Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאמרו סאב לא משהו ושהיה כדאי להביא משהו אחר שומעים מצויין לדעתי ולדעתי כל מי שישב באוטו ופחדתי שאני ישר ירצה להחליף אם איך שדיברו על הסאב וואלה שומעים מצויין וחזק כרגע הוא מחובר ב4 אום על 230 RMS (מגבר JENSEN מונו) ולא צריך גם יותר חזק מזה כבר היה מתפוצץ לי האוטו .

דרך אגב אני עם הרמקולים המקוריים של האוטו ושומעים מהם מצויין, לקחו לי על התקנה + חוטים 400 כולל מע"מ בצחי מערכות שנמצא בסובארו (הלכתי אליהם כי אחרי הכל אוטו חדש לגמרי) מחיר בסדר ?

שאלה למבינים המספר והמגב האחורי עושים רעשים מהסאב מה לעשות איתם ? המספר בטח לא בעיה לתקוע גומיות אבל המגב ? יש איזה רעיון כי הוא עושה דיי הרבה רעש .

IMG_1979.jpg

IMG_1980.jpg

IMG_1981.jpg

פורסם

תתחדש :mm_yeah:

הכי חשוב שאתה מרוצה מהמערכת ומאיכות השמיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תתחדש

אהבתי את המסך,באיזה רכב מדובר?

תחליף את התיבה הזאת למשהו יותר טוב

סובארו B3 הנה עוד 2 תמונות שצילמתי מקודם על הדרך.

אמרו לי להחליף כי היא תתפרק לי אז אמרתי שהיא תתפרק אני יחליף .

או שלהחליף גם יתן לי שיפור בסאונד ? כמה עולה תיבה טובה ? ויש מצב למצוא יד שניה או עדיף לעשות בניה ? יש לי נגריה שתעשה לי בחינם בניה כדאי לעשות ? כמה עולה העץ ואיזה סוג צריך?

IMG_1978.jpg

פורסם

יש תיובות גם יותר איכותיות מעץ MDF בסביבות 280 - 300 שח

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם
יש תיובות גם יותר איכותיות מעץ MDF בסביבות 280 - 300 שח

שוב יותר איכותי במה ? בצליל שזה יתן לי או באיכות של העץ ?

פורסם

נראה טוב ..

מאיזו תוצרת הדיודי שלך

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

פורסם
שוב יותר איכותי במה ? בצליל שזה יתן לי או באיכות של העץ ?

אז כן מבחינת החוזק של התיבה כדי שלא תתפרק מהר כי עץ מסוג MDF הרבה יותר חזק ואיכותי מסיבת.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

פורסם
אכן הדיוידי הוא מחברת פנסוניק, ואם אני לא טועה כל הבי 3 האלה מגיעות ככה מהחברה.

כן פנסוניק וזה תוספת בדגם הפחות מפואר ומגיע במפואר .

פורסם
סובארו B3 הנה עוד 2 תמונות שצילמתי מקודם על הדרך.

אמרו לי להחליף כי היא תתפרק לי אז אמרתי שהיא תתפרק אני יחליף .

או שלהחליף גם יתן לי שיפור בסאונד ? כמה עולה תיבה טובה ? ויש מצב למצוא יד שניה או עדיף לעשות בניה ? יש לי נגריה שתעשה לי בחינם בניה כדאי לעשות ? כמה עולה העץ ואיזה סוג צריך?

תתחדש על המערכת, ככלל, גם אם הרכב שלך, לא מומלץ לשים תמונות עם מספר רכב גלוי, הסרתי לך את התמונה שבה ראו את המספר, אם אתה בכל זאת רוצה להעלות אותה שוב - אתה מוזמן, החלטה שלך ובאחריותך.

איציק.

פורסם
תתחדש על המערכת, ככלל, גם אם הרכב שלך, לא מומלץ לשים תמונות עם מספר רכב גלוי, הסרתי לך את התמונה שבה ראו את המספר, אם אתה בכל זאת רוצה להעלות אותה שוב - אתה מוזמן, החלטה שלך ובאחריותך.

איציק.

אני יודע שלא מומלץ אבל שטויות סך הכל B3 לא פרארי .

תודה .

• תוכן חדש...