Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב מזדה לנטיס 323 2001, אין לי אור בכל צד ימין קדימה ואחורה, לא ראיתי פיוז שרוף אבל אני לא בטוח שזיהיתי איזה םפיוז קשור לזה.

אשמח לקבל הצעות לכיווני בדיקה/טיפול.

פורסם

צהריים טובים.

קודם כל אתה צריך לזהות בבית הפיוזים את הפיוז שאחראי על הפנסס הקדמי והאחורי.

בעיקרון על מיכסה בית הפיוזים יש מיפוי של הפיוזים יסית למערכות שהם שיכים להם. אחרי שזיתה את הפיוז בדוק אפשרות להחליפו באחר כדי לבדוק אם יש שינוי.

במידה ואין אז הבעיה כניראה מורכבת יותר. חכה לתגובות נוספות.

או לחילופין גש לאיבחון אצל חשמלאי רכב במידה ולא תקבל הכוונות נוספות.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

ככל הנראה הבעיה לא כל כך פשוטה כיוון שאין אף אור בצד ימין, לא פנס החזית ולא האחורי (TAIL) לפי הנראה מדובר בשני פיוזים שונים ושנייהם נראים תקינים

פורסם

הנורות תקינות, אפילו הנורה השמאלית של המספר עובדת והימנית לא. (כן, גם לי זה נראה מוזר שיש הפרדה בין שני הנורות שמאירות את המספר)

• תוכן חדש...