Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי - בהמשך לשאלותיי והודעותיי, ועם הרבה פיק ברכיים (למה סיטרואן? האם אני באמת צריך מיניוואן? מה משמעות החיים? האם אנג'לינה ג'ולי באמת חולמת עלי בלילות או שהיא סתם אמרה לי שאני גבר חלומותיה?) הלכתי והזמנתי אתמול פיקאסו בדגם ה"ליסינג", קרי גיר רובוטי ורמת הגימור הגבוהה, אבל כמובן ברכישה פרטית.

מחיר הרכב היום כ-158 א"ש, כאשר הרכבים יגיעו לארץ בדצמבר ויהיה ניתן לשחררם לאחר ה-1.1.2008, זאת אומרת לאחר ירידת מס הקניה.

ועכשיו לשאלה - ירידת המס לבדה אמורה להוריד כ-5,000 ש"ח לערך ממחירו כיום, בהנחה ששער היורו לא ישתולל. מה שכן, נציג המכירות (בחור שאני מכיר כבר 4 שנים בערך בלי שום קשר, ואמין בעיני) הסביר שסיווג הרכב היה לפי 151 א"ש כאשר הוא הגיע לארץ, ואז נכנס כמובן לדרגת המיסוי לשווי שימוש 4. כיום, המחיר כאמור לעיל אבל הסיווג נשאר. בינואר דרגות שווי השימוש ירדו ל-146,000 ש"ח, ומי שירצה שהרכב שלו יכנס לדרגה 4 יהיה חייב להגביל המחיר לסכום זה, והוא מעריך שמכיוון שרוב הרכבים בסגמנט נמכרים לליסינג, לובינסקי יעשה "שמיניות באוויר" כדי להכניס הרכב לשווי שימוש 4, אחרת יאבד חלק ניכר מהשוק. מה דעתכם - האם סביר?

ועוד שאלה - למיטב ידיעתי הפיקאסו הקודם נחשב מבוקש למדי כיד שניה, במיוחד לגבי רכב פרטי ולאור היות הדגם ככל נדיר למדי. הדגם החדש יהיה מן הסתם נפוץ בהרבה (כל המשלוח הראשון נחטף, והשני כמעט גמור), והאם לגביו, כי שנמכר בעיקר לליסינג, יש יתרון כאשר אמכור אותו כיד פרטית? או שכמו במאזדה 3 ורכבים מסחריים אנשים מחפשים בלי שום קשר ל"מוצא"? מי מוכן לחזות את העתיד? (ואני בטוח שזו לא השאלה הכי אינטילגנטית, אבל תנו לי לשכנע את עצמי שעשיתי נכון בכך שלא לקחתי רכב בליסינג...)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מה שסוכן המכירות אומר נשמע הגיוני, מכיוון שמדובר בהרבה כסף אני ההיתי פונה למשרדי החברה ומבקש (בכתב) מה יהיה המחיר אם ישנו את המיסוי.

האם כדאי לקנות רכב ולא לקחת רכב מליסינג?

על מנת לתת תשובה עינינית צריך לדעת כמה פרטים:

- מהי עלות הרכב בליסינג דרך החברה שאתה עובד?

- כמה ק"מ אתה עושה בשנה?

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
מה שסוכן המכירות אומר נשמע הגיוני, מכיוון שמדובר בהרבה כסף אני ההיתי פונה למשרדי החברה ומבקש (בכתב) מה יהיה המחיר אם ישנו את המיסוי.

אף אחד לא יתן התחייבות על משהו שהוא לא יודע כרגע.

כל היבואנים יהיו חייבים ל"ישר קו" ב-1 ינואר ואח"כ ניתן לשנות כלפי מעלה לפי השינוי בשערי המטבע הרלוונטיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...