Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מנהלי הפורום מקווה שמפרסם את השאלה בפורום הנכון .

אני מעוניין לקנות סט בוקסות איכותי - איפה ניתן לקנות בת"א ?

אשמח לקבל המלצה על חנות עם מחירים טובים ושם של חברה שמייצרת בוקסות טובות .

בתודה מראש אמיר .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

יש חנות קטנה ומדליקה בשם "אספקה לתעשייה" ברחוב יצחק שדה. למוכר קוראים חגי ויש לו הכל מהכל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה מעוניין להשקיע בסט איכותי, יש את "טכנו צינור" ואת החנות ממולה ביצחק שדה. שתי החנויות מוכרות סטים מקצועיים של BETA, SIGNET וכו'.

פורסם

או אם מדובר על ממש איכותי אפשר להזמין מכאן את snap-on או huskey (אבל זה ממש יקר ,לפאנטים בלבד)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ואם אתה רוצה סט זול (יחסית) שמכיל כמעט את כל מה שאפשר להכיל - באותו רחוב יצחק שדה, יש את "פרו-טכניקה", ויש להם סט בוקסות עלום שם עם דרייב 3/8, שכולל בוקסות 6-28 קצרות, 8-19 ארוכות, בוקסות פלאגים 16 ו-21, וכל מיני בוקסות מברגים (אלן, טורקס, שטוחים, וכו'). עלה 350 ש"ח כשקניתי אותו. אלא אם כן אתה צריך אותו לעבודה מקצועית (כל יום, ולא פעם בשבועיים), הוא מספיק כדי לפרק מכונית ממוצעת למרכיביה.

SIGNET עם דרייב 1/2 - סט נחמד, אבל יש לו בעיה - בוקסת פלאגים 16 רחבה מדי, לא נכנסת לשקעים של האופנוע שלי, למשל.

פורסם

SIGNET עם דרייב 1/2 - סט נחמד, אבל יש לו בעיה - בוקסת פלאגים 16 רחבה מדי, לא נכנסת לשקעים של האופנוע שלי, למשל.

בעיה מוכרת של רוב הסטים.

פעם, בשביל לעזור לחבר , נאלצתי לעשות לבוקסה כזו "דיאטה" עם משחזת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ראשית תודה על התגובות .

קניתי לבסוף בחנות ב"אספקה לתעשייה" ברח' יצחק שדב בת"א .

סט של Profxene עם 26 חלקים - בגודל 3/8" במחיר של 195 ש"ח .

אני מאוד מרוצה מהסט + יש אחריות לכל החיים - יש תעודה על הקופסא .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...