Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מ"אלפא קארטינג"-הרצליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול לאחר שניתבסרתי מפוסידון על מצבו הגלי של הים-נידפקה התוכנית לצלילה, חיפשתי מה לעשות עם עצמי ביום סתווי ויפה שכזה.

צילצלתי לא.ח.י (הביולוגי) מר AX.GT וקבענו לקארטינג עם עוד מ"ס חברים,שדפקו לנו ברז אך זה לא מנע מאיתנו להמשיך בתוכנית המקורית-קדימה להרצליה!

קניון הכוכבים חניה מקורה ומסודרת ללא תשלום! ניכנסנו התרשמנו ניראה מקום מסודר ויפה ואפילו די מקצועי.

קונים כרטיס (מקצה-13) עוברים הדרכה קצרה בחדר הדרכות (סטייל צה"ל)

המקום ממוזג גם חדר ההמתנה וגם המסלול עצמו כמדומני...

יום שבת לא מומלץ מלא מישפחות משועממות וילדים (מגיל-12) אבל קיבלנו קסדות ואת הקארטים הכי מהירים ויאלה...

המסלול מרתק 3 פניות 180 מדהימות וצ'יקיין חביב בקיצור מתוכנן להפליא

אחיזה מדהימה זויות גלגול-0 כלים די מהירים(תמיד רצוי יותר) עקיפות החלקות ו...10הדקות המוקצות עפות בלי להרגיש וזהו זה ניגמר.

ניתן לקבל תדפיס פירוט המירוץ -מקום-מ"ס הקפות-זמני הקפות וכו'

מחזירים את הקסדה עולים על האוטו (RSI) שפיתאום מרגיש מגושם...אך זה עובר עד הרמזור הבא.

בקיצור מומלץ

לכו להוציא שם את האנדרנלין .

קובי

פורסם
אתמול לאחר שניתבסרתי מפוסידון על מצבו הגלי של הים-נידפקה התוכנית לצלילה

פוסידון דווקא מברך אותנו ביומיים האחרונים בגלים דיי מושלמים!!, לא צוללים, אז הולכים לגלוש כמובן!!!

פורסם

אחיזה מדהימה זויות גלגול-0 כלים די מהירים(תמיד רצוי יותר) עקיפות החלקות ו...10הדקות המוקצות עפות בלי להרגיש וזהו זה ניגמר.

קובי, לא הגבילו לכם את הקארטים? איזה תוצאות עשיתם? באזור ה-35-36 או באזור ה-30?

ומן הסתם לקארט תהיה זווית גלגול 0 :D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

35-36?

זה התוצאות שאני עושה ללא יותר מדי נסיון שם

קובי ששוקל "קצת" יותר ממני עשה סביבות ה30-31 עם קארט מוגבל ......

אז תוצאה סביב ה30-31 יכולה גם להעיד על נהג מנוסה ולאו דווקא על קארט פתוח

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני הייתי אתמול באלפא קארטינג בחיפה, חווייה מדהימה...

היינו 8 חבר'ה, אז סגרו מקצה רק לנו...

הם הרסו לנו קצת את הקטע של תחרותיות בין החבר'ה, בכך שמחייבים אותך לזנק בטור ובהפרשי זן כך שתוך כדי המירוץ אתה לא ממש יודע מה המצב שלך...

חוץ מזה, הרכבים יחסית מהירים, המסלול נהדר, יש את כל סוגי הפניות, מהירות איטיות, צ'יקיין, כל מה שצריך... זה אשכרה להרגיש שומכר, כל השעות מול הפורמולה אחת סוף סוף השתלמו, כל הבלימות המאוחרות, הזריקות תחת (לא מומלץ, קשה לקארט להאיץ מעמידה...), איך לקחת סיבוב נכון וכדומה...

בקיצור, מומלץ מאוד, טוב כדי להפיג לחצים, וסתם הנאה טהורה!!!

מגאן 265

פורסם

רוני

התוצאות היו באיזור 35-36 יצאתי מקום שלישי אחרי איזה בחור שעובד במקום ואיזה

בחור שטען שהוא זכה באליפות נחשונים,או משהו כזה.

הקארטים היו מוגבלים,אך האחראי אמר לנו שאם נבוא באמצע השבוע,הם יוכלו להוריד את ההגבלה.

זאת הייתה הפעם הראשונה שעליתי על קארט,זו חוויה מדהימה לדעתי.

Rikshanoam-R

פורסם

הם הרסו לנו קצת את הקטע של תחרותיות בין החבר'ה, בכך שמחייבים אותך לזנק בטור ובהפרשי זן כך שתוך כדי המירוץ אתה לא ממש יודע מה המצב שלך...

חוץ מזה, הרכבים יחסית מהירים, המסלול נהדר, יש את כל סוגי הפניות, מהירות איטיות, צ'יקיין, כל מה שצריך... זה אשכרה להרגיש שומכר, כל השעות מול הפורמולה אחת סוף סוף השתלמו, כל הבלימות המאוחרות, הזריקות תחת (לא מומלץ, קשה לקארט להאיץ מעמידה...), איך לקחת סיבוב נכון וכדומה...

גם אני הייתי שם , מקום נחמד ביותר. רק חבל שהקארטים איטיים מדי .

עשיתי תוצאה של משהו כמו 29.

פורסם

מממ אתה רואה נועם :) מה שאתה אומר הגיוני :)

מממ מצחיק

אני קובי ואלדר היינו אתמול בחיפה במקצה 41 בקארטינג שם

והמקום די עייף

עשיתי 30.04 קובי עשה 27 וקצת עם קארט פתוח

המסלול עצמו די עקום ... והאספלט ממש קופצני ומתפתיע ......

בגדול ... לא אהבתי כל כך את המסלול אבל היה נחמד בגדול.

הרצליה יותר מוצלח לדעתי

איזה מקצה היית?

Then dying is forgetting

פורסם

רוני

כן משהו בסביבות 34 משהו, אבל יש לציין שנהגתי כדי להנות (זריקות סיבובים חדים ,החלקות וכו') ולא כדי לקבוע זמנים-בכל זאת זה פעם ראשונה שם אז הפקתי את המקסימום מהמקום ,ולא גיהצתי סיבובים כמו שכתוב בספר לכן הזמנים שלי לא היו משהו אבל זה כיף!!!

פורסם

גם אני הייתי שם , מקום נחמד ביותר. רק חבל שהקארטים איטיים מדי .

עשיתי תוצאה של משהו כמו 29.

הכי טוב שלי היה 28.6

התוצאה הכי טובה שמישהו אי פעם עשה בחיפה היא 23.5 בערך...

זה ממש תלוי באיזה קארטינג נהגת, וכמובן גם באיך אתה נוהג... :wink:

מגאן 265

פורסם

אכן ... יש שם הבדלים שמיים וארץ ... אבל קצת באסה בחיפה כי המסלול עצמו לא ממש חלק ודי מציק ברמה שלו ... וגם הקארטים לא הכי מאוחזקים ... קובי לדוגמא אמר שלקרט שלו שהוא עשה איתו 27 וקצת לא היו בלמים כמעט ... :\

Then dying is forgetting

פורסם

אני דווקא לא ממש נהניתי בהרצליה. עשיתי שם 31.01, אבל זה היה יחד עם עוד 4 אנשים שחצי מהסיבובים נתקעתי אחריהם ואיבדתי זמן...

הייתי יכול לדעתי לעשות 29 ככה בכיף אם הייתי לבד.

היום הייתי במסלול החדש בנתניה גם, נחמד, יותר קשה, עם 2 סיבובים 180 מעלות...

עשיתי תוצאה 18.08 שגם נחשבת טוב.

למרות שהשיא שלי בנתניה הוא 16.40 במסלול הישן.

• תוכן חדש...