Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופ"ש טורקי עמוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא יודע גידי הוביל את האליפות עד עכשיו ב8 נקודות לפני פתיח התורכי.

בסופ"ש הזה היו שני מרוצים, בראשון גידי סיים שלישי ופתיח שני מה שאומר שהפער צומצם ל6 נק'.

ואז הגיע המרוץ השני שבו גידי זינק מהמקום השישי ופתיח מהמקום הראשון, כמו שאתם מבינים,זאת הייתה משימה די בלתי אפשרית, גידי הצליח לטפס למקום הרביעי והפסיד את ההולכה באליפות לפתיח שסיים ראשון (אותו מספר נק' אבל עדיפות פודיומים לפתיח).

מה שאומר שהמרוץ האחרון,חודש הבא, הוא המכריע .

יהיה מרתק בעיקר שהאחים לוי מצטרפים ולא מתכוונים לעשות חיים קלים.

את הסיפור המלא אשאיר לגידי

חג שמח לכולם וגמר חתימה טובה

פורסם

אני מפרגן לכל ישראלי שמיצג את המדינה בעולם הספורט (חוץ ממכבי תל אביב).

אבל אם יש משהו שמפריע לי זה ישראלי/יהודי שלא מסוגל לשים את הכל בצד כשמגיע יום כיפור!!!

פורסם

אין מה לעשות

שאתה ספורטאי מקצועי ברמה הזאת, לשמור על יום כיפור אומר להפסיד את הסיכויים שלך.

במקום להלחם על המקום הראשון גידי היה הופך ללא רלוונטי. ומה לעשות, מי שנמצא במקום הזה צריך לבחור, גם אני הייתי בוחר כמו גידי, ואני מניח שכמעט כל ספורטאי שאיינו שומר מצוות...

פורסם

ספורטאים ישראלים ברמות הרבה יותר גבוהות בחרו בעבר לוותר על יום שיוט באולימפידה ולוותר על מדליה אולימפית.

ואם כבר עוסקים בישראלים בספורט המוטורי איתן צידקילוב שמתחרה בליגת פורמולה רנו באסיה (שעם כל הכבוד היא טיפה יותר רצינית מהסיינה קאפ) בחר שלא להתחרות בשני מירוצי סוף השבוע האחרון במסלול הביתי שלו בג'והאי ביום כיפור.

גם חנוך ניסני נמנע בעבר מהשתתפות במירוצים שחלו ביום כיפור.

לדעתי מי שמתחרה תחת דגל ישראלי בחצות קבוצה ישראלית ומימון של ספונסר ישראלי היה צריך לחשוב על כך טיפה יותר ולדעתי הוא גם מבזה את הגופים שעומדים מאחוריו.

ברור שיש גבול עדין ועצם ההשתתפות בספורט מוטורי מחייבת השתתפות באירועים בשבת אבל לטעמי ליום כיפור יש מקום מיוחד במסורת ישראל.

דווקא בליגה הזו בה למיטב הבנתי יותר ממחצית המשתתפים הם ישראלים אפשר היה להפעיל לחץ ברמת הליגה או לביטול הסיבוב הזה או להזזתו (שלהבנתי בעיתית שכן הליה מתקיימת במקביל לליגות נוספות).

למען הסר ספק אני מביע את דעתי האישית ולא מנסה להתנגח בהשקפת עולמם של אחרים.

פורסם

דרור, ניב ואחרים

לכל אחד יש השקפת עולם משלו , וזה לא פייר לשפוט או לרדת על משהו בנושא הזה !

שוחחתי עם גידי על הנושא ימים מספר לפני סוף השבוע של יום כיפור, ולמען האמת גם אני הבעתי פליאה על עצם

השתתפותו ביום כיפור, ולאחר שיחה נוקבת איתו הבנתי שהבחור מאוד התלבט וההחלטה היתה מאוד קשה !

הבנתי שהוא באמת מתייסר ומתלבט מאוד ,כי גידי בחור מצפוני וישר וחיש מהר הבנתי שהוא נמצא בסיטואציה לא פשוטה .

יתכן שגידי היה מחליט אחרת אם היה ספורטאי וותיק יותר , כי היום הוא מרגיש שכל עתידו תלוי בעונה שהוא אוטוטו מסיים .

אני מציע שהנושא הזה ישאר נחלתו הפרטית של כל אחד ואחד, שנכבד את רצונו ובואו נרד מהנושא !

חג שמח לכולם

מישל

פורסם

מישל

אין ספק שכל אחד ודעותיו. אני פשוט נותן לגידי את זכותו להחליט, ולא חושב שהוא אמור ליישר קו עם המחשבה שלי, של הדתיים או של כל איש אחר.

גידי אולי מייצג בשבילנו את ישראל, אבל הרוב האדיר של המימון שלו מגיע מעצמו וכלום לא מגיע מהמדינה. אם הוא היה מפסיד את המרוץ הוא היה הורס לעצמו את כל העונה, שזה השקעה אדירה, וזאת בניגוד לספורטאים באולימפיידיה שמקבלים מימון או נהגים שאין להם סיכוי זכייה בכלום.

בסופו של דבר אני לא אומר מה נכון, כי לכל אחד יש את הדבר הנכון בשבילו. אני מבין את גידי, מעודד אותו ומקווה שהוא ייתן את הכל במרוץ האחרון - לנצח :!:

פורסם

יש הבדל גדול בין ספורטאי שמייצג את המדינה (משלחת אולימפית, נבחרת וכד') לבין ספורטאי עצמאי שחי על מימון עצמי (או פרטי). במקרה הראשון, מאוד הגיוני לא להתחרות ביום כיפור. במקרה השני, שהוא הרלבנטי במקרה של גידי, ההחלטה היא של הספורטאי וכל אדם יעשה כרצונו.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...