Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחזיר שמן אחורי - לאגסי 1.8L AT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה וחג שמח. היום הייתי בבדיקה שיגרתית במוסך אני נוהג לקחת את הרכב שלי מדי כמה זמן לבדיקה ובמהלך הבדיקה המכונאי הרים את האוטו על הליפט וגילינו נזילת שמן רצינית במחזיר האחורי שיושב בין המנוע לגיר ונזילה קטנה בגמיות סטמים של מכסה שסטומים בשניי צידיו בנוסף גומיית פעמון קרועה . לשאלתי, מישהו יודע מה העלויות של הכל נאמר לי שצריך לפרק את הגיר בשביל להחליף מחזיר שמן אחורי במוסך ביקשו 700 עבודה 84 מחזיר שמן מקורי סט סטמים 200 שח גומיית פעמון 37 שח מה אתם אומרים מחירים סבירים והאים אפשר להמשיך לינסוע אים מחזיר אחורי נוזל יש לציין שלא חסר הרבה שמן משהו כמו רבע קילו בשבועיים אני מוסיף דרך אגב מדובר על לגאסי 1.8 אוטומט שנת 90 חג שמח לכולם ותודה על העזרה.

imprza new age

פורסם

בד"כ אני בעד לטפל בכל דבר שצץ ברכב אבל וכאן האבל הגדול ואני מתייחס רק לנזילת השמן מהמחזיר האחורי:

ממה שהבנתי,לא נפרץ מחזיר השמן אלא יש רק נזילה ותקן אם יש טעות.

גם אצלי יש נזילת שמן מאותו מקום בדיוק והבחור שמטפל לי ברכב אומר: חבל על הכסף...,צריך להוריד שם מנוע /גיר-העבודה מאוד יקרה,החלק עצמו ממש זול.

אצלי יש איבוד שמן דומה ואני מוסיף בערך 1.5 קילו כל 2000 ק"מ וזה לא כ"כ נורא.

קח בחשבון שגם האחריות על תיקון זה איננה קימת כמעט כיוון שמחזיר השמן עדין ומספיק שיקבל מכה כזו או אחרת ושוב יתחיל הבלאגן.

בקיצור- חבל על ההשקעה.

אני יודע שרבים כאן יחלקו עלי,אבל זו הוצאה מיותרת ,אם יש לך כסף מיותר-לך על זה ואם לא,בצע בדיקת שמן פעמיים בשבוע ובמידת הצורך הוסף.-הנזילה הזו לא תאכל את כל השמן- 4 ליטר במנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחיר קצת על הצד היקר, לא נראה לי שתהיה בעיה למצוא מוסך שיעשה לך את העבודה ב-700 ש"ח כולל החלקים.

המלצתי - אם לא החלפת קלאץ' כבר הרבה עשרות אלפי ק"מ, תבצע - ואולי גם תחליף קלאץ' על הדרך. אין תוספת עבודה (זאת אותה עבודה), רק חלקים - והם זולים יחסית.

סכנות: פריצת מחזיר שמן אחורי (יש כאן בתגובה הראשונה בלבול במושגים - כל נזילה נובעת מפריצה של מחזיר שמן, פריצה = הפסקת אטימה) ופיזור שמן באזור הקלאץ' עלולים להביא להגעת השמן לקלאץ' ולהחלקת הקלאץ' (קלאץ' שנשאר קצת זמן עם שמן, סופג אותו ומפסיק להיות תקין).

פורסם

סמפטומים דומים - הסתברו כמקרה שונה אצלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1409024&postcount=184

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מחיר קצת על הצד היקר, לא נראה לי שתהיה בעיה למצוא מוסך שיעשה לך את העבודה ב-700 ש"ח כולל החלקים.

המלצתי - אם לא החלפת קלאץ' כבר הרבה עשרות אלפי ק"מ, תבצע - ואולי גם תחליף קלאץ' על הדרך. אין תוספת עבודה (זאת אותה עבודה), רק חלקים - והם זולים יחסית.

סכנות: פריצת מחזיר שמן אחורי (יש כאן בתגובה הראשונה בלבול במושגים - כל נזילה נובעת מפריצה של מחזיר שמן, פריצה = הפסקת אטימה) ופיזור שמן באזור הקלאץ' עלולים להביא להגעת השמן לקלאץ' ולהחלקת הקלאץ' (קלאץ' שנשאר קצת זמן עם שמן, סופג אותו ומפסיק להיות תקין).

