Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה מחפש קיצורי דרך

בוכנות משומשות ושיט כזה?

כנס לסאמיט תעשה הזמנה תזמין חלקים שבנויים למה שאתה רוצה

תתיעץ איתם

תעשה חור בכיס ותרכיב

אין לך כסף תחכה שיהיה

אתה מבזבז כסףך של חריטות רינגים לאגרים ובוכנות שעולות שקל וחצי

אחרי שיהיה לך מנוע מפגר תצטרך לשפר מיתלים גיר יחסי העברה נעילה

זה לא נגמר רק במנוע

כי אם יהיה לך מנוע כמו שאתה חושב שאתה רוצה על אמריקאית סנדרטית משנות ה 60-70

אתה תעמוד במקום ורק תפרפר כי לא יהיה לך אחיזה ואחרי חצי דקה אתה תשמע

בום כי שברת דבר או שניים

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

תודה דודי, מה שאתה אומר הגיוני אבל לסאמיט אני כרגע לא נכנס.

אני רוצה ללמוד את הבלאואר, ללמוד את הכיוונים במנוע, הצתה, מע' דלק וכו' לכן אני קודם מנסה לבנות משהו בהשקעה נמוכה ובגדישה נמוכה רק כדי לשמוע את זה עובד ולראות כמה זה מוציא, לשחק קצת בדחיסה ולראות באיזה יחס העקומה עולה. לאחר מכן אני יבנה את הדבר האמיתי. אגב, אם אתה דואג לאחיזה של הרכב - הרכב עדיין לא קיים, אני כרגע בונה רק מנוע.

אחרי שיהיה מנוע שיעמוד בדרישות ההספק אני יגש לעבודה על הרכב (מועמד פוטנציאלי חונה מתחת הבית).

חור בכיס כבר יש לי. וגם גיר MT5.

הסט הזה הוא החרא של החרא מתוך כמה סטים מחוזקים משומשים שקניתי באיביי רק לשם ניסוי כלים ולטווח קצר בגדישה נמוכה הוא מתאים גם מתאים. לאחר מכן הוא ימכר לאלומיניום והכסף יתרם לבי"ח גריאטרי למכוניות דראג בישראל.

פורסם

קח רק בחשבון שכשל בוכנה יכול לדפוק לך מכלולים רבים, ותצטרך להחליף הרבה יותר מסט בוכנות חדשות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עם 1/11 אני לא ממליץ לך בכלל לגדוש , במיוחד במנוע קומבינה.

אם אתה בונה מנוע שאין לו רכב שזקוק לו במיידי , אז למה אתה מתפשר?

תעבוד, תחסוך ותרכיב כבר מנוע איכותי.

פורסם

לכל מי ששואל מה המטרה של כל החירבוש הזה: אני בונה מנוע חרטא כדי לבדוק כמה ה671 שלי מסוגל לגדוש במצבו ובכלל ואיך זה משפיע על ההספק. לא יטריד אותי אם המנוע יתפוצץ, מה שדיי סביר שעלול לקרות, כי כל המנוע עלה משהו כמו 100$. למה לעשות לו את זה? ככה. סה"כ מטרת פתיחת השרשור היתה לברר כמה דברים שלא היו נהירים לי מספיק בתחום הגדישה, אורן (ESI TURBO) הסביר לי את הרוב טלפונית ואני מעריך את הזמן שהוא הקדיש לי, ו..זהו. נגמר, רדו מהנושא.:twisted::lol:

בתמונה: 671

פורסם

אני דווקא רואה בתמונה MGB שבוצע בה מעשה נבלה, ואת קובי מילוא מורט שערות ביגונו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לחבר

ה671 GMC הזה כבר הרס הרבה מנועים,מגזירת ראש גל הארכובה,דרך בוכנות וטלטלים שיצאו דרך הבלוק

את הניסיונות ממליץ לעשות ביום חורף הכי קר שיש,הסופר הזה מתחמם בעצמו ויוצר תערובת ענייה

אני מציע שתשמע לחברה מעלי ובמיוחד לאורן

יגאל

• תוכן חדש...