Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[ניקוי] ממיר קטליטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת איך אפשר לנקות / לרוקן

את הממיר הקטליטי מכל הלכלוך והפיח שהצטברו

במשך השנים בתנאי בית

שבת שלום לכולם

פורסם

כנראה שיש שיטה שאפשר לנקות. הייתי עד למס' החלפות ממיר ברכבים אצל אגזוזיסטים וגם במוסך ידוע, שנלחמו עם הלקוח להשאיר להם את הממיר "התקול ". כל הנסיונות שלי לברר מדוע , העלו חרס. ישנה חנות באיזור התעשיה ברחובות, שקונה ממרים תקולים/סתומים הם לא קונים גרוטאות ברזל. גם שם לא הצלחתי להבין למה קונים אותם. נראה שיש סוד שהם מסרבים לגלות.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
כנראה שיש שיטה שאפשר לנקות. הייתי עד למס' החלפות ממיר ברכבים אצל אגזוזיסטים וגם במוסך ידוע, שנלחמו עם הלקוח להשאיר להם את הממיר "התקול ". כל הנסיונות שלי לברר מדוע , העלו חרס. ישנה חנות באיזור התעשיה ברחובות, שקונה ממרים תקולים/סתומים הם לא קונים גרוטאות ברזל. גם שם לא הצלחתי להבין למה קונים אותם. נראה שיש סוד שהם מסרבים לגלות.

דוד.

דוד אין שום סוד. כבר הסברתי זאת בעבר וזה היית אתה ששאלת.

פורסם

אם המצב גבולי, אנפוזיה איטית ומקצועית עם מכשיר ייעודי בסלד של 1200 לערך, יכולה לעזור, גם זה באופן מוגבל וישים בדכ רק לשיפור בסלד מעל 1500 סלד. כדאי להוסיף גם תוסף למיכל הדלק. שים לב, באם יבוצע, התוצאות עלולות לאכזב , וכדאי להחליף שמן ומסנן שמן לאחר ביצוע האינפזויה.

האינפוזיה לדעתי מומלצת במקרים לא מעטים, אך מוגבלת בתוצאותיה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...