Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי זה הרדיאטור או משהו כזה.. לא מבין בזה

בכל מקרה, אני יודע שעלות התיקון היא 1500 שקלים, כי צריכים לפרק שם הכל וזה סיפור..

עכשיו מגיע החורף, אין לי בעיה להסתדר בלי חימום, הבעיה זה עם האדים שנוצרים

אני יכול לחבר דרך המצת של הרכב, או דרך מתאם של חשמל רגיל תנור, או משהו שיוציא חום

כדי לסלק את האדים??

ככה זה יחסוך לי 1500 שקל שאין לי

מישהו עשה זאת פעם? יש לכם פיתרון בשבילי?

פורסם

אתה יכול להתקין תנור עצים וכך לחסוך את החיבור לחשמל.:lol:

וברצינות אם יש לך מזגן אז הדרך הכי טובה זה להפעיל מזגן לכמה דקות על השמשה וכל האדים יעלמו.

זה גם בריא להפעיל את המזגן מדי כמה זמן גם בחורף.

יש גם מטליות שניגוב אחד מעלים את האדים לכל היום.

פורסם

איך אני בדיוק ילפעיל את המזגן על השמשה? =\

וזה בריא להיות חולה? ממתי?

אם אני אשים מגני רוח ואפתח מדי פעם תחלון קצת.. כך שגשם לא יכנס (יש תמגני רוח) זה יעזור?

פורסם

מזגן לא קשור בכלל לרדיאטור חימום! מדבור במערכת נפרדת לגמרי!

יהיה לך קצת קר אבל מה שמסלק את האדים מהחלון הוא האוויר היבש ולא החום/קור של האוויר.

פורסם

אחרי שקראתי את הכותרת שלך , עלתה לי מחשבה לראש,-

מה מונע ממי שהרדיאטור הפנימי שלו נוזל, למקם רדיאטור חימום חדש בתא המנוע ,ולהשאיר את הדולף במקומו מבלי לפרק את הדש הצרפתי הפריך?:?::?::?:

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

מה שמונע, זאת העובדה הפשוטה שרדיאטור החימום חייב להימצא במעברי האויר שיוצאים לסלון - אחרת הוא יחמם את תא המנוע ולא את הסלון. והמעברים האלה בצד של הסלון, ומבלי לפרק את הדש, אתה לא מגיע לשם בשום צורה. איך חשבת שהחום מגיע מרדיאטור החימום לסלון?

פורסם

אם תרצה תפנה אלי בפרטי, יש בחור ברחובות אם תרצה יחליף לך את זה ב1000 שקל, רדיאטור +עבודה.

הוא החליף את הרדיאטור חימום אצלי לפני שנה, מאז הכל תקין שלם ועומד במקום.

וימי החורף עוברים עלי יותר בקלות

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אז בוא תשמע משהו מצחיק.

לחברה שלי ברכב הקודם שלה (אימפרזה 94 [או שמא-גראנד-לאונה:lol:]) מע' החימום קיצרה או משהו כזה, אז אבא שלה פירק את מע' החימום קומפלט. (לא יודע בדיוק איזה חלקים הוא כרת משם, אבל ככה, פחות או יותר...)

היא גרה בצפון, באחד האיזורים היותר מקפיאים.

אז מצאתי פתרון:idea:

מתאם 220V לשקע המצת, מפזר חום ביתי קטן על המדף האחורי, כבל דרך השטיחים ובא לציון גואל.

ישנם 2 דברים שצריך לשים לב;

1. כיוון הפשרת האדים על השמשה הקדמית הוא מלמעלה למטה, מסיבות מובנות.

2.כאשר הרכב לא מונע והסוויץ' דולק, יש לנתק את מתאם המתח אחרת.... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3460938,00.html

ספריי\ מטלית למניעת אדים ישפרו את המצב גם כן.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

קומבינה נחמדה לשם חימום חלל הרכב :-)

אבל היא לא יכול לעזור בשום מקרה בהפשרת אדים שכן האוויר יהיה לח ורק יגביר את כמו האדים שמצטברת על החלון. רק מזגן יכול לעזור במקרה זה!

פורסם

השאלה היא האם זה לא גורם נזק לחיווט לאלטרנטור ולמצבר, המפזר צורך זרם די גבוהה (יחסית לצרכן ביתי) ולכן לא מתאים לדעתי למערכת החשמלית של הרכב. שלא לדבר על התחממות החוטים ושריפת הרכב במקרה הרע.

פורסם
קומבינה נחמדה לשם חימום חלל הרכב :-)

אבל היא לא יכול לעזור בשום מקרה בהפשרת אדים שכן האוויר יהיה לח ורק יגביר את כמו האדים שמצטברת על החלון. רק מזגן יכול לעזור במקרה זה!

זה דווקא מוריד את האדים יופי, רק מלמעלה למטה.

[dani12;1460998=QUOTE]השאלה היא האם זה לא גורם נזק לחיווט לאלטרנטור ולמצבר, המפזר צורך זרם די גבוהה (יחסית לצרכן ביתי) ולכן לא מתאים לדעתי למערכת החשמלית של הרכב. שלא לדבר על התחממות החוטים ושריפת הרכב במקרה הרע.

לא נתקלנו בבעיה של חימום חוטים, המכשירים האלו (אם משקיעים באחד טוב) יכולים לעמוד יפה בעומס ואף יש להם מערכות הגנה מפני חימום, צריכת יתר ופריקה של המצבר. פשוט מדליקים את המפזר בעוצמה נמוכה, אחרת החום בלתי נסבל.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אם אתה מחפש פיתרון זול - קנה כמה קופסאות שימורים של שעועית חומה ואכול כחצי שעה לפני הנסיעה. מובטחת נסיעה חמימה ונעימה.

הפיתרון עם מפזר החום הביתי מסוכן לך ולרכב. פוטנציאל הנזק גדול בהרבה מה1000 ש"ח שתחסוך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מבין את ההצעה של להתקין ממיר ל-220V ולהשתמש במפזר חום. זה גם יקר, גם לא בטיחותי וגם מעמיס מאד על מערכת החשמל ברכב.

ידידי, החלף את רדיאטור החימום ושלום על ישראל. שלם כמה שצריך בכדי לקבל עבודה טובה וחלקים איכותיים.

אחרת אתה יכול להשתמש כמו שציינו בתנור עצים.

החומרים השונים מונעי אדים יכולים לעזור, בעבר זכור לי שרשור ארוך בנושא, כדאי לחפש אותו לקראת החורף.

• תוכן חדש...