Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אתה טועה.

אמינות זה לא פיתוח מערכות שיודיעו לך כשיש כשל,אלא זה מערכות טובות שלא יוצרות כשל.

זה כמו בטיחות פסיבית לעומת אקטיבית,יש מערכות שנועדות למנוע התרחשות תאונה (זה לצורך העניין=איכות),לעומת מערכות שאמורות לתרום לבטיחות שלך בעת התרחשות התאונה (זה לצורך העניין=מערכת התראות).

אתה מדבר על השלב שקרתה התקלה,אני מדבר על השלב של לפני שקרתה התקלה.

מסובך שום דבר לא מסובך,הכל אפשר לפתח,הכל אפשר לייצר,הכל שאלה של כסף.

רנו החליטה שאת הכסף שלה היא משקיעה לטובת יצירת מכונית בטוחה על חשבון מערכת חשמל זולה יחסית שסובלת לעיתים מקצרים ובעיות כאלה ואחרות,ב.מ.וו החליטה שהיא משקיעה את הכסף שלה לטובת יצירת הנאה מנהיגה על חשבון כפתורי תפעול למערכת הסאונד מההגה באיכות ירודה שהצבע יורד להם אחרי שנה של שימוש,פורש החליטו שהם משקיעים בביצועים מדהימים על חשבון הספסל האחורי,בוגאטי יצרו ויירון שעליה מפסידים המון כסף לטובת תצוגת יכולות (מרשימה במיוחד),וכל יצרניות הרכב היפניות החליטו לייצר רכב אמין מאוד,על חשבון הנאה מנהיגה,ייחוד,עיצוב שובר שגרה,ביצועים יוצאי דופן,העיקר שיהיה אמין וזול יחסית לרכישה.

אז אני שואל אותך שוב,נראה לך באמת שמאזדה,או כל חברה יפנית אחרת,תייצר רכב מתוך ידיעה ברורה שיהיו לה אחוז מסויים של מנועים גמורים בגלל כשל מנוע ידוע מראש ?

ממש שברת מיתוס של שנים,במשך שנים חברות יוצאות בקריאת RECALL לרכבים (בעלות של מליוני דולרים) רק כדי לתקן כשלים שעלו עליהם לאחר ייצור,אבל אתה בהחלט ניפצת מיתוס,חברות מוציאות רכבים עם כשלים שהרי ברור שיתגלו, מתוך ידיעה שזה יפגע להם במוניטין.

שטויות.

לפי ההגדרה שלך לאמינות,כל רכב מצ'וקמק שנוסע עם 20 מנורות אזהרה דלוקות הוא רכב אמין,כי יש לו מנורות וחיוויי אזהרה.

סלאמתק.

לך תגיד את זה לכל ציי הרכב בארץ ובעולם,שמחזיקים מאזדה 3,שהרכב שהם מחזיקים לא אמין כי אין לו נורת חיווי למצב מפלס השמן.

ועם כל הכבוד,אחוז נכבד מרכבי הליסינג בארץ שמור לבעלי המאזדות למיניהן,ומשום מה אני מאמין שאחוז נכבד מהם נוהג ברכב בצורה שונה לגמרי מצורת הנהיגה שהיו נוהגים לו הרכב נרכש מכספם המלא,ועדיין,אתה לא שומע כל יום על אנשים שהחליפו כבר 3 מנועים במאזדה שלהם.

למען הסר ספק,אין לי שום דבר ועניין עם מאזדה שאני כזה "מעריץ" שלהם,אני ממש לא מעריץ של אף יצרן רכב כלשהו,לפחות לא מאלה שיש בישראל,אבל עם דבר אחד אי אפשר להתווכח,תשנא או תאהב אותם,הם א-מ-י-נ-י-ם.

