Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לעבוד בליסינג/השכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים אני מעוניין לעבוד בחברת ליסינג /השכרת רכב בתפקיד נהג שינוע או נהג מובילית(יש לי רישיון מעל 15 טון)

שלחתי להרבה חברות קורות חיים באיזור הצפון ווואלה לא חוזרים אליי,ויש ברשותי את כל הדרישות שהם מבקשים.

החברות הפכו למאפיה? או שצריך פרוטקציה בשביל להתקבל? מה דעתכם בעיניין?

פורסם

נהג מובילית זה עד 15 טון,עבדתי כשנה וחצי בחברה פרטית,טריפל-ליין,אם אתה מאזור המרכז,אולי אוכל לחבר בניכם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
נהג מובילית זה עד 15 טון,עבדתי כשנה וחצי בחברה פרטית,טריפל-ליין,אם אתה מאזור המרכז,אולי אוכל לחבר בניכם.
תודה אבל אני מהצפון וחבל שאין הרבה עבודה כמו שיש במרכז.
פורסם

ניסחת באלדן? חבל, היה לי את הטלפון שלהם ונמחק לי. , רק שתדע שאני כמוך בעל רשיון דומה התענינתי בעבודה כזו והשכר נורא נמוך , בסיס 3800 + שעות נוספות + שבת .

שיהיה בהצלחה!

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם
ניסחת באלדן? חבל, היה לי את הטלפון שלהם ונמחק לי. , רק שתדע שאני כמוך בעל רשיון דומה התענינתי בעבודה כזו והשכר נורא נמוך , בסיס 3800 + שעות נוספות + שבת .

שיהיה בהצלחה!

שלחתי קורות חיים לאלדן והם לא חזרו אליי..בקשר לשכר אני לא בטוח שזה רק 3800 הבנתי שזה יותר.
פורסם

דיברתי עם נהג מובלית (חמשייה) שעובד באלדן הוא הסביר לי את אופן העבודה והשכר , יש לציין שהוא באותו זמן עבד חודשיים לדבריו.

מבחינת העבודה הפיזית כמעט ואין לך והקושי הגדול לצאת מהמזגן :-P, ס"כ הוא היה מאוד מרוצה .

עצה שלי, אל תסמוך הרבה על קורות חיים זה דבר שגוזל הרבה זמן ואם בכלל חוזרים אלייך , תנסה לפגוש נהג כזה בדרך או לחילופין בתחנת דלק , הוא יביא לך את המספר של המשרד שלהם כי לפי מיטב הבנתי הם ממש לחוצים על נהגים.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם
דיברתי עם נהג מובלית (חמשייה) שעובד באלדן הוא הסביר לי את אופן העבודה והשכר , יש לציין שהוא באותו זמן עבד חודשיים לדבריו.

מבחינת העבודה הפיזית כמעט ואין לך והקושי הגדול לצאת מהמזגן :-P, ס"כ הוא היה מאוד מרוצה .

עצה שלי, אל תסמוך הרבה על קורות חיים זה דבר שגוזל הרבה זמן ואם בכלל חוזרים אלייך , תנסה לפגוש נהג כזה בדרך או לחילופין בתחנת דלק , הוא יביא לך את המספר של המשרד שלהם כי לפי מיטב הבנתי הם ממש לחוצים על נהגים.

אוקיי כבר ניסיתי להתקשר לכמה מקומות זה לא בעיה להשיג את המספר וכולם אומרים "שלח קורות חיים" אני שולח וזהו לא שומע יותר מהם,הגעתי גם פיזית למשרדים נתנתי להם ביד את קורות החיים ומשם לא שמעתי מהם.
פורסם
אוקיי כבר ניסיתי להתקשר לכמה מקומות זה לא בעיה להשיג את המספר וכולם אומרים "שלח קורות חיים" אני שולח וזהו לא שומע יותר מהם,הגעתי גם פיזית למשרדים נתנתי להם ביד את קורות החיים ומשם לא שמעתי מהם.

אגב לפי מה שסיפר לך נשמע שהיה מרוצה אבל למה הוא החזיק רק חודשיים?

פורסם

הוא לא החזיק רק חודשיים, אלא שבאותו זמן הוא עבד כחודשיים.

פגשתי את הבחור בחנייה של איקאה עם המשאית שלו ופשוט הוא ביקש "אש" , ואז שאלתי אותו כי זה עניין אותי ולהפתעתי הרבה הוא נתן לי מספר של המשרד עם שמה של פקידה חביבה שם...וזהו.

אני אישית החלטתי לרדת מההגה (של המשאית) לאחר מגוון עבודות ( טמפו , ביובית והובלת מזון בקירור) .

אגב, חברות של כוח אדם גדולות (לא מכיר באיזור שלך) מזרזות את העניניים .

רק הצלחה שיהיה לך.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם
הוא לא החזיק רק חודשיים, אלא שבאותו זמן הוא עבד כחודשיים.

פגשתי את הבחור בחנייה של איקאה עם המשאית שלו ופשוט הוא ביקש "אש" , ואז שאלתי אותו כי זה עניין אותי ולהפתעתי הרבה הוא נתן לי מספר של המשרד עם שמה של פקידה חביבה שם...וזהו.

אני אישית החלטתי לרדת מההגה (של המשאית) לאחר מגוון עבודות ( טמפו , ביובית והובלת מזון בקירור) .

אגב, חברות של כוח אדם גדולות (לא מכיר באיזור שלך) מזרזות את העניניים .

רק הצלחה שיהיה לך.

תודה רבה אני ימשיך בחיפושים.

פורסם

המשכורת באלדן טובה יחסית,והעבודה די קלה,רק האחריות כבדה,כי מובילים רכבים חדשים,יש לי חבר שכבר 5 שנים עובד באלדן,אם אני אראה אותו בשישי-שבת,אבקש ממנו את המספר של המשרד או הסדרן שלהם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
המשכורת באלדן טובה יחסית,והעבודה די קלה,רק האחריות כבדה,כי מובילים רכבים חדשים,יש לי חבר שכבר 5 שנים עובד באלדן,אם אני אראה אותו בשישי-שבת,אבקש ממנו את המספר של המשרד או הסדרן שלהם.

אתם בטח מהמרכז אני מהצפון אבל אם תוכל להשיג את המספר שלהם אני אשמח הם בטח יפנו אותי לאחד הסניפים בצפון.

פורסם

תנסה באוויס

תחפש ב144 את הטלפון של דן רכב ותחבורה בבני ברק

תבקש את מירי רון , היא המנהלת כוח אדם ותדבר איתה באופן אישי

היא בן אדם מאוד נחמד.

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...