Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להחליף חיווט מקורי בטויוטה 04 לחיווט 2.5 מ"מ בדלתות קדמיות.איך אני עושה זאת(איך להשחיל את כל העסק דרך שרוול גומי)?ואיך לגשת מכיון תא נוסעים למטה כי השרוול נמצא בגובה דשבורד מבפנים. תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש מה קוראים אותו "סטילבנד" של אינסטלטורים - יש לו בצד אחד מאין קפיץ עם כיפת ברזל ובצד שני מאין מחט השחלה.

תיקח את הצד הגמיש יותר ותמרח אותו בווזלין או קרם או כל חומר סיכה אחר אפילו קונדום יכול להתאים :-P

הדיפון של הטויוטה 2004 ממש קל לפירוק וכך גם תא הכפפות - תנסה בהתחלה מהצד של הדלת כי יותר נוח להגיע לשם, תשלח יד מהצד של תא הכפפות ותנסה לאתר את הגומיה - כל השאר תלוי בסבלנות שלך וביכולת שלך להשחיל8).

בהצלחה:twisted:

לגבי הקונדום - עזוב אותך! אבל הבנת את הרעיון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה סרט מר. אבל מאוד. למרות שעד שאני ורוני (יגאל בנץ) קלטנו את הרעיון איך להשחיל לקח לנו המון כוח זיעה ושריטות.

בקיצור צריך לקחת באמת את הדבר הזה שאדי אמר, להשחיל לשם, אבל לפני כן להוציא את הגומי ממקומו משני הצדדים, ולייצר איזשהו מצב שבוא תוכל להעביר מלמטה למעלה את המקל. רק ככה זה יוצא. אחרת, מאוד קשה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה חמוד,אתה!:-) עכשיו ברצינות,אין לי במשפחה אינסטלטורים לכן אין לי את המכשיר הנ"ל ,מה יכול להחליפו? יש מצב לחבר כבלים חדשים לישנים ולמשוך אותם החוצה דרך שרוול?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

זה סרט מר בפעם פעמיים הראשונות.

בגדול צריך לבוא בגישה של סבלנות כי אחרת זה לא עובד.

אתה צריך להגיד לעצמך מצד אחד - אני לא יוצא מכאן עד שזה עובר לצד השני.

ומצד שני אתה צריך להשאר קר מזג ורגוע ולעבוד לאט ובעדינות - זה באמת לא הולך בכוח.

בתנועות קלות מאוד אתה מתחיל להשחיל את החוט כשאתה מנסה להרגיש עם היד השניה איפה הג'ולה נתקעת ופשוט לכוון אותה עם האצבע של היד השניה ולנסות לקדם אותה - מילימטר אחרי מילימטר

כשאתה מגיע לרגע שבו החוט כבר במעבר אתה כבר לא תוכל להעיזר ביד השניה סביר להניח ועדיף שתנסה לדחוף את האצבע מהצד השני (אוי...) בכדי להרחיב את הגומיה ולנסות להרגיש את הג'ולה כשהיא עוברת - ככה אתה תדע שהצלחת וכל מה שנשאר לך זה עכשיו לקשור את חוט הרמקול בצד השני ולמשוך את כל הסטילבנד ואת כל החוט דרך הגומייה.

זה לא נעים אם תישכח את החוט של הרמקול - תאמין או לא קרה לי פעם אחת.

ורצוי לקצר את הסטילבנד באיזה 9 מטר בשביל לחסוך עבודה מיותרת - מספיק לך קצה אחד שלו.

לגבי החוט של הרמקול - תיקח איזולירבנד ותלפף אותו היטב - רצוי לפחות 5 ס"מ של חפיפה בין הסטילבנד לחוט של הרמקול בשביל שהוא לא ישמט לך בזמן ההעברה ואז זה באמת מבאס, כשזה קורה בד"כ זאת נקודת השבירה לפני שאתה עושה נזק לגומיה - חבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה,אדי,על ההסבר אבל

יש מצב לחבר כבלים חדשים לישנים ולמשוך אותם החוצה דרך שרוול?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

בטח שיש מצב - אבל אתה לא לוקח כאן שני דברים בחשבון

1. אם אתה תפספס בהדבקה של החוט הישן לחדש - אין נסיון שני.

2. אם החוטים הישנים מלופפים בתוך הצמה לחוטים האחרים, אתה עלול לקרוע חוטי חשמל שהולכים למנגנונים כמו מנעולי דלתות, מנוע של חלון חשמלי או מראת צד - הסבירות נראית לי נמוכה כי עד כמה שאני זוכר טויוטות כל חוט עובר לפני הגומיה דרך קונקטור מיוחד משלו - מאוד מסודרים האחים היפנים.

אבל לוודא את זה לא יזיק לך.

Pioneer TS-X150

פורסם

אבדוק את האפשרות הנ"ל ואעדכן אם לא אז נשחיל צינורות :shock:

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

כמו שגיא אמר , הראשון על הפנים לאחר מכן 30 שניות וזהו - באמת .

אנחנו עשינו זאת בקורולה בעזרת - המוביל קסמים שלי שהוא בעצם הסרגל של המקדחה שלי (הרבה רכבים הרגישו אותו במקום הצר הזה) :]

לדעתי קח כל מקל פלסטי גמיש טיפה

ובעזרתו תשחיל את הכבל ובעזרת היד השניה שחק עם השרוול כל פעם שהוא נתקע - דוגרי עניין של כמה רגעים .

בהצלחה .

• תוכן חדש...