Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר להחלפת פנסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הם יגידו קשה לי להגיד.

למיטב ידיעתי, אם לפנסים שהתקנת יש תקינה אירופאית והם מכוונים היטב לא אמורה להיות לך בעיה. בפועל, אני מתאר לעצמי שמישהו אי שם למטה יכול להחליט שמדובר בשינוי מבנה, והופ אתה בדרך להורדה מהכביש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

:lol: אהבתי מאוד את הרעיון.

בדר"כ טסטרים לא עושים על זה בעיות כאשר עושים את זה על גולף דור 3, אצלך אי אפשר לדעת.

בוחן תנועה שקצת מבין משהו ברכבים (אל תידאג אין הרבה כאלו) ישר יפנק אותך בהורדה מהכביש

בטיעון שזהו שינוי מבנה או יימצא לך איזה סעיף על אורות.

לפחות שים לב שהם מכוונים כראוי כדי שלא תסנוור אף אחד על הכביש.

פורסם

וואי, הרסת את האוטו כולו.

חשבתי רק החלפת פנסים, כואב לי הלב לראות אוטו במצב כזה, תדאג קודם לצביעה ושיראה נורמלי ואחרי זה תחשוב על הפנסים.

פורסם

העיקר כולם יודעים להגיד כמה שהאוטו מכוער ולא מחמיאים קצת על הרעיון המקורי והביצוע.

מעניין אותי לראות איך יצא הפרוייקט בסופו.

בקשר לטסט לא נראה לי יעבור אלא אם אתה נופל על בוחן סלחן

ושוב קבל ח"ח על הרעיון!

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

פורסם

חברה, אתם סתם מגיבים.. לפותח הנושא, כל אבל כל שינוי במבנה הרכב ללא אישור - יכול לגרור להורדה מהכביש נ.ק.ו.ד.ה

אז איך שתומר אמר...

תלמד שקודם חושבים ואחרי זה עושים

עריכה: לאחר צפייה בתמונות יש מצב גדול שתוך חודש ימאס לך מהרכב אחרי שכל 3 ק"מ תעצור אותך ניידת מתנ"א

פורסם

קראתי את כל השרשור, צפיתי בתמונות המאוד קשות שצרפת.

ואני באמת חייב לשאול "למה?!"

האוטו כרגע נראה ממש נורא. לא משנה אם תעבור טסט או לא, השוטרים באמת יציקו לך בצורה מוגזמת. ואפשר להבין אותם!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
חברה, אתם סתם מגיבים.. לפותח הנושא, כל אבל כל שינוי במבנה הרכב ללא אישור - יכול לגרור להורדה מהכביש נ.ק.ו.ד.ה

אז איך שתומר אמר...

עריכה: לאחר צפייה בתמונות יש מצב גדול שתוך חודש ימאס לך מהרכב אחרי שכל 3 ק"מ תעצור אותך ניידת מתנ"א

מה אני יוציא אישורים למה שעדיין לא קיים???

MAX'S -- Tuning

פורסם

אכן תמונות קשות :shock:

אבל על טעם וריח אין מה להתכווח, בהצלחה בפורייקטון שלך.

את שאר התשובות לגבי הטסט וההורדה הצפוייה מהכביש- כבר קיבלת.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...