Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קניתי אתמול את הטרטל ווקס הזה:

pdtwcolormagicsl3.jpg

אבל את הבקבוק הכחול האוטו הוא כחול כהה.

מישהו השתמש בתכשיר הזה בעבר עם הסטיק הזה שמצורף? איך עובדים עם זה? מורחים קודם על השריטות ועל זה שמים את הווקס?

לא השתמשתי עם ווקס נוזלי מיימי:\

תודה

פורסם

יש לי כזה בצבע ירוק לחיפושית, זה פוליש ווקס, אצלי זה החזיר לצבע את הברק ואת היופי , ב"אודם" לא השתמשתי כי הוא לא תואם בכלל לצבע שלי .(תבדוק בפינה נסתרת את השפעתו לצבע )

בהצלחה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
יש לי כזה בצבע ירוק לחיפושית, זה פוליש ווקס, אצלי זה החזיר לצבע את הברק ואת היופי , ב"אודם" לא השתמשתי כי הוא לא תואם בכלל לצבע שלי .(תבדוק בפינה נסתרת את השפעתו לצבע )

בהצלחה!

הבנתי.

אבל איך משתמשים בנוזלי? זה לא נוזל על החלונות או משהו? זה גם מתקשה כמו ווקס משחה ואז מקלפים?

פורסם

ויש ספריי מומלץ לשים על הרכב שיבריק אותו לגמרי? כי אחרי ווקס בדרך כלל יש מלא אבק על האוטו שנתפס עליו... יש חומר מונע?

פורסם

זהו שפעם שעברה (לפני שבועיים) עשיתי רק על המכסה מנוע וכל צד שמאל של האוטו והופיעו לי פיתאום נקודות לבנות במכסה מנוע אלא היו לפני זה

זה היה עם הווקס שכחול המשחה של טרטל.

וגם נתפס על זה מלא אבק פיתאום ביגלל זה קניתי עכשיו את הווקס הנוזלי הזה עם האודם לבדוק אותו.

התכשיר הזה הוא גם פוליש? כאילו מוריד שכבה מהצבע? אני לא רוצה שיהיו לי עוד נקודות לבנות פיתאום

פורסם

בעיקרון הגם הנוזל הזה מתייבש בסופו של דבר על הצבע , ואחרי זה צריך להוריד את זה , אבל אל תשכח שאחרי שבוע שבועיים אתה גם ככה שוטף את האוטו , ככה שכל הליכלוך והשאריות של הווקס יורדות.

פורסם

אני משתמש קבוע בזה יש לי לבן, שחור, ובורדו ולדעתי החומר טוב שומר על הצבע לגבי ה"אודם"ניסיתי להשתמש והאמת שלא ראיתי שום פעולה ממנו.תיקוני צבע קטנים אני עושה עם צבע שמגיע בשפורפרת קטנה לפי המספר (פחות או יותר) באוטו דיפו.

פורסם
ולקרוא את הוראות השימוש.

וכמובן - בצל מלא.

אין בעיה תודה על התיזכורת.

אבל ה"ווקס +פוליש" שרשום בבקבוק הזה זה לא כמו המכונה שעושים מקצועי נכון? זה לא באמת מוריד שיכבה צבע כמו שעושים עם מכונה מסתובבת, או שאני טועה ?:shock:

• תוכן חדש...