Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה...

כרגע יש לי ברכב 6X9 של MIG 400W

ואני מתלבט איזה מגבר לקנות מכיוון שאין לי עדיין...

עכשיו יש לי שני אפשריות שאני חושב שיהיו לי טובות...

הבעייה ?

אם נניח המגבר הוא 2000W 4ch זאת אומרת שהוא 500WX4

מה קורה בכזה מצב לרמקול ?

מה אתם ממליצים לי לעשות?

תודה מראש :)

נ.ב http://kaudio.co.il/Product.asp?Pid=VIBE436&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=168&aff=zap

זה המגבר שאני מעוניין בו.. חוות דעת ? טנקס

פורסם

המגבר נותן 500 WATT ב PEAK ו 250 WATT RMS ב CONTINUES הרמקולים נותנים 400 WATT גם ב PEAK

אם תוכל לפרט כמה WATT RMS הם תיקבל תשובה יותר ספציפית :-)

TSA6972E PIONEER 3 WAY 400W

MAX 6 X 9 SPEAKER

• 6"X9" 3Way 400Watt Speakers.
  • 400 Watts Max Power Handling. 80 Watts Nominal Rating.
  • Frequency Response: 25~30,000 Hz
  • Metallic Grey Carbon Graphite Interlaced Aramid Fibre (kevlar).
  • Dimensions: 237x163x107mmTSA6972E PIONEER 3 WAY 400W

האם זהו הרמקול שלך?

במידה וכן אז המגבר שלך הוא יותר מדי חזק לרמקול זה ובכדי לא לגרום נזק לרמקולים אתה צריך מאוד להיזהר אם כיוון של הGAIN של הערוץ על המגבר אליו אתה רוצה לחבר אותם.

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

הלנזרים ידועים כ"אוברייטד", תהיה בטוח שזה לא 2000W. תוכל לחבר אותם לרמקולים, אבל שוב, "מיג" האלו היא לא חברה ידועה ואתה צריך לקחת את ה400W האלו כערבון מוגבל.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

הוואט היחידי שמשנה הוא הRMS (וואט נקי)

כול חברה מסכנה מפרסמת 2000 ו3000 וואט שלא שווים ל50 RMS בקושי

הלאנזר לפי השמועות (לא מניסיוני) מגזימה מאוד בהספקה המוצהרים,קח בספק

עדיין אם המגבר חזק ואיכותי אפשר להרים איתו כול רמקול אם מכוונים בעדינות את הGAIN - הווליום של המגבר

עד לנקודת העיוות של הרמקול

כך שרמקול עם הספק נמוך זו לא הבעיה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני קניתי לפני כמה ימים מגבר מאותה חברה רק דגם שונה Lanzar vibe 411

ופתאום יש לי רעש משונה שמתלווה לרמקולים עכשיו אני לא יודע בדיוק מה הבעיה אבל במגבר הקודם שהיה לי לא היה את הרעש הזה... אבל מצד שני הוא גם לא עמד בהספקים ולכן נשרף לו הספק. אז אולי המגבר של Lanzar כן עומד ? (ולכן אני לא יודע)

אבל שוב זאת חברה אמריקאית ולא סינית או יפנית או קורינית.

ועוד דבר שאני הבנתי מהבנתי הדלה בעניין זה שחברות גדולות כמו RockFord ו Cerwin vega יוצרות מגברים ורמקולים ואפילו סאבים שה R.M.S לא יורד הרבה ומהואטים שהם יוצרים ולאומת זאת החברות האחרות למינהם קיים הבדל ממש גדול...

כוונתי היא שאם תיקח סתם דוגמא סאב של רוקפורד פוסגייט הסאב יהיה 600W ומיתוכו 400W - 500W R.M.S

והחברות הרגילות תימצא 600W שמיתוכם יש 200W - 300W R.m.s.

ואפילו כשהיתי בחנויות שמשווקות את החברות הגדולות הם שם לא מדברים אפילו על ואטים בכלל. הם מדברים אך ורק באר אמ אס ישר. (וכך גם באתרים שלהם באינטרנט...)

אז ככה שהמגבר שלי מוציא מה600W שלו 300W R.M.S שמתחלק ב4 היציאות שלו שכל יציאה 75W R.m.s נקי....

פורסם

RMS זה כמות ממוצעת של וואטים :

RMS (Root Mean Square) power is a valid quantity, it is neither useful as a measurement nor what is intended by those who use the term. The sine wave power is found by averaging the instantaneous power output over either a long period of time ('continuous or RMS power') or one complete cycle ('music power'), so it is actually the average power or mean power. For a resistive load such as most loudspeakers the average power is the product of the RMS current and RMS voltage.

זה אומר שהמגבר יכול לעבוד בהספק מסויים ב עורך זמן של שעות.

מה שיש לך בלנזר זה:

Peak Music Power Output (PMPO) (sometimes misused in advertising as Peak momentary performance output) is a much more dubious measure, of interest more to advertising copy-writers than to consumers. The term PMPO has never been defined in any standard but it is often taken to be the sum of some sort of peak power for each amplifier in a system.

Peak momentary power output and peak music power output are two different measurements with different specification and should not be used interchangeably.

זה הספק לשניה אחד, הספק מקסימלי שמגבר יכול להוציא.

משתמשים בנתון הזה בישביל לשווק לך מגבר כהילו מאוד חזק.

פורסם

גם את זה אין בלנזר, הPEAK לא מגיע קרוב ל 1KW של סאונד בכלל, אז אין מה לדבר על 2KW.

תמיר

פורסם

תבדוק את הפיוז של המגבר עם הוא 40 אמפר שזה לא מאת אבל בכל זאת אז תכפיל 40 על 14.4 במקרא הטוב יוצא לך 576 לוקחים איז 60 או 70 אחוז של נצילות המגבר... עושים 60 אחוז כפול 576 יוצא לך 345.6 וואט RMS. סה"כ לכל המגבר. שזה גם לא מאת. זה 86 וואט לערוץ.

פורסם
תבדוק את הפיוז של המגבר עם הוא 40 אמפר שזה לא מאת אבל בכל זאת אז תכפיל 40 על 14.4 במקרא הטוב יוצא לך 576 לוקחים איז 60 או 70 אחוז של נצילות המגבר... עושים 60 אחוז כפול 576 יוצא לך 345.6 וואט RMS. סה"כ לכל המגבר. שזה גם לא מאת. זה 86 וואט לערוץ.

לא הבנתי למה להכפיל ב14.4 רומן :S

פורסם

רומן הסינים הגאונים חשבו כבר על האנשים שסומכים על בדיקת הספק על פי הפיוזים, פלטיונים אהודיו רשום עליו 1200W

עם ערך של פיוזים 60A שלושים כפול שתים, שההספק האפקטיבי של המגבר הוא בסהך הכול 50W ליציאה,

וה60A פיוזים הללו, כול המערכת חשמל ברכב יכולה להישרף עד שהם יספיקו להתחמם בכלל.

תמיר

• תוכן חדש...