Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא פיאט X1/9 לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפיפיה, תתחדש!!!

יש לה מ"ס מצחיק של קילומטרים, נראית מציאה נהדרת.

אם אתה עדיין נגיש לארה"ב, ויכול לחסוך משלוחים יקרים - ניתן להשיג שם את רוב החלפים.

כדאי לך בכל מקרה לבקש קטלוג מהם:

http://www.international-auto.com/index.cfm?fa=garage

אם לא, באירופה יש הרבה ספקים, לא ניסיתי אותם עדיין.

אני שמח שהצטרפה פיאט יפה כזו, הכתומה שלי מחכה למפגש.

פורסם

תתחדש! ממה שניתן לשפוט מהתמונות, המכונית נראית מצויין.

האם תוכל לפרט את העלויות המדוייקות? כמה עלה כל יום אחסון באוברסיז, בכמה העריכו את הרכב במכס בארץ, וכמה שילמת הוצאות נלוות אחרות? המידע הזה עוזר לאחרים לתכנן יבוא של מכוניות אחרות, ועוזר ביכולת המיקוח מול חברות ההובלה,המכס והמחסנים השונים.

תהנה מהאוטו,

נמרוד

פורסם

תודה רבה על האיחולים.

כאמור הרכב הגיע אלי הביתה ביום ב וביום ג היה על 4 בוקים ועבר בדיקה כללית ונמצא ש

כל המערכות עובדות -חשמלית ומכנית

יש צורך להחליף 4 צמגים, שמן מנוע,רצועת טיימנג,שמן ברקס ,מסנן שמן ,שמן בתמסורת,פלגים,קבל ופלטינה וניקוי ברקסים(הדיסקים והפדים במצב חדש) .

התחלנו לעבוד על ניקויי הרכב ומצאנו גלגלי אבקי בכל פינה ברכב ובעזרת הבן שלי התקדמנו בקצב משביע רצון .

היום החלפנו את כל השמן במערכת הבלימה, שמן ומסנן מנוע ניקוי וכיוונן קרבורטור.

הוזמנו צמיגים אשר מחר אמורים להגיע ובמהלך השבוע הקרב נסיים את החלק המכני.

17-11-07_0941.jpg

17-11-07_0944.jpg

17-11-07_0945.jpg

פורסם
תתחדש! ממה שניתן לשפוט מהתמונות, המכונית נראית מצויין.

האם תוכל לפרט את העלויות המדוייקות? כמה עלה כל יום אחסון באוברסיז, בכמה העריכו את הרכב במכס בארץ, וכמה שילמת הוצאות נלוות אחרות? המידע הזה עוזר לאחרים לתכנן יבוא של מכוניות אחרות, ועוזר ביכולת המיקוח מול חברות ההובלה,המכס והמחסנים השונים.

תהנה מהאוטו,

נמרוד

העלויות של ההובלה היו כ 1250$ ועוד מיסוי (מס מלחמה ,דלק ....)600-800$ החישוב של הדולר הוא יחס העברות המחאות +2%

האחסון שלי באוברזיס היה 19 יום מתוכם שבוע בקונטיינר והשאר בחוץ(הוזיל את העלות )כולל פריקה העברה וניקויי ועוד מספר סעיפים הגיע ל 1500 ש"ח

הרכב הוערך ברמה 4

לדעתי מי שיעשה סקר שוק ילמד את הנושא יקרא את הכתבה שלך מספר פעמים יקרא בפורום המצוין פתיתי אינפורמציה יאגור אותם

יבין שהכל זה שוק פתוח וחופשי ויש מספר רב של מחירים לדוגמא כאשר פניתי לחברה הראשונה עבור הובלה ביקשו 3000$כולל הכול!!!!

ברצוני שוב לציין שבמכס אשדוד התיחסו אלי בכבוד רק צריך לבוא מוכן עם הניירת המתאימה והיות אדיב ומנומס ואז הכל זורם.

השיחרור באשדוד הוא תהליך מאד פשוט ומהיר 1.חברת המשלוח 2.מכס 3.דאר תשלום מכס או לחלופין עד 10000 ש"ח בכרטיס אשראי במכס 4. אוברזיס תשלום והוצאת הרכב

אשמח לענות ועזור

יוחנן

פורסם

תתחדש!

אני מת לראות אותה כבר מתגלגלת :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
5 תווים

לירן

עכשיו שמתי לב שאתה משפץ 914 כמעט קניתי אחת כזאת 1700 שנת 1974 גם מקורית מניו יורק בצע לבן אולם בעל הרכב נעלם.

האיש מבוגר מאד והיה מגיע אחת לשבוע להזיז את הרכב.

גיסי ניסה לתפוס אותו ללא כל הצלחה ופתאום בא אלי אם הFIAT אז קניתי אותה במקביל אני לא מפסיק לנסות ליצור קשר אם המבוגר כדי שאקנה גם אותו.

הרכב יד ראשונה עם 34600 מייל נשמרה בחניון מיום הגעתה לניו יורק ולא נסעה כלל בחורף

עדין מקווה להשיג אותה

פורסם

ליופי אני מצרף ברכותי גם בפורום זה.

נראה לי שבזמן האחרון מצטרפות כמה איקסיות לארץ. אני מציע שנקים איזה חוג או משהו בפורום זה שמתייחס ל X.

מאחל לך הרבה הנאה, יש המון כיף במכונית הזו.

HaXD

Have an X Day

פורסם
ליופי אני מצרף ברכותי גם בפורום זה.

נראה לי שבזמן האחרון מצטרפות כמה איקסיות לארץ. אני מציע שנקים איזה חוג או משהו בפורום זה שמתייחס ל X.

מאחל לך הרבה הנאה, יש המון כיף במכונית הזו.

HaXD

Have an X Day

הרצל ידידי

תודה על הברכה וראיתי את התמונות של הרכב שלך כבית נראה מדהים

ניפגש בהמשך

יוחנן

• תוכן חדש...