Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תענה בבקשה על שתי השאלות האלה

האם צינור מים עליון ותחתון חמים במידה שווה?

האם רשת הרדיאטור חמה במידה שווה לכל אורכה ורוחבה?

ועוד משימה

קח בקבוק של ליטר וחצי שקוף ,פתח את מכסה הראדיטור

מלא את הבקבוק עד למחציתו

הנע את המנוע

הפוך את הבקבוק במהירות לתוך פתח המילוי, השתדל שלא ישפך

בידך השניה האץ את המנוע ואמור לי :

האם עולות בועות בתוך המים שבבקבוק?

יגאל

פורסם

יגאל ,סביר להניח שהוא היה מזהה בועות כתוצאה מפריצת אטם ראש , קשה לפספס את זה.

אבל אתה צודק , יש לבדוק את זה גם.

פורסם

בעצם זה מה שנשאר מכל המערכת.נראה לי שאין ברירה ואני אחליף אותה.

תודה ואני אעדכן אתכם.

לגבי הלמדה אני אבדוק את זה.

פורסם

תשובה ליגאל.

לאחר שהרכבתי את הטרמוסטט.מילאתי מים ועקבתי אחרי שני הצינורות.בתחילה העליון התחמם ואחר כך התחתון.זה אומר עד כמה שאני יודע שהטרמוסטט פותח.ואחר כך המאווררים פעלו במהירות שנראית לי גבוהה.

שאלה-האם אמורות להיות להם שתי מהירויות?

פורסם

אהלן חבר'ה.

ובכן עשיתי את בדיקות עצמיות נוספות היום בסופו של דבר הלכתי למכון רדיאטורים כדי לשלול בעיה של רדיאטור.

הייתי בשני מקומות ובשניהם אותה תוצאה הרדיאטור בסדר.הם גם עשו בדיקה לראש המנוע דרך הרדיאטור אחד ע"י שעון לחץ והשני ע"י מים כחולים (שנהפכו לירוקים)ושניהם אומרים שיש בעיה בראש המנוע.

אין לי ברירה אלא ללכת מחר לאלה שמכרו לי את המנוע(זה לא מי שהירכיב לי)ולסכם איתם על החזרת המנוע.

לפי שיחת הטלפון שדיברתי איתם הם לא הכי מתלהביםאבל נתתי להם להבין שאין לי כוונה לוותר.מקוה שהכל ייפתר ברוח טובה.

בכל אופן תודה לכולם ואם יש לכם איזושהיא תגובה על מה שכתבתי אשמח לשמוע.

נ.ב.אני באופן כללימעוניין למכור את האוטו היות וקניתי ניסן טרנו.(חכו שתשמעו את הצרות שלו..סתם)אז אם מישהו מעוניין אשמח לשמוע ואני מוכן לרדת במחיר יותר מעלות המנוע.(אני אפרסם הודעה נפרדת בכל מקרה.)

אז תודה ולהתראות.

פורסם

אם המנוע בוודאות "מנפח" את מערכת הקירור אז אכן יש בעיה בראש, אבל מנסיון מר לא הייתי קופץ מוקדם מידי למסקנות!!!

הייתי מגיע לאחד מאנשי המקצוע המוכשרים פה בפורום ( למשל בני ל ,אורן שירותי רכב,שאפט ועוד... ) ומבקש מהם חוות דעת שניה ומקצועית.

וכמובן נכונות לעמוד מאחורי האבחנה שלהם מול יבואן המנועים , כך שלא יתכן שהוא ישלול את הבעיה במנוע.

בנוסף , אמור ליבואן המנועים כי שיפוץ ראש על חשבונו , ללא החזר כספי על המנוע + החלפה, או מנוע חלופי אחר, לא יהיה שווה לו שכן כדי לפרק ראש מנוע ברכב הזה יש צורך בהוצאת המנוע מהרכב( טיימינג שרשרת ללא נגישות בתוך תא המנוע ) ולבצע גם טיפולים אחרים כדי להחזיר את המנוע לפעילות( ועזוב זה שהרכב יהיה מושבת כמה ימים , זה לא שווה כסף? )

וחוץ מזה אתה מעוניין במנוע תקין כפי שהובטח לך!!!

שמור קבלות על ביקורים אצל בעלי מקצוע והפסד ימי עבודה/דלק/נסיעות למקרה שתהיה בעיה ותצטרך לפנות עם זה לאיגוד המוסכים.

בהצלחה

ים

פורסם

אהלן חבר'ה.עידכון ביניים.

היום בבוקר פירקתי את הפלגים אחד אחד לראות את מצבם.הפלג הראשון משמאל והשלישי היו יבשים .השני והרביעי היו רטובים בשמן אבל לא בתחתית הפלג(השן היתה יבשה)אלא בהברגה של הפלג.

שאלתי היא ממה זה נובע?

ועוד שאלה:האם בעיית ההתחממות יכולה להיות כתוצאה ממנוע לא מכוון?שסתומים?הזרקה?

• תוכן חדש...