Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קיימים הרבה שירשורים בפורום על אופן ניקוי הפנסים מדהייה, אך לא מצאתי כלום לגבי איך אפשר בעצם לשמור על הפנס כל עוד הוא במצב חדש.

לפני כשנה קניתי את האוטו כאשר הפנסים במצב אנוש עד כדי כך שכמעט ולא ראיתי כלום בלילה. ניסיתי את כל שיטות הניקוי + ערכה מיוחדת שהזמנתי מחו"ל. המצב השתפר, אך עדיין הפנס היה במצב גרוע.

לאחר כחצי שנה החלפתי את הפנסים לחדשים. הם נראים/מאירים נהדר.

השאלה איך אני יכול לשמור על מצבם לאורך זמן? האם קיימים בשוק תכשירים מיוחדים/לקה או כל דבר אחר שיכול לעזור?

פורסם

מספר גורמים מאיצים את עכירות העדשה: השמש, חום הפנס, וניקוי הפנס עם חומרי ניקוי.

נגד השמש שם כיסוי, הדלק אורות רק בלילה אם אפשר, ניקוי רק עם מים וקצת סבון עם מטלית רכה.

פורסם

וכמובן להתקין אך ורק נורות איכותיות הפולטות מינימום אור UV (בעל אורך גל בלתי נראה לעין) שהינו אחד הגורמים העיקריים לפגיעה בעדשות עשויות מפלסטיק.

איזה כייף לי :)

פורסם

האוטו תמיד מכוסה במהלך היום. את האורות אני מדליק רק בלילה (חוץ מתקופת החורף כמובן), ומשתמש בנורות של PHILIPS BLUE VISION שפולטות מינימום אור UV (לפחות זה מה שכתוב על האריזה).

אבל בכל זאת, האם יש משהו מעבר שאפשר לעשות?

עברה חצי שנה מאז שהרכבתי את הפנסים החדשים, ואם אני מסתכל מקרוב אני כבר מתחיל לראות סימנים קלים (ממש קלים) של דהייה על הפנסים.

פורסם

עכירות כיסוי הפנס לרוב מגיע בשטח החיצוני ולכן לאור ה UV של הפנס חשיבות אפסית.

בשלב זה אני מבין שהגזמת לגמרי, ולכן אני מציע שתפתח תוכנית חסכון בשם "פנסים חדשים כל 3 שנים" הפקד תשלום חדשי של מחיר הפנסים חלקי 36 וסע לשלום.

• תוכן חדש...