Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מכונית תקציב 30000-35000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכיוון שאני הולך עליו הוא יפני כיוון שיפניות (לפי דעתי) המכוניות הכי אמינות שומרות ערך ובין הכי זולות להחזקה וזה בדיוק מה שאני מחפש אני עכשיו חשבתי על סובארו אימפרזה 95-96 מנוע 1.6 האוטו יהיה לנסיעה מהבית לעבודה ולבילויים עים יש עצות לרכבים שונים או חוות דעת על הסובארו ארצה לשמוע תודה

פורסם

האימפרזה בהחלט נחשב לרכב אמין.

אך אינני רואה את היתרון של רכב מודל 95 דוגמאת האימפרזה על רכב מודל 2001 דוגמאת הפונטו ספייס.

לדעתי 6 שנים הבדל זה לא הולך ברגל...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תוכל להכניס גם :

כריזמה 99

אלמרה 99/98

אחי בקשר לכריזמה אני לא בטוח למרות שהוא לא רע אבל מיצובישי איך אומרים "טוחנות" דלק בצורה חריפה (שאני מדבר על חריפה לדודה שלי הייה סופר לנסר והיא לקחה דלק בצורה מפחידה) שני המכוניות שהבאתה הם יפניות נכון אמינות אבל מה שמפריע לי באלמרה שהשוק שלה לא "מזהיר" קשה נורא למכור אוטו כזה וגם חקלקים של ניסן היום נמכרים מחברת רנו שקנתה את חברת ניסן ככה שהטיפולים נורא ייקרים לפי מה שניראה לי זה או קרולה או אימפרזה בשנים 96-95 וגם אבא שלי היציע לי לקחת דייהטסו סריון אני ממש לא מכיר תאוטו עז מה אתם אומרים מבין השלושה?

פורסם

חבל שאין כאן פונקציה של "עקוב אחר שינויים" כדי להדגים איך כותבים (ומדברים) בשפה הזרה הזו שנקראת עברית...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני הייתי מציע לך לקנות את הסובארו אימפרזה אבל שנת 2000 וכמובן שהמחיר גבוהה יותר ככה שהייתי מציע לך לקנות אותה בעוד זמן מסוים תלוי כמה את מרוויח שחודש אחרי מיסים חשבון חשמל, מים אוכל וכל השאר...

בכל זאת יש הבדלים בין השנים...

פורסם

מתיחה של תקציב המקסימום שלך כלפי מעלה בשתי אלפיות לערך יביא אותצך למאזדה לאנטיס 99 שהוא הרבה יותר טוב לפחות לדעתי מאימפרזה 95-6

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...