Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום לקחתי פגו 206 דגם PK ONE LINE יד ראשונה אוטומט מנוע 1.6 שלא עברה תאונות ועם ק"מ נמוך במיוחד (6 אלף) לבדיקה.

בבדיקה אותר זמזום שמשמיע האוטו כאשר הגיר משולב לדרייב או לרוורס (מבפנים לא ניתן לשמוע את הרעש בטח שלא בנסיעה במהירות גבוהה אך גם בעמידה וגם בנסיעה הזמזום עדיין מופיע).

בפארקינג ובניוטרל אין זמזום כלל אלא רק כשהגיר משולב בהילוך כלשהוא יש זמזום...

האם למישהו היה רעש כזה?? אם כן איך מטפלים בו???

כל הפגו 206 שנת 2007 משמיעות זמזום כשהגיר משולב בהילוך ??

מישהו מכיר יודע משהו?

יש לציין שהגיר שודרג לגיר ספורטיבי

עידכון:

תשובת המוסך המורשה והמגרש שממנו אנחנו קונים.

"בכל הדגמים של פגו 206 שנת 2007 ואפילו החדשות כאשר מעבירים לדרייב או רוורס יש זמזום של האוטו זה בסדר וככה זה צריך להיות, גם אם אני אביא לכם חדשה או 307 זה יעשה את אוטו זמזום"

מה לעשות???

פורסם

אולי רשום בספר לנהג ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

האוטו עשה 6 אלף ק"מ בלבד

בספר הטיפולים רשום שהוא עבר רק בדיקה תקופתית כשהוא הגיע ל2000 כמו שממליץ היצרן לעשות וכל שאר הספר נקי לחלוטין.

פורסם

עידכון:

תשובת המוסך המורשה והמגרש שממנו אנחנו קונים.

"בכל הדגמים של פגו 206 שנת 2007 ואפילו החדשות כאשר מעבירים לדרייב או רוורס יש זמזום של האוטו זה בסדר וככה זה צריך להיות, גם אם אני אביא לכם חדשה או 307 זה יעשה את אוטו זמזום"

מה לעשות???

לא נשמע סביר. בדוק ברכב דומה.

בהונדה של הבן שלי אקורד 3000 מודל 98, עובדת גם על גז, ניקנתה לפני שבוע יש זימזום בשילוב לראשון ושני. בבדיקה במוסך המורשה אמרו, שלא כדאי לשפץ גיר,זה יכול להחזיק כמה שנים. הבן הוריד לקונה 5000 ש"ח מהמחיר שסיכמו לפני הבדיקה.

התופעה בדיוק כמו שכתבת. (מבפנים לא ניתן לשמוע את הרעש בטח שלא בנסיעה במהירות גבוהה אך גם בעמידה וגם בנסיעה הזמזום עדיין מופיע).

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם אנו מתכוונים לאותו הזמזום, אכן הזמזום מוכר (דומה לצליל של צרצר).

הוא אינו מצביע על בעיה והוא חלק מהפעולה התקינה של התיבה.

תוכל לנסות ולשמוע אותו ברכבים מקבילים נוספים, אם תעמוד בסמוך אליהם.

הזמזום אינו נשמע בפנים הרכב.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
אם אנו מתכוונים לאותו הזמזום, אכן הזמזום מוכר (דומה לצליל של צרצר).

הוא אינו מצביע על בעיה והוא חלק מהפעולה התקינה של התיבה.

תוכל לנסות ולשמוע אותו ברכבים מקבילים נוספים, אם תעמוד בסמוך אליהם.

הזמזום אינו נשמע בפנים הרכב.

אפי.

:mm_yeah:

הזימזום מגיע מהסולונואידים (שסתומים חשמליים) מהגיר. זה לא נשמע בתוך הרכב וזו *לא* בעיה\תקלה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה רבה לעוזרים בבחירה בין גולף לפגו 206 וגם למסבירים על הזמזום ששמעתי כשהגיר משולב.

לאחר ששמעתי שגם בפגו 206 חדשה, פגו 307 וסיטרואן C5 משמיעות אותן רעשים הבנתי שזה חלק מהדגם והיצרן ואין כאן תקלה.

אם זה מעניין אז אני אספר על הרכב שקניתי

פגו 206, דגם PK ONELINE, גיר אוטומט + טיפטרוניק, מנוע 1.6, שנת מודל 2007, יד ראשונה, ק"מ 5900, צבע אפור :),האוטו לא עבר תאונות ושלושת השריטות שהצלחתי לאתר בקושי רב הם מדלתות שנפתחו על האוטו.

המחיר ששילמתי הוא 89 אלף. לאוטו יש אחריות ל3.5 שנים הבאות :) ( שנה וחצי מהיצרן ועוד שנתיים ומהמגרש של דוד לובינסקי).

שוב תודה ושנה טובה :)

• תוכן חדש...