Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לתאונה ברמזור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה בקשר תאונה שאני היתי רוצה לדעת מה יקרה עכשיו ורק אתם ניראה לי יכולים לעזור לי אז ככה:

אתמול בסביבות 3 וחצי בצהריים נסענו במשאית אני ודוד שלי הינו על מהירות מותרת לפתע הינו צריכים לבלום אבל זה היה מאוחר מידיי אז או לכנס במשאית שלפינינו או לישבור לבין השוליים בן המכוניות למעקה הבטיחות

דוד שלי שבר לשוליים ואני ראיתי רמזור לפניי אמרתי לו תחזיק חזק הרמזור לוקח אותנו אחרי מאית השניה הרמזור כבר היה 3 מטר גרור על הכביש הערקנו אותו המקום מה שנישאר ממנו זה רק הבלים של החשמל במקום מונחים על הריצפה

חיכינו שם 20 דקות ראינו שאף אחד לא לא מגיע {מישטרה וכזה} שמו את הרמזור בצד ונסענו חזרה לכיוון העיר שלנו {זה היה כביש בין עירוני}

לקחנו את המשאית למוסך ונסענו למישטרה לתת עדות שאנחנו הורדנו את הרמזור

עכשיו. יש לי ביטוח מקיף יש לי טסט ויש לי הכל

אין ניפגעים לא אנחנו ולא מישהו אחר

אוקיי

מה עכשיו ?????

יש מישפט על זה שניכנסנו ברמזור

מה יהיה במישפט

כמה עולה השתתפות עצמית של רמזור כזה

מישהו יכול לעזור לי בפרטיים ???

תודה רבה ובוקר טוב

פורסם

תגיד להם שתביא רמזור יד שנייה ותתקין(יותר זול)

אחד הדברים המצחיקים(מצטער על מה שקרה)לקרוא על הבוקר.

מקווה שאתם בסדר ולא נפגעתם

פורסם

חחח המשאית לא מעניין אותי זה בעל הבית שלי משלם הכול הוא לוקח על עצמו הכל

אני רק מפחד שלא יבוא על השל שלי טביעה אם יבוא על המשאית זה לא ממש מעניין אותי מעניין אותי יותר שלא יבוא על השם שלי טביעה

גם את הרמזור בעל הבית יתקן זה

כמו שאמרתי מפחיד אותי הטביעה שלא תבוא על שמי אם תבוא

פורסם

יעלה לכה בהשתתפות עצמית

הביטוח המקיף אמור לתקן לך את המשאית

הצד ג' אמור לתקן את הרמזור

לא צריך לעניין אותףך שומדבר מלבד השתתפות עצמית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

המשטרה יכולים "לתקוע" אותך על אי-שמירת מרחק(אם היית במהירות החוקית, היית אמור לעצור בזמן).

מעבר לזה אין לי מה להגיד..

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אייזיק המשאית לפנינו עצרה במפתיעה וגם היא איבדה שיווי על הכביש ככה שלא היה לנו ברירה זה היה הסיכוי היחיד

יש... בחור? אל תגיד תברים ליפני שאתה יודע כי אתה עושה כאילו אנחנו עבריינים שכל שעתיים עושים תאונה וחוץ מיזה בתור נהג של 30 שנה על משאית בלי דו"ח של שוטר אז קורה שיש פיקשוש

• תוכן חדש...