ואגב,לגבי העניין של רכב זה לא חברה,ואי אפשר לפנק אפשר רק לתחזק,קשקוש אחד גדול, לך תגיד את המשפט הזה לאנשים שבמקום לקנות שמן במחיר של 30 שקל לליטר (שיעשה את העבודה מצויין בהתאם לשימוש שלהם) קונים שמנים של 100 שקל לליטר.

הרכב שלי נסע מעולה על שמנים זולים,לא התחמם,לא שרף שמן ולא כלום,ולמרות זאת עברתי לשמנים מאוד יקרים, בין היתר שמן גיר במחיר מוזל מאוד של 180 שקל לליטר,ושמן מנוע שעלה לי מעל 50 שקל לליטר.

כשהייתי עושה סיכה למנוע,הייתי מרוקן את השמן מהמנוע,ולאחר שהתרוקן לגמרי,הייתי שופך לבפנים גלון שלם של LM סינטטי מלא ונותן לו להשפך החוצה כדי להוציא את כל השאריות שמן הישן עם כל הג'יפה.

זה ממש כתוב בהוראות היצרן.....גם בהוראות יצרן של פורשה זה לא כתוב (אתה מוזמן לבדוק).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי לא הבנת את הכוונה שלי, בשני הדברים שדיברתי עליהם.

מנוע שלא עומד בתאוצות צד משולבות בסל"ד גבוה, כשנמצאת בו כמות שמן מספקת - לא אמין ולא יכול להיקרא כך. אם הוא מתריע על אי תקינות המצב, אז הוא בסדר, פשוט "מנוע לרכב סבתות", ואם הוא כושל ללא התראה - אז הוא לא אמין. גם לפי הגדרות שלך.

לא אמרתי שאין "לפנק", או, אם אתה רוצה, אני אחליף את הביטוי - "לפנק" = לשפוך כסף לפח, לעשות עבודה מיותרת, לבזבז את הזמן, להיות אידיוט, כל אחד שיבחר את הביטוי המתאים. העניין הוא שזה לא נדרש, לא נחוץ, לא תורם, כנ"ל - לבחור את הביטוי המתאים. וכל עוד מבצעים מה שכן נחוץ, המנוע צריך להחזיק.

לגבי ההתייחסות למזדה - המזדה ממש לא נפוצה בעולם, הייחודיות שלה והשם האמין שלה נמצאים בעיקר בישראל. בגרמניה בחורף שעבר לא נראתה מזדה אחת בין רכבי ההשכרה, אבל היו הרבה פוקוסים, למשל. ואחוז מאוד גבוה מהמאזדות בארץ הן 1.6, מזדות 3 2.0 נדירות.

וכן, כנראה צריך להעיר אותך לעולם של היום. אני לא יודע איפה אתה חי, אבל רכבים אמינים הפסיקו לייצר, כנראה, בתחילת שנות ה-80. היצרנים היום עובדים על ייצור סטייל "לתקופת האחריות", כל העומסים שהם לא קשורים למקדמי בטיחות של הנוסעים, מחושבים למינימום האפשרי אשר יידרש כדי לעבור את תקופת האחריות ללא תקלות, ואחרי זה - כמה "ספייר" שיש, יעבוד, ומה שלא - שייכשל. ככה בנויים המוצרים של היום. אף אחד לא מחפש "אמינות" כהגדרתך, חוץ מחברות aftermarket, וגם בינהן ממש לא כולם - הכוונה היא לכאלה שמייצרות חלקים תחליפיים ייחודיים לבעיות המוכרות של רכבים מסויימים.

פורסם

1. מזדה 3 נמכרת בכמויות גדולות לציי הליסינג, גם בשל תנאי עיסקה טובים ולא רק בשל אמינות יוצאת דופן.

2. העובדה שמרבית המזדות האמורות מראות אמינות סבירה, היא לחלוטין הגיונית בהתחשב בגיל הממוצע של המכוניות. סביר שכל המכוניות בציי הליסינג השונים ללא קשר למוצאן ושמן, יראו רמת אמינות דומה.

