Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון, אין לי מושג אם זה המקום המתאים להודעה מסוג זה, אם לא אתם מוזמנים לנעול/להעביר או כל דבר יצירתי אחר שעולה לכם בראש.

אז ככה, כבר הרבה זמן אני חושב על התקנת קסנון ברכב שלי (גולף דגם 2006 מנוע 1600 כסופה - לא מי יודע מה אבל זה מה יש). מכיוון שלא היה לי שמץ של מושג מה ההבדלים בין הקיטים ומה שכן ידעתי הוא שיש לזה חשיבות גדולה הן מבחינת מראה חיצוני והן מבחינת האיכות החלטתי אתמול לקרוא את המאמר המושקע על קסנון שקיים באתר. המאמר כיוון אותי לסוג אתו אני רוצה לרכוש ולהתקין במכונית שלי, מה שתפס את עיני היה הקיט 6000k philips d2s עם חלקים oem או מה שזה לא יהיה אנלא מבין בזה ממש.

עכשיו הגיעה הבעיה שאין לי מושג מאיפה להשיג קיט כזה (שתי נורות ושאר הרכיבים) ואיפה להתקין אותו. פה אתם נכנסים לתמונה... איפה ניתן להשיג כזה דבר באזור הצפון (אני חיפאי) אין לי בעיה גם להדיע עד אזור נתניה אבל לא יותר רחוק מזה במקום שיש גם התקנה מקצועית לא רוצה להתקל בבעיות אחר כך כמו שמתוארות במאמר, נמיסה של חוטים וכו'. אין לי בעייה עם מחירים אני מוכן להשקיע בשביל לקבל את הטוב ביותר (כמובן במידת ההגיון).

דבר נוסף שלא ברור לי אם אני רוצה לשים את אתה תאורה בפנסי ערפל, כלומר, אותה עוצמה וגוון האם אני פשוט קונה שני קיטים כאלה (אם הבנתי כל קיט זה לשני פנסים זאת אומרת 2 קיטים = 4 נורות) או שלתאורת ערפל צריך קיט מסוג אחר?

תודה מראש,

גל.

פורסם

גל שלום

ניתן למצוא קיטים מסוגים שונים. רוב הקיטים שמתגלגלים בשוק הישראלי מגיעים מהמזרח הרחוק באיכות ירודה.

כמה דברים שיש לדעת, הכי חשוב שברוב הקיטים בזולים..ישנה רמת הפרעות אלקטרומגנטיות שגורמות לשיבושים למיכלולי הרכב, כמו גיר, מחשב, רדיו ועוד.

שימוש ב D2S הוא הנכון ביותר, כי היא נורה תיקנית שנמצאת בשימוש אצל יצרני הרכב.

לגיב פנסי ערפל, אכן אתה צריך שני קיטים מלאים.

הדבר הנוסף שחשוב לא פחות, התקנה נכונה ואיכותית, אחרת לא יפסיקו הצרות

לפרטים נוספים תוכל לפנות אלי לפרטי

יום טוב

ברוך -

פורסם

בעניין הקיט של פיליפס, נסה ברדיו מילאנו.

רדיו מילנו הם המתקינים המורשים של צ'מפיון מוטורס,

וכפי שהבנתי, הדבר נעשה בגיבויים, ללא פגיעה באחריות הרכב.

המחיר סביב 1200-1800 ש"ח. פנה אליהם להצעת מחיר:

http://www.radio-milano.co.il/HTMLs/Home.aspx

• תוכן חדש...