ערב טוב הרכב אוטומט לא גיר רגיל

imprza new age

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב לכולם. עדיין לא קיבלתי תשובה סליחה על החוצפה אולי מישהו מכיר איזשהו מוסך שלא יקח לי 900 שקלים על החלפת מחזיר אחורי זה מוגזם לדעתי בעבר קראתי בשרשורים קודמים שזה יכול להיות משהו אחר בכל מיקרה המחיר מאד יקר מדובר על לגאסי 1.8 אוטומט שנת 90 שבת שלום לכולם

****השרשור אינו נעול לכן ניתן להקפיץ אותו אם לדעתך לא קבלת מענה מספק עד כה - מנהל הפורום****

imprza new age

פורסם
בד"כ אני בעד לטפל בכל דבר שצץ ברכב אבל וכאן האבל הגדול ואני מתייחס רק לנזילת השמן מהמחזיר האחורי:

ממה שהבנתי,לא נפרץ מחזיר השמן אלא יש רק נזילה ותקן אם יש טעות.

גם אצלי יש נזילת שמן מאותו מקום בדיוק והבחור שמטפל לי ברכב אומר: חבל על הכסף...,צריך להוריד שם מנוע /גיר-העבודה מאוד יקרה,החלק עצמו ממש זול.

אצלי יש איבוד שמן דומה ואני מוסיף בערך 1.5 קילו כל 2000 ק"מ וזה לא כ"כ נורא.

קח בחשבון שגם האחריות על תיקון זה איננה קימת כמעט כיוון שמחזיר השמן עדין ומספיק שיקבל מכה כזו או אחרת ושוב יתחיל הבלאגן.

בקיצור- חבל על ההשקעה.

אני יודע שרבים כאן יחלקו עלי,אבל זו הוצאה מיותרת ,אם יש לך כסף מיותר-לך על זה ואם לא,בצע בדיקת שמן פעמיים בשבוע ובמידת הצורך הוסף.-הנזילה הזו לא תאכל את כל השמן- 4 ליטר במנוע.

שלום.

אתה בסדר גמור!!!

זה שיש נזילת שמן והשמן מרטיב את הכביש זה בסדר

זה שבמחיר של כמה גלונים שמן הוא פותר את הבעיה זה לא בסדר.

זה שהוא מזהם את הסביבה ופוגע באיכות הסביבה זה בסדר

ואם הוא ישכך לבדוק וכן יגמר השמן והמנוע ילך גם זה בסדר.

תגיד לי מאיפה כול התאוריה הזו?

יש לבצע בדיקה ולאמת את הנזילה והסיבה וצריך לתקן!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אתה בסדר גמור!!!

זה שיש נזילת שמן והשמן מרטיב את הכביש זה בסדר

זה שבמחיר של כמה גלונים שמן הוא פותר את הבעיה זה לא בסדר.

זה שהוא מזהם את הסביבה ופוגע באיכות הסביבה זה בסדר

ואם הוא ישכך לבדוק וכן יגמר השמן והמנוע ילך גם זה בסדר.

תגיד לי מאיפה כול התאוריה הזו?

יש לבצע בדיקה ולאמת את הנזילה והסיבה וצריך לתקן!!!

בברכה בני ל.

שלום,

אני רוצה לחזק את דעתו של בני לוי, בעוד דבר.

נזילת שמן כזו או אחרת, אומרת במילים פשוטות... שיש נזילה גם על מכלולים אחרים.

שמן על מכלולים העשויים מגומי, כגון: גומיית צירייה, גומיית אבק למסרק, בוקסות משולשים וכו' ועוד

גורם לייבוש והתפוררות חלקים אלו, ולנזק גדול יותר בסופו

והכי חשוב, סיכון בטיחותי! בעקבות חופשים למינייהם, הנוצרים מהנ"ל.

לכן, צריך לתקן.

אפשר למצוא, עלות תיקון נמוכה אצל בעל מקצוע הגון!

אך על תחפשו את "הכי זול", כי בסוף זה יחזור אליכם כמו בומרנג.

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני מצטער שאני שואל שאלה "מוזרה" אבל בכל מקרה: כמה קילומטרים עברה הסובארו שלך (שנת 90)...? לי יש סובארו לגאסי 1.8 GL ואני כבר אחרי ה 300 אלף... אבל הרכב מטופל טוב. שמעתי שסובארו עם מנועים כמו בלגאסי יכולים לעבור הרבה יותר, השאלה כמה...?

• תוכן חדש...