3. העדרו של מד חיווי גובה השמן, או נורת אתראה על חוסר בו, הוא בפרוש מחדל. במיוחד בהתחשב בקטסטרופה של התוצאה האפשרית.

4. מזדה היא מכונית אמינה בדיוק כמו כל מכונית אחרת וכשל רציני הוא בד"כ תוצאה של הזנחה רבתי או סתם חוסר מזל. זה גם בהקשר לשרשור אחר שמתנהל לו כאן והנוגע בחוסנה המופלא/או לא של הקורולה.

פורסם

רועי,להזכיר לך את הגיל המאזדה של פותח השרשור ?

מסכים איתך שרכב חדש מראה אמינות גבוהה יותר,וזו בדיוק הנקודה,שתמוה לי מאוד שרכב חדש שנחשב לאמין הורס 3 מנועים,כששאר הרכבים מאותו הדגם ממשיכים לנסוע יופי.

יכול להיות שזה באמת מחדל שאין נורה או שעון המורים על מפלס שמן,בפועל תבדוק כמה מנועים של מאזדה בשנים האחרונות סיימו את חייהם בגלל בעייה שקשורה לכך.

באותה מידה זה גם מחדל של חלק מיצרני הרכב שאינם שמים צמיג רזרבי FULL SIZE ובמקום זה שמים לך גלגל שאפילו באופניים אתה לא היית שם.

ואני אפילו לא מדבר על אלו שבשם הפחתת המשקל ציידו את המכונית בספריי למילוי אויר ותיקון תקרים במקום גלגל חלופי.

אין סוף לדברים שהיינו רוצים להוסיף למכונית שלנו או לשנות במכונית שלנו,השאלה היא כמה מהדברים האלה באמת גרמו לנזקים וכמה מהם סתם תלונות קנטרניות.

ג'ק,

אתה החלטת ששמן איכותי יותר או נוזל קירור טוב יותר הם זריקת כסף לפח\בזבוז\לא יעיל\לא משמר את המנוע טוב יותר (מחק את המיותר).

אני יכול להביא לך הרבה מהנדסי רכב\בעליי רכבים ספורטיביים\משפרי רכבים\מתכנני מנועים\סתם מחקרים מדעיים מבוססים (גם פה מחק את המיותר) שיחלקו על דעתך.

אני אומר דבר מאוד פשוט:

מאזדה חברה שמספיק מכבדת את עצמה כדי להודות בכשל כלשהו ברכבים שלהם,ובהתאם לצורך לתת קריאת RECALL לרכבים.

יותר מזה,זה רק יעלה את קרנה עוד יותר,כי תראה עצמה כחברה שמבצעת בקרת איכות גם למוצרים מוגמרים ודואגת לבצע בדיקות גם לאחר שהמוצר יצא לשוק הפתוח.

פורסם
מסכים איתך שרכב חדש מראה אמינות גבוהה יותר,וזו בדיוק הנקודה,שתמוה לי מאוד שרכב חדש שנחשב לאמין הורס 3 מנועים,כששאר הרכבים מאותו הדגם ממשיכים לנסוע יופי.

זה לא אותו הדגם.

1.6 כנראה יותר עמיד לסל"ד גבוה בשילוב שמן זול, פילטר "שקר כלשהו" וחוסר שמן כללי. וחוץ מזה, עם יד על הלב, כמה אנשים אתה מכיר שעוברים 4000 סל"ד בכל נסיעה ? כשהבוס שלי נוסע איתי הוא יוצא חיוור כי אצלו לימדו שאחרי 3000 סל"ד המנוע מתפרק או משהו. שוב, זה לא שאני או misterb (אני מניח בשמו) נוסעים על המנתק כל היום, אלא שכשצריך כח לעקיפה או עלייה אז נותנים בגז בלי רחמים ואני עושה את זה גם ברכבי הפרטיים כדי להגיע לשיא המומנט.

אני בפירוש אומר לך שבמזדה 3 שלי שזה לזו של MisterB יש אכילת שמן למעלה מן הצפוי ברכב מודרני.

