת מה הצמיג הכי מומלץ לרכב מסוג זה עד 400 שח מקסימום.אם אפשר ביותר זול כמובן יתקבל בברכה.

והאם יש 4 גאנטים מגניזיום לרכב כזה ב 2000? ואיפה אפשר לברר על גאנטים?אפילו משומשים.תודה לכולם.

פורסם

בקשר לג'נטים לא אמרת איפה את ה גר ולכן קשה למקד לאן לשלוח אותך- אם אתה בצפון אז יש במפרץ חיםה ממש לאחר לב המפרץ כשנוסעים לכיוון חוצות המפרץ בחור שמחדש מלאי ג'נטים כל הזמן- המחיר בדר"כ 1500 ש"ח

בקשר לצמיגים אתה צריך להגיד מהם הצרכים שלך והאם את מתעניין בצמיג בעל אופי ספורטיבי או צמיג רגיל טוב או סתם צמיג ומהו התקציב ל4 כאלה?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יש הרבה מאוד דגמי צמיגים מומלצים. תעשה חיפוש עליהם בפורום ואז תברר באתר TIRES4U.CO.IL אם יש את הדגם במידה הספציפית שלך.

ואל תבוא לפנצ'ריה לבקש "דאנלופ" תבקש דגם ספציפי ותראה שזה מה שאתה מקבל!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בדקתי שם אבל הכי זול הוא 370.ואני לא מבין בדגמים מה ההבדל בין כל הדגמים?

והאם מישהו מכיר פנצ'ריה זולה לקניית 4 צמיגים?ואם אי אפשר לפרסם פה,אני בפרטי.תודה על שיתוף הפעולה.

פורסם

למכונית זהה, אם כי ידנית, הורכבה רביעית יוקוהמה C DRIVE. צמיג מאוד מוצלח, משלב נסיעה שקטה ונוחה עם אחיזת כביש משובחת. אני שילמתי מעל המחיר שאותו הקצבת, אלא שבשל לחץ של זמן לא חיפשתי "דיל" זול במיוחד. אני מאמין שאפשר למצוא גם במחיר שלך.

• תוכן חדש...