Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעה חוזרת לחלקי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לפני כשבוע רכשתי פיג'ו 407 מיד שניה. הרכב עבר בדיקה ויצא במצב מצויין מלבד העובדה שהבעלים הקודם של הרכב, שהיה איש מבוגר ו"פדאנט" מטבעו, צבע שתיים מדלתות הרכב (אחת בכל צד) בגלל שריטות ופגמים שהצטברו עליהן.

לאחר שרכשתי את הרכב שמתי לב שיש הבדלים מינוריים בין הצבע המקורי לחלקים שנצבעו (צבע כסף מטאלי). בהתחלה חשבתי שאוכל להתרגל לכך, אבל זה רק הופך ליותר ויותר מציק עם כל יום שעובר - הבדלי הצבע הללו מושכים את תשומת ליבי אליהם כל אימת שאני מביט ברכב. חברים ובני משפחה שהביטו ברכב אומרים שמדובר בהבדל מאוד שולי ולא מבינים למה זה מפריע לי כל כך, אבל זה לא ממש עוזר, כי אותי זה פשוט מוציא מדעתי! זה כבר הגיע למצב בו אני מתחיל להתחרט על רכישת הרכב, למרות שהנסיעה בו נהדרת ובהיבט הזה אני מאוד נהנה ממנו.

השאלה היא: האם יש משהו שאני יכול לעשות? האם צביעה חוזרת של הדלתות יכולה להביא למראה אחיד יותר של הצבע? האם צביעה חוזרת שכזו תגרום לירידת ערך ותקשה יותר על מכירת הרכב בעתיד? האם למישהו כאן יש נסיון עם מצב דומה?

פורסם

פחח מקצועי יכול למזער את הבדלי הגוון למינימום. תמיד יהיו הבדלים, השאלה היא רק כמה בולטים הם יהיו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום לחברי הפורום,

לפני כשבוע רכשתי פיג'ו 407 מיד שניה. הרכב עבר בדיקה ויצא במצב מצויין מלבד העובדה שהבעלים הקודם של הרכב, שהיה איש מבוגר ו"פדאנט" מטבעו, צבע שתיים מדלתות הרכב (אחת בכל צד) בגלל שריטות ופגמים שהצטברו עליהן.

לאחר שרכשתי את הרכב שמתי לב שיש הבדלים מינוריים בין הצבע המקורי לחלקים שנצבעו (צבע כסף מטאלי). בהתחלה חשבתי שאוכל להתרגל לכך, אבל זה רק הופך ליותר ויותר מציק עם כל יום שעובר - הבדלי הצבע הללו מושכים את תשומת ליבי אליהם כל אימת שאני מביט ברכב. חברים ובני משפחה שהביטו ברכב אומרים שמדובר בהבדל מאוד שולי ולא מבינים למה זה מפריע לי כל כך, אבל זה לא ממש עוזר, כי אותי זה פשוט מוציא מדעתי! זה כבר הגיע למצב בו אני מתחיל להתחרט על רכישת הרכב, למרות שהנסיעה בו נהדרת ובהיבט הזה אני מאוד נהנה ממנו.

השאלה היא: האם יש משהו שאני יכול לעשות? האם צביעה חוזרת של הדלתות יכולה להביא למראה אחיד יותר של הצבע? האם צביעה חוזרת שכזו תגרום לירידת ערך ותקשה יותר על מכירת הרכב בעתיד? האם למישהו כאן יש נסיון עם מצב דומה?

כמו שאמרו לך, הבדלים, תמיד יהיו (אלה אם כן תקח את כל הרכב לצביעה חוזרת) וזאת אופציה יקרה.

אם לאף אחד אחר זה לא נראה בעיה ורק לך זה מפריע, הפתרון הכי זול יהיה פגישה אחת עם פסיכולוג.

הפתרון האחרון (אבל כנראה זה שיספק לך שקט נפשי במחיר הפסד של אי אילו שקלים) - מכירת הרכב ורכישת רכב אחר בו לא תתפשר על משהו שלא מוצא חן בעינך.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

למה למכור את הרכב?לפני חודש צבעתי את כל האוטו בצבע מטאל ב2K..אם אתה מוצא את המקומות הנכונים זה לא עולה יותר מדי....אם זה באמת מציק עד כדי כך,אין בררה,צבע את כל האוטו..(זה היה אחד מהסיבות שאני צבעתי :) )

Shift happens!:roll:

פורסם
למה למכור את הרכב?לפני חודש צבעתי את כל האוטו בצבע מטאל ב2K..אם אתה מוצא את המקומות הנכונים זה לא עולה יותר מדי....אם זה באמת מציק עד כדי כך,אין בררה,צבע את כל האוטו..(זה היה אחד מהסיבות שאני צבעתי :) )

אני בטוח שצביעה במפעל היא הרבה יותר איכותית מצביעה ב2000 שקל (שזה גרושים בשביל עבודה כזו).

יש פחחים שלוקחים 4000 ש"ח ואפילו יותר על צביעה ונראה לי שזה משפיע על איכותה.

לדעתי לא שווה לצבוע עוד פעם את הדלתות, בטח ובטח לא את כל האוטו!!!

• תוכן חדש...