מכאן הבחירה שלך : או לבדוק שמן מדי פעם (מה שאני עושה), או לא - ולהסתמך על זה שהרכב יתריע לפני שיהיה מאוחר מדי. ובכן- הוא לא עושה את זה, סימן שיש פה פאק בתכנון של מערכת ההתרעה לשמן או של המנוע עצמו בשילוב אחזקת הליסינג לה הוא זוכה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
המנוע 2.0 במאזדה3 זה לא אותו המנוע שיש במאזדה5 ומאזדה6. ב-5/6 זה מנוע של פורד מונדיאו.

Uno Turbo, ממש מצחיק. אני רוסי, לא יודע את השפה ברמה הגבוהה שאתה יודע, בסדר? מה אתה נתפל אלי? אתה יותר טוב, אתה ישראלי 100%, בסדר? נרגעת? להפסיק לכתוב רק מפני שאני יודע לכתוב פחות טוב ממך? תתבייש, ההתנהגות שלך תואמת ילד מחוצ'קן בן 12. טוב,אולי בן 13.

מה הקשר לזה שאתה רוסי ? אז בעצם כל מי שרוסי לא יודע לדבר עברית נכונה ? מעניין...

בשרשור הזה יש לא מעט נשמות טובות שמסרבות להאמין שמאזדה זה רכב שיכול להתקלקל.

הטעות היחידה של פותח השרשור, היא חוסר הקפדה על כמות שמן במנוע אחרי שהחליפו מנוע פעם ראשונה וגם זה ניתן לויכוח.

דרך אגב BURZUM, האם בספר רכב גם כתוב שאסור להגיע למנתק במנוע הנ"ל ?

Veni Vidi Vici

פורסם

אליבבה,

אמרת בדיוק את מה שטענתי מההתחלה, ייתכן באמת שיש אכילת שמן ואפילו מוגזמת במאזדה 3,לכן צריך להבין שזה הרכב ולהתייחס לזה בהתאם,קרי,לבדוק שמן.

אני בטוח שבדיקה פעם בשבוע של מצב השמן היתה מצילה לו את המנוע(ים).

ויקינג,

כל רכב יכול להתקלקל,גם מאזדה,ואפילו טויוטה היילקס (למרות ההתעללות שעבר בטופ גיר), אבל הנקודה היא כמו שאמרת, שפותח השרשור חייב היה לבדוק את מצב השמן,במיוחד לאחר שהשתילו ברכבו מנוע חדש ועוד לאחר תקלה כמו שהיתה לו.

זו הסיבה שכתבתי שהבעייה היא לא האמינות של מאזדה,הבעייה נעוצה בפותח השרשור,שגם אם היו מחליפים לו למאזדה אחרת או לכל רכב אחר שנחשב לזללן שמן,גם ברכבים אלה הוא היה אוכל מנועים.

אבל אתה יודע מה ?

אם הרכב היה פרטי שלו,אני מבטיח לך שגם המנוע הראשון (המקורי) לא היה הולך לו,אבל היום בעידן הליסינג עושים טיפולים רק כשהגיע המועד שלך לעשות טיפול,ועל הז*ן אם ב-8000 ק"מ יחסר לך ליטר וחצי נוזל קירור,אתה תוסיף רק כשיהיה לך טיפול ("מה קרה שאני אקנה נוזל קירור ב-50 שקל מכספי? יש עוד מעט טיפול על חשבון הליסינג"),אותו כנ"ל לגבי שמן,אותו כנ"ל לגבי צמיגים ובכלל לגבי התחזוקה השוטפת של הרכבים האלה.

אני מוכן לחתום על זה ש-70% מבעלי רכבי הליסינג לא יודעים אפילו איפה נמצא המדיד שמן במנוע של הרכב שלהם.

