Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, לאחר תקופה של הזנחה משהו של התחום (הסיבות שמורות במערכת ^^ ) חזרתי ב"פול גז". הבניות בדלת כבר בחצי הדרך ופתאום שמתי לב, שעוד לא החלטתי על סאב וופר.

בהתחשב בסגנון המוזיקה שאני שומע (D&B, הארדקור טכנו, Pאנק, הארדקור Pאנק ושאר מיני מחרישי אוזניים ^^) ובקצב הגבוהה מאוד של הבסים, נכנסתי לדילמה...

אני יודע כבר שאני לא רוצה סאב 12", למה? פשוט כי הם "אביסעלה" גדולים ולא מתאימים לעיצוב הכולל של המערכת. הדבר משאיר אותי עם שתי אפוציות. 8" ו10", לא מזמן שמעתי אצל חבר סאב בשם IDMAX. בהמה אמיתי... א-ב-ל קצת יקר בשבילי וגם, 12". לאחר הסתובבות קצרה ברחבי באינטרנט גליתי את הIDQ, קצת מכוער, אבל ראיתי גם גרסת V3 שנראת יותר טוב ^^.

מבחינת ההספקים הוא נראה לי מתאים בהחלט (אני אשתמש במגבר נקמיצ'י P4100) שמוצהר אצל היצרן ב 350 RMS ב4Ohm בגישור. השאלה היא האם מהירות התגובה תהה מספקת עוד שאני ארגיש בריחה של חלק מהצלילים? הכוונה היא האם הסאב יוכל לעמוד בקצב של המוזיקב בסופו של דבר.

בכל מקרה, אם יש למישהו מבין העונים המלצות נוספות, אני אשמח לשמוע. מבחינת תקציב מדובר על כ-1500 ש"ח עדיף פחות כמובן, אבל זהו הקו אדום שלי. מבחינת עוצמה? ובכן 350 RMS הוא מה שמוצהר ע"י היצרן, בכל מקרה יש גיין :).

תודה מראש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...