Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי HU פיוניר, 6850 6X9 פיוניר 6971

והציעו לי את המערכת הבאה:

סאב JL W3 בגודל 10 אינצ' עם תיבה אטומה 19 ליטר במחיר 1500 ש"ח (במידה וזה הסאב באפשרות האמצעית בגלל ההתנגדות של שני סלילים של 4 אום, 10W3v2-D4).

http://mobile.jlaudio.com/products_subs.php?series_id=11

קומפוננט FOCAL V2 במחיר 1200 ש"ח.

http://zap.co.il/model.asp?model_id=360849 אחד משניהם (לא יודע בדיוק)

http://zap.co.il/model.asp?model_id=417995

מגבר DLS CA-31 במחיר 1600 ש"ח (זה מגבר 3 ערוצים שמחולק בתוכו למגבר סטריאו ולמגבר מונו לסאב)

http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_102

אני אוהב איכות ולא רעש ואני שומע הרבה סגנונות: טראנסים, רוק, ים תיכוני, היפ הופ. יש עוד סגנונות אבל אלו בעיקר! המערכת הזו קולעת לטעם שלי מבחינת המרכיבים???

יש כמה נקודות שאני לא בטוח לגביהם אחרי שביררתי כמה פרטים.

1. בנתונים של הסאב לא רשום תיבה אטומה בגודל 19 ליטר (ולפי מה שהציעו לי אמרו לי שזו תיבה מקורית של היצרן)

מה אתם אומרים על זה אולי פיספסתי איזשהו נתון, אבל בכל מקרה אני מעוניין בתיבה קטנה ככל האפשר כי יש לי תא מטען קטן

2. לא מצאתי חוות דעת על המגבר הזה, איך החברה? איך הנתונים? יש לינק נוסף שבו הTHD מטריד אותי קצת במגבר הזה

Power output in 4 ohm (0,1% THD) : 2 x 65 W

Power output in 2 ohm (0,2% THD) : 2 x 90 W

3. בהתחלה תכננתי לרכוש סאב קיקר C12 (לא שמעתי אותו עדין) אבל האם שווה להוסיף 1000 ש"ח בשביל השוני שיהיה בינו לבין ה JL? כי אולי שווה להוזיל בעלויות?

מבחינת תקציב המערכת הזו חונקת ומעל מהרבה ממה שהקצבתי לעצמי אבל אפשרי (במידה והיא ממש טובה)

כמובן אני אשמח להמלצות על השילוב הנוכחי ועל מוצרים זולים יותר שיעשו את העבודה! וכמובן לכל דעה אחרת!

בברכה מיכו.

פורסם

את ה JL אני מאוד אוהב. לגבי הקומפוננט, אני מקווה ששמעת, כי אם לא כדאי מאוד. הטוויטר של הקומפוננט (TN47) חד מאוד, תלוי מאוד בטעם שלך. בגדול, יכול להתאים לסוג המוסיקה שאתה שומע.

המגבר הוא 2 ערוצים, איך אתה מתכוון להגביר את הסאב? מונובלוק?

הייתי מעיף את האחוריים (6X9) לטעמי הם רק יגרעו.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

המגבר חלש. רק 170 וואט לסאב הסאב הוא או 250 או 300 RMS

גם לקומפוננט 60 RMS זה לא ממש טוב. לV2 אתה צריך יותר.

פישלר... אתה פיספסת, המגבר הוא 3 ערוצים אבל בכל זאת זה מגבר חלש. לא בטוח שזה הבחירה הנכונה. לימכור אותו יהיה לך קשה.

פורסם

המגבר הוא 170 וואט ל 4 אום ו 280 וואט RMS ל 2 אום וגם הסאב הוא שני סלילים של 4 אום והספק של 300 וואט RMS ככה שהם מתאימים לא?

ה V2 הם 75 וואט RMS והמגבר מוציא 65 וואט RMS זה לא מספיק להם?

את 6X9 אני באמת מתכוון להעיף.

איך האיכות של החברה DLS? מה דעתכם על ה THD? ועל התיבה הקטנה של הסאב?

תודה רבה,

מיכו.

פורסם

זהו מגבר 2 ערוצים! או שאתה מחבר את הסאב בגישור או שאתה מחבר את הקומפוננט למרות שאתה לא תנצל אותם כראוי. אתה צריך עוד מגבר.

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

פורסם

yoniko - אתה יודע לקרוא? תפתח את הקישור. מה לא ברור במה שכתוב שם? 3 ערוצים!

בכל מקרה המגבר מצויין ויתאים לך לדרישות.

פורסם
המגבר הוא 170 וואט ל 4 אום ו 280 וואט RMS ל 2 אום וגם הסאב הוא שני סלילים של 4 אום והספק של 300 וואט RMS ככה שהם מתאימים לא? לא. חוק אצבע/בוהן תמיד לתת לסאבוופר מגבר יותר חזק ממה שהנתונים שלו אומרים

ה V2 הם 75 וואט RMS והמגבר מוציא 65 וואט RMS זה לא מספיק להם? לא.

את 6X9 אני באמת מתכוון להעיף.

איך האיכות של החברה DLS? מה דעתכם על ה THD? ועל התיבה הקטנה של הסאב?הTHD לא צריך כ"כ לעניין אותך , מה שכן זו הסדרה הכי נמוכה (אאל"ט) של היצרן ונדמה לי שאתה משלם עבור השם

תודה רבה,

מיכו.

זהו מגבר 2 ערוצים! או שאתה מחבר את הסאב בגישור או שאתה מחבר את הקומפוננט למרות שאתה לא תנצל אותם כראוי. אתה צריך עוד מגבר.

יוניקו , כבר העירו לך ובקשת סליחה כך שזה לא בא לומר לך שום דבר . אבל תשתדל בעתיד לקרוא טוב על מה שאתה עונה , כי אם אתה טועה , אתה נותן לבנאדם תחושה שאפילו לא טרחת לקרוא מה שהוא כתב . וזה לא נעים שיקרה לך , אז אל תעשה את זה לאחרים

בברכה יהודה

פורסם
יהודה למה ה 65 לא יספיקו לו ? שמעת את המגבר עובד?

אני לא צריך לשמוע אותו . אתה צריך לתת לקומפוננט מגבר שיהיה יותר חזק ממה שהוא יכול לקבל , פשוט כדי שיהיה למגבר מספיק מרווח לHEDROOM .

ומגברים שעולים בסכומים האלו , לא ממש מצטיינים להיות אנדר רייטד , וגם לא מצטיינים בסאונד כ"כ טוב שאתה יכול להרשות לעצמך לא לתת להם מגבר חזק

בברכה יהודה

פורסם

תודה לכולם!

יש הצעות למשהו אחר טוב יותר? מתאים יותר? (ועדיף גם זול יותר) ואם אפשר להתייחס לתיבה של הסאב 19 ליטר האם היא מתאימה לסאב?

מיכו.

• תוכן חדש...