זו הבעייה,ולא נסיעה על המנתק,כל מאזדה 3 תתמודד יופי עם נסיעה על המנתק,אבל אף רכב לא יתמודד טוב בנסיעה על המנתק ללא שמן מנוע.

פורסם

לא יודע מה לגבי הספרי תאוריה של היום, אבל בתקופה שלי היה כתוב שצריך לבדוק שמן מים וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בשלב מסויים נגמרה לי הסבלנות לקרוא את כל השרשור,

אבל לדעתי מדובר בבעיה ברכב אשר היתה מתפוצצת בפרצוף ליבואן אם היתה קיימת במנועי ה1.6.

הבעיה ברכב יכולה להיגרם מתחזוקה "חסכונית" של הליסינג, אשר משתמש בשמן גרוע ופילטר תחליפי, וגם מבעיה תכנונית במנועים הללו.

ברור לי שנהיגה מאומצת על הרכב רק מעצימה את הבעיה ואני לא חושב שהנהג חף מפשע לחלוטין, אבל מכאן ועד מה שנאמר לו , יש מרחק לא קטן.

מסכים עם אייל ועם פותח השרשור!

אז כתוב בספר רכב שצריך לבדוק כל שבוע. לא מדובר פה ברנו 5 המקרטעת שהייתה לחבר, שבנוסף לבדיקת שמן ומים יומית היה צריך לחבר לפני נסיעה את הוונטה למצבר ישירות :lol:

אגב, בציטוט מהספר רכב שהביא BUZRUM כתוב לבדוק שמן ביום ו/או שבוע. יום או שבוע? :? נראה לכם סביר לבדוק פעם ביום??

מצד שני - MISTERB - אני במקומך הייתי מקפיד לבדוק אם הייתי יודע שזה מינוס של הרכב (כמו מינוסים אחרים, כמו אי-הנוחות), ונהנה מהיתרונות האחרים שלו. אבל לא נותן למנוע לגסוס...

אביעד

פורסם

Uno Turbo, ממש מצחיק. אני רוסי, לא יודע את השפה ברמה הגבוהה שאתה יודע, בסדר? מה אתה נתפל אלי? אתה יותר טוב, אתה ישראלי 100%, בסדר? נרגעת? להפסיק לכתוב רק מפני שאני יודע לכתוב פחות טוב ממך? תתבייש, ההתנהגות שלך תואמת ילד מחוצ'קן בן 12. טוב,אולי בן 13.

כנראה שמישהו לא שם לב ל-3 סמיילים שעשיתי אחרי מה שכתבתי.

מה הקשר לזה שאתה רוסי מה גם שלא ידעתי שאתה רוסי.

כנראה שמישהו פה עצבני מדי שהוא שומע שמאזדות מתחילות לשפוך מנועים

והוא מוציא את זה על דברים אחרים.

אותו אחד שקופץ ראשון וטוען שהרכב היפני הוא הכי אמין וכל הצרפתיות הם זבל.

בנאדם, קח את הדברים בפרופורציה, מה גם שהמילה עת היא לא מילה גבוהה :wink:.

אנשים זה פורום לא צריך לקחת דברים באופן אישי בסה"כ כולנו חברים וכולנו

כאן במטרה להגדיל את הידע ולקדם את הספורט המוטורי בישראל!

:-D

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
רועי,להזכיר לך את הגיל המאזדה של פותח השרשור ?

יכול להיות שזה באמת מחדל שאין נורה או שעון המורים על מפלס שמן,בפועל תבדוק כמה מנועים של מאזדה בשנים האחרונות סיימו את חייהם בגלל בעייה שקשורה לכך.

באותה מידה זה גם מחדל של חלק מיצרני הרכב שאינם שמים צמיג רזרבי FULL SIZE ובמקום זה שמים לך גלגל שאפילו באופניים אתה לא היית שם.

ואני אפילו לא מדבר על אלו שבשם הפחתת המשקל ציידו את המכונית בספריי למילוי אויר ותיקון תקרים במקום גלגל חלופי.

