Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש ה דה שבו- חוויה אישית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת , 07:30 . טאצ' קטן והדה שבו מניעה. אחחחח איזו מוזיקה נעימה......

מבט נוסף, ליטוף אחרון והנה אנחנו בדרך , all the way down , מיקנעם למקום המפגש בתחנת רכבת צפון.

אנחנו- זה אני והדה שבו 79 בצבע קרם שלי ,המתמסרת בקלות ומגהצת את הכבישים כאילו אין בורות ומהמורות .

בשעה 09:00 הגענו למקום המפגש. ככה זה- הרחוקים תמיד מגיעים ראשונים.

כמה דקות לאחר מכן מגיעים דני ודודי מרמת ישי, עם הדה שבו הכחול סגול 64,

מנוע 425 . זקנת הדה שבו במפגש ,שופצה באמנות ואהבה רבה ונראית כאילו יצאה זה עתה מהמפעל. לא עוברת רבע שעה והנה סלימן עם הדה שבו 83 אדום שחור שהגיע מגוש שגב !. סלימן- מומחה בעל שם בקרב החבר'ה , דור שני לאוהבי דה שבו ומקור לחלקים וידע רב.

וכך, מתאספים להם 12 מכוניות דה שבו ו2 דיאנים לתחילתו של מפגש מרגש ומיוחד. בשעה 11:00, נותן יואל(דה שבו 83 כתום שחור) - יוזם המפגש, את האות וכולנו מניעים ומפנים את עיני הצפרדע שלנו לכיוון איילון.

שיירת הדה שבואים על נשינו וטפינו, נוסעת בטור ארוך דרך איילון, לכביש מס' 1. ראובן , עם דה שבו 88 שחור אפור מוביל, אחריו ג'ק מטבעון עם דה שבו 72 כסופה. לאחר מס' ק"מ,הסתבר כי 80 קמ"ש זו מהירות קצת מוגזמת לזקנת השבט לכן עצרנו בצד, וכיבדנו את קשישתנו להוביל את המסע. ושוב אנו נוסעים בטור ארוך וצבעוני, מושכים מבטים מכל עבר, סוחטים קולות התפעלות וצפירות אהדה.

בצומת שער הגיא שמנו פעמינו דרומה לכיוון בית שמש. עצירה נוספת לצימצום רווחים וכעבור מס' דק' טיפסנו באיטיות למנזר בית ג'מל.

הגענו. בינות לעצי הזית , על גבעה רמה הצופה לעבר הרי ירושלים, ערכנו מפגש חברים. חוויות , רשמים, תמונות ממפגשים קודמים , הרבה אהבה ועינים בורקות . בזווית עיני הבחנתי באחת הנזירות עושה דרכה לאט לאט , בסקרנות מרובה, ניגשת לדה שבו הקשישה ומאהילה על עיניה . באותו רגע נזכרתי בסרטו של לואי דה פינס עם הדה שבו הכחולה והנזירות.

"הדרכים קצרות יותר- בדרך חזרה " אומר השיר, ואכן, בשיירה מצומצמת של 2 מכוניות בלבד, נענו צפונה זקנת השבט ואנחנו ותוך כשעתיים ורבע הגענו הביתה.

תם עוד מפגש בסדרת המפגשים המיוחדים והמרגשים של מועדון הדה שבו .מדי מפגש מצטרפים עוד חברים ועוד מכוניות משופצות להפליא, עושות עיניים ומחסירות פעימה ( בלב ) .

תמונות ניתן יהיה לראות בקרוב באתר מועדון הדה שבו .

תודה לכולם

יניב

פורסם

אהבתי ! כן יירבו!.

ועכשיו שאלה

יניב אתה מיוקנעם?

אני יודע על צרפתיה אחת ירוקה כנראה דה שבו ביוקנעם של צלם..האם זה אתה?

פורסם

נפלא, אני מת על סיפורים כאלה

אוף טופיק קטנטן:

באותו רגע נזכרתי בסרטו של לואי דה פינס עם הדה שבו הכחולה והנזירות.

מישהו יודע את שמות כל הסרטים שלו (בייחוד אלו של השוטר) ויודע היכן אני יכול למצוא אותם או חלילה האם אפשר להשיגם בדי וי די או להוריד מהאינטרנט?

:shock:

L'amour Toujours

פורסם
נפלא, אני מת על סיפורים כאלה

אוף טופיק קטנטן:

באותו רגע נזכרתי בסרטו של לואי דה פינס עם הדה שבו הכחולה והנזירות.

מישהו יודע את שמות כל הסרטים שלו (בייחוד אלו של השוטר) ויודע היכן אני יכול למצוא אותם או חלילה האם אפשר להשיגם בדי וי די או להוריד מהאינטרנט?

:shock:

אמממממ לפי מה שאני זוכר

סרטי השוטר מסן טרופז :

*השוטר מסן טרופז

*השוטר בניו יורק

*השוטרים והשוטרות

ועוד סרט נחמד של לואי דה פינס :

טרינטי

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תודה חבר'ה על השמות אבל לא נראה לי שהם יופיע תחת כותרות עבריות אלו ס"ה האותיות הלטיניות (צרפתיות) לא ממש דומות לעברית :)

בכל מקרה מי שיש לו את הסרטים, יודע איפה אפשר להשיג אני אודה לו מאוד :!:

אגב, ראיתם את הסרט של השוטרים כשנוחתת החללית :?: עם המתחזים לשוטרים? זה האהוב עלי מהסדרה.

L'amour Toujours

פורסם

Le Gendarme de St-tropez :lol:

ושם השחקן בצרפתית הוא

Luis de Funes

הסרט עם החלללית נקרא:

Le Gendarme de Extra_Terrestres

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...