Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע האספנות ממשיך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסך האספנות ממשיך למשפחת האמרקאיות הצטרפה לה אלקמינו 8 צילנדר שנת 1979 שזקוקה לטיפול אוהב ,מה שתקבל בזמן הקרוב לאחר העברת טסט והעברת בעלות לשקט אישי,

אלקמינו 001 (Medium).jpg

אלקמינו 002 (Medium).jpg

אלקמינו 003 (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש הרכבה עבודה עליו (הגיע איתו רכב נוסף לפירוק בלבד מליבו 79 2 דלתות)שממה ילקחו חלקים בהתאם מלבד המנוע שהוא מנוע קטן.

הרכב יצטרף לשאר הרכבים שבשקיום ובבניה.

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

תתחדש, אני שמח, שעוד אחד כזה לא יילך לאיבוד!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נדמה לי שביפו יש מגרש עם שניים כאלה .

עומדות שנים כבר במגרש גרוטאות ברחוב דרך בן צבי

תמונות נוספות

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לבי תמונות של הF-350 עדין לא התחלנו בבניות עליה(פיברגלס)ויש הרבה תכנונים "הסנדלר הולך יחף"

לגבי האלקמינו לאחר שנפנה את הרכבים האחרים שהבאנו לחלקי חילוף ונעביר אותה טסט ראשוני לפחות לדעת אם יש בעיות וחשוב מכל להעביר בעלות ,נתחיל "להתעלל" גם בה,גם באלקמינו יהיו בניות בפיבר חיצוני ופנימי.

במהל שוף השבוע העלה תמונות של שני רכבים נוספים G.M.C 1964 בבניה ןקאפריס 1966 שמחכה שאני יתייחס אלי סוף סוף(אהבה לטנדים אין מה לעשות)

שבת שלום

פורסם

תמונות נוספות לרגעים אחרונים לפני כניסה לטסט(לבדיקת תיקינות וכשירות לנסיעה)ולאחר מכן לפירוק ושיפוץ

פורסם

שלום אפי.. , קודם כל תתחדש על הפורד.. , אני עובר הרבה ליד המוסך ולא ידעתי שהוא שלך.. , אגב , איפה אתה מוצא סולר 10PPM בשבילו??

השברולט נראית ממש טוב.. , גם אותה יצא לי לראות ( ביחד עם הפורד ) כשעברתי שם.. , מה אתה מתכנן בשבילה?

ערב טוב..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...