אין סוף לדברים שהיינו רוצים להוסיף למכונית שלנו או לשנות במכונית שלנו,השאלה היא כמה מהדברים האלה באמת גרמו לנזקים וכמה מהם סתם תלונות קנטרניות.

ג'ק,

אתה החלטת ששמן איכותי יותר או נוזל קירור טוב יותר הם זריקת כסף לפח\בזבוז\לא יעיל\לא משמר את המנוע טוב יותר (מחק את המיותר).

אני יכול להביא לך הרבה מהנדסי רכב\בעליי רכבים ספורטיביים\משפרי רכבים\מתכנני מנועים\סתם מחקרים מדעיים מבוססים (גם פה מחק את המיותר) שיחלקו על דעתך.

אני אומר דבר מאוד פשוט:

מאזדה חברה שמספיק מכבדת את עצמה כדי להודות בכשל כלשהו ברכבים שלהם,ובהתאם לצורך לתת קריאת RECALL לרכבים.

יותר מזה,זה רק יעלה את קרנה עוד יותר,כי תראה עצמה כחברה שמבצעת בקרת איכות גם למוצרים מוגמרים ודואגת לבצע בדיקות גם לאחר שהמוצר יצא לשוק הפתוח.

ראשית, אין לי שום בעיה עם האמינות של מזדה 3. אני לא אוהב אותה במיוחד מסיבות אחרות. הגבתי לטענתך כאילו המזדה מציפה את ציי הליסינג בשל אמינות יוצאת דופן וכפי שאמרתי לא כך הוא. שנית, אין כלל ספק שבחירת היצרן שלא להרכיב נורת אזהרה על גובה שמן ברכב מסוים היא מחדל, לא בגלל השאלה כמה מנועים הלכו בשל כך, אלא בשל העלות הזניחה של התראה כזו, יחסית לנזק שעלול להגרם מהעדרה. בדיוק אגב כמו כל מערכות ההתראה האחרות שברכב.
פורסם

למיסטר בי

ראשית די מאכזב לראות את תגובות חלק מחברי הפורום המתייחסות לגופו של אדם (משתמש ליסינג) ולא לגופו של עניין.

מנסיוני (הן נסיון מקצועי של כ- 30 שנות עבודה בשמאות והן נסיון אישי של נהג על הקוו האדום) מה שארע לא אמור היה לקרות ויש לחפש את האשם בשמן הזול, במסננים התחליפיים או התחזוקה הקמצנית בכללותה אשר נוהגת חברת הליסינג שלך. כפי הנראה מקדמי הבטחון של מנועים מודרניים אשר הספקם הסגולי גבוה יחסית אינם כמו אלה של המנועים בעבר ולכן הגעת למצב שהגעת כתוצאה מהשילוב של רמת התחזוקה והשימוש האגרסיבי שלך.

לדעתי, פשוט תבקש מחברת הליסינג להחזיר את הרכב לחברת הליסינג ולהחזיר לך את הפוקוס כדוגמת זאת שהיתה לך...

שתהיה לך שנה טובה ללא מנועים....

פורסם

אגב, אולי כדאי לקחת איביזה קופרה? (אני יודע שיש חברות גמישות ברכבים, אופרייט ליס הייתה כזו לפני יותר משנתיים - אני לא יודע איך היום).

פורסם

רועי,

מסכים איתך לגמרי שלא אמינות מאזדה זו שהביאה אותה לציי הרכב,הנקודה שציינתי היתה שעובדה שיש כמויות נכבדות של דגמי מאזדה בציי הרכב,ועדיין לא יצא לי לשמוע על מקרה כמו שתיאר פותח השרשור.

חברות ליסינג מחזיקות הרבה רכבים לא אמינים במיוחד,מהסיבה שהם זולים,הם מתאימים לדרישות השוק וכד'.

כך למשל בעבודתי הקודמת הביאו לנו בליסינג 15 מכוניות יונדאי גטס חדשות דנדשות.

