Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אמינה יותר פונטוS-75 או ELX 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב וגמר חתימה טובה לכל גולשי הפורום.

בימים אלו אני מתלבט בין פונטו s-75 לבין פונטו ELX 2003 מליסינג שניהן ידיניות.

אני מוכר אאת הפונטו שברשותי מודל 05 מנוע 1600 ורוצה להתקדם לרכב חדש יותר. בנוגע ל-S 75 אני מעוניין לרכוש מודל בין 97 ל-2000 או את ה ELX מודל 2003. לכן בנוגע לאמינות, תקלות נפוצות ( בכל רכב מסויים יש תקלות שחוזרות על עצמן ), צריכת דלק ותחזוקה כמובן.

אני סטודנט ולכן הרכב אם וכאשר יהיה שנת 2003 מליסינג בשביל ההוזלה. אז בבקשה תנו את עצתכם.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
שלום רב וגמר חתימה טובה לכל גולשי הפורום.

בימים אלו אני מתלבט בין פונטו s-75 לבין פונטו ELX 2003 מליסינג שניהן ידיניות.

אני מוכר אאת הפונטו שברשותי מודל 05 מנוע 1600 ורוצה להתקדם לרכב חדש יותר. בנוגע ל-S 75 אני מעוניין לרכוש מודל בין 97 ל-2000 או את ה ELX מודל 2003. לכן בנוגע לאמינות, תקלות נפוצות ( בכל רכב מסויים יש תקלות שחוזרות על עצמן ), צריכת דלק ותחזוקה כמובן.

אני סטודנט ולכן הרכב אם וכאשר יהיה שנת 2003 מליסינג בשביל ההוזלה. אז בבקשה תנו את עצתכם.

שלך 95 ?

שאל גם בכותרת שלי

porsche 914,2.0,1970

פורסם

ה-ELX חדשה הרבה יותר, על הנייר ולפי ההגיון היא תציד אמינות טובה משמעותית.

בפועל כמובן תלוי מה עבר על שני המכוניות.

גרסת הספייס טובה משמעותית מהדור הראשון כך שעדיף להתמקד בהם.

• תוכן חדש...