Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תברח כמו מאש,חבר קנה רכב לאשתו במגרש בנתניה אחרי יומיים הלך מנוע מה מתברר כל המנוע היה גמור ונמרח בדבש או משהו דומה שיחזיק מעמד "עוד קצת", הוא חזר למגרש שקנה ואיימו עליו במכות ואף ברצח.

מי שקונה מכונית ממגרש כזה סם את כספו על קרן הצבי.

גם אם נתת דמי קדימה אז תפסיד 500 1000 ש"ח זה שווה לך! ב ר ח !!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם
תברח כמו מאש,חבר קנה רכב לאשתו במגרש בנתניה אחרי יומיים הלך מנוע מה מתברר כל המנוע היה גמור ונמרח בדבש או משהו דומה שיחזיק מעמד "עוד קצת", הוא חזר למגרש שקנה ואיימו עליו במכות ואף ברצח.

מי שקונה מכונית ממגרש כזה סם את כספו על קרן הצבי.

גם אם נתת דמי קדימה אז תפסיד 500 1000 ש"ח זה שווה לך! ב ר ח !!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנוע שעובד על דבש? את זה עוד לא שמעתי :lol:

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

טריק ידוע של נוכלים, אני לא יודע אם מדובר בדבש למאכל :wink: אך כך זה נקרא.

מכניסים אל תוך מיכל הדלק של רכב שימיו של מנועו ספורים, כמות של החומר ע"מ למשוך את המנוע מספר שבועות נוספים - שבאותם שבועות למראית עין המנוע יעבוד כמו שצריך אך בדיקה דקדקנית תראה כי הוא בדרך לעולמו.

הדבר נותן לסוחרים נוכלים כמו אלו שדובר עליהם אפשרות לעבוד על אנשים בעיניים, שכן במידה ויש להם קומבינה עם מכון הבדיקה הם רק צריכים לגרום לרכב להיראות טוב בעיני הקונה (שלא מבין יותר מדי).

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

זה תוסף שנקרא שמן דבש,מאוד סמיך,משפר קומפרסיה לטווח קצר,מאוד קצר, וביצועים על הנייר טובים יותר.

לטווח הטיפה רחוק...יכול לגרום להרס המנוע.

הצעתי בעבר למוכר להשתתף בעלות הבדיקה,באם הקונה לא יקנה את הרכב,כמובן בתלות בזה שהמוכר מתחייב שאין שילדה או משהו בסגנון ובבדיקה כן מתגלה כזה דבר שהמוכר עמד מאחורי זה שבפועל אין.

אני לא פראייר,אם המוכר מצהיר משהו או דורש מעל המחירון = אין בעייה, הולכים לבדיקה ומורידים ליקויים וכמובן,אם הוא מתחייב על משהו-שיעמוד מאחוריו.

מי שרוצה ללכת בצורה שונה - בבקשה,כל אחד יעשה מה שטוב לו.

פורסם

ואתה מוכן להתחייב שבמידה ואין פגיעה בשלדה או שהמנוע עומד למות מחר אתה קונה את הרכב, לא משנה מה יצא בשאר הבדיקה?

כי זה בעצם מה שאתה מבקש ממנו, לשלם לך 200 ש"ח בלי שתקנה ממנו את הרכב ובלי שיראה ממך שקל - סתם בזבזת את זמנו והוא עוד שילם לך על זה.

גם הוא לא פראייר.

אני לא רואה אף אחד מתחייב לך לכזה דבר, אלא אם תתחייב בצורה שציינתי גם אם הוא בטוח שהאוטו נקי לגמרי.

איזו ערובה יש לו לכך שאתה בטוח תקנה את הרכב במידה והשלדה נקייה והמנוע והגיר במצב סביר? אולי אתה מתכנן לנסות ולדרדר אותו לרדת במחיר וזה מה שיגרום לך לבטל את העסקה? על זה הוא יצטרך לשלם לך 200 ש"ח?

עריכה -

עכשיו כשאני קורא פעם שנייה, שמתי לב שאולי אתה מתכוון לכך ש-

במידה והקונה לא קונה את הרכב כתוצאה מכך שהתגלתה פגיעת שלדה למשל, למרות שהמוכר "התחייב" שאין?

במידה וכן, אני מצטער על כך שלא הבנתי כראוי והדבר מקובל לחלוטין.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אני מצאתי את עצמי לא פעם 'מטייל' בין סוחרי רכב, כשרציתי למצוא רכב מסוים מאוד.

בכל פעם ללא יוצא מן הכלל נתקלתי ברכבים שמיד רואים עליהם שעברו לא מעט.

הרכב האחרון שקניתי נמצא בנתניה ולמרות פגיעות פח שיש לו, רואים מיד שהצבע הוא מקורי, לא מחודש, ולאחר הקשבה למנוע הבנתי שלמרות שהוא לא במצב מושלם, אני לא אפול בפח. הצלחתי והרכב אכן משמש אותי ביום יום ללא תקלות.

אני חושב שאם הקונה מבין מעט ברכבים ויודע לזהות רכב צבוע וחוסר התאמה בדלתות (לא בעיה ללמוד - ניגשים עם רכב שמיועד לקנייה או לטיפול פחחות לפחח ומבקשים ממנו לבדוק מצב צבע קיים תמורת תשלום כמובן, ועל הדרך שואלים איך הוא מצליח לזהות), אז לפחות כהתרשמות ראשונית תדעו אם הרכב נקי או לא.

בריאות לכולם!

פורסם

מכון גבאי נוכלים בני נוכלים.

אני אישית נפלתי שם לפני כ8 שנים, ולשמחתי בסוף לא קניתי את הרכב.

רוב מגרשי המכוניות לא רק בנתניה, אלא בכל הארץ - מפוקפקים.

רכב שמור וטוב אין סיבה שבעולם שיגיע לסוחר, ואלה שכן - שיקנו אותם אחרים.

המכון היחיד שאפשר לסמוך עליו בנתניה ככל הידוע לי - הוא מכון האחים, אבל הבדיקה שם לא תואמת את הסטנדרטים של היום, ומבוצעת בצורה קצת מיושנת.

הייתי ממליץ לקחת את הרכב למבדק בהרצליה, בכל מצב של רכישה באזור השרון / ת"א.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אישית אני לא יקנה ממגרש, ובטח שלא מנתניה שידועה ב"מוניטין" שלה בתחום הרכב(ניצלתי ברגע האחרון מקניה שם).

לגבי "מבדק" בהרצליה, אני לא ממליץ , כיוון שהבוחנים במכון זה לא מסבירים לך לעומקה של הבדיקה, אלה נותנים הסבר חפיפניקי, שלא תואם בכלל את התוצאות הכתובות בדו"ח.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

יש בר"ג מכון טוב, מ.מ.מ לייד קניון איילון - בדקתי שם את הרכב שלי,

התרשמתי לטובה מכך שהבדיקה קפדנית ומקיפה, כמו כן אחריה יושב איתך הבוחן ומסביר לך בדיוק איפה הכסת"חים ואיפה הבעיות שיש לאוטו.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

תלוי, כשבדקתי ביחד עם רכב רכב במ.מ.מ בחיפה ממש לא התרשמתי לטובה למרות שהמליצו עליהם בפורום ורק בגלל זה הלכתי לשם - הרי אני לא מכיר את האיזור והדרך היחידה היא להסתמך על המלצות של אחרים.

הרכב היה 106 ראלי, הבוחן פשוט שחט את הרכב בדו"ח הבדיקה - וגם לאחר מכן כשישב איתנו לא עזר לסנן את הכסת"חים אלא המשיך לדבוק בעל-פה במה שרשם בדו"ח הבדיקה.

ואני מתכוון בצורה מוגזמת, ממש הוציא את הרכב גמור מבחינה מכנית.

בסופו של דבר זה הסתדר לטובת החבר - והוא רכש את הרכב במחיר נמוך בהרבה ממה שתכנן, הראלי הייתה אצלו במשך חצי שנה בערך והראתה אמינות נהדרת עד שנמכרה עקב חוסר תקציב שיאפשר להחזיק אותה בצורה נורמאלית.

בסה"כ זה התסדר לטובתו כי המחיר ירד הרבה והיה לו מזל עם הרכב, שלא סבל מבעיות בכלל.

אבל בכל זאת, כשאני לוקח רכב לבדיקה אני מצפה מעבר לכסת"חים שעוזרים להוריד במחיר לקבל איזושהי אינדיקציה על מצבו של הרכב כדי להעריך את כדאיות הקנייה, וההגזמה שראיתי שם לא יצרה רושם חיובי בעיני.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
אישית אני לא יקנה ממגרש, ובטח שלא מנתניה שידועה ב"מוניטין" שלה בתחום הרכב(ניצלתי ברגע האחרון מקניה שם).

לגבי "מבדק" בהרצליה, אני לא ממליץ , כיוון שהבוחנים במכון זה לא מסבירים לך לעומקה של הבדיקה, אלה נותנים הסבר חפיפניקי, שלא תואם בכלל את התוצאות הכתובות בדו"ח.

דווקא הסבירו לי טוב מאוד, והייתי נוכח בשנה האחרונה ב4 בדיקות שנערכו שם,

מתוכן 2 בדיקות קניה של הגולף הקודמת והגולף הנוכחית,

ועד בדיקה של פולו של אחותי ושל איביזה של ידידה , ותמיד היו אדיבים והסכימו להסביר לעומק, כשהם נשאלו שאלות לעניין(וכמובן כשהבינו שאני מבין עניין).

היה אפילו מקרה שהתוצאות נראו לי קצת לא הגיוניות , והם חזרו בשבילי על הבדיקה לשביעות רצוני המלאה!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...