לא הרבה אחרי שקיבלנו אותן התחילו בעיות כרוניות (בלמים מרעישים בצורה מרגיזה,תיבת הילוכים לא מעבירה הילוכים וכד'), אותן בעיות חזרו בכל הרכבים,ועובדה שעדיין זה רכב שמשרת לא מעט ציי רכב.

לאדון שכתב אחרי רועי,

למה לא להאשים את פותח השרשור (לגופו של אדם) ?

חברת הליסינג שמה חרא שמן,חרא מסננים,חרא צמיגים,אבל שמה.

המנועים לא הלכו בגלל שהיה בהם חרא שמן או חרא צמיגים,הם הלכו כי לא נשאר בהם שמן !

את זה היה צריך לוודא בעל הרכב,להלן פותח השרשור.

אתה הרי לא מצפה שחברת הליסינג תשלח אליו כל בוקר אדם שיבדוק לו מים שמן ולחץ אויר,נכון ?

גם אם חברת הליסינג היתה שמה לו שמן טיגון משומש,המנוע שלו היה מאריך חיים יותר מאשר במצב של ההזנחה שלו.

למה לא להגיד שהשילוב של ההזנחה של בעל הרכב+השימוש האגרסיבי ("הרכב עבד קשה מהרגע הראשון שלו על הכביש", זוכר?) היא שהרסה את המנוע ?

תאשים את חברת הליסינג,תאשים את השמן,תאשים את הריפוד של המושבים,שורה תחתונה, על הכביש נעים אלפי רכבי ליסינג עם אותו שמן זול,אותו פילטר תחליפי,ואותם צמיגים סיניים מצ'וקמקים,והם נוסעים יופי.

אולי הם היו יכולים לנסוע יותר טוב עם שמן איכותי,אולי המנוע יכול היה לנשום יותר טוב עם פילטר אויר מקורי, אבל עדיין, הם נוסעים,וללא תקלות חריגות.

אני בא ותוקף את תרבות ה"יש לי רכב ליסינג אני אפתח את אמא שלו ויטגן לו את הראש,גם ככה יחליפו לי את המנוע או הרכב בתום ההסכם".

אתה יודע למה אני תוקף את המדיניות הזאת ?

כי אחרי השנה-3 שנים שהרכב נשחט ועבר החלפות של 16 מנועים,אתה או אני באים וקונים אותו "במצב חדש מרופא !!!".

רק לא סיפרו לנו שהרופא היה גניקולוג והרכב שימש כחדר טיפולים.

פורסם
מרצדס לא צורכת שמן.

ה280S שלי הייתה צורכת 4.5 ליטר כל 500 קילומטר...

הייתי ממלא אותה כל פעם שמילאתי דלק, וזה רק מעיד על כמה זה חשוב, אפילו שכואב בכיס.

לא נוסעים בלי שמן, נקודה!

במשפחה שלי יש 6 רכבים (106, ג'אסטי, לאנסר, קורולה, 3 וכריזמה). ה3 והקורולה הם ליסינג, וגם ככה אני בודק לפחות פעם בשבוע לכל אחד מהם שמן.

תחזוקה נכונה היא הצורה הטובה ביותר לשמור על הרכב. אי אפשר להזניח, כי אז האוטו מתקלקל.

הג'אסטי שלי עברה 16000 קילומטר מאז שהחלפתי לה מנוע באפריל (HOLY SHIT!) ורובם על סל"ד יחסית גבוה, אבל התחזוקה השוטפת היא טובה ומוקפדת.

אין תירוץ להזנחה פושעת כזאת.

זאת אחת הסיבות למה אני לא אקנה בחיים שלי מאזדה 3 שהייתה בחברת ליסינג. בדיוק מקרים כמו אלו. זה לא בטוח כבר לקנות מליסינג, כי מתעללים בהם.

חבל מאוד:?

עם כל הכבוד, רכב חדש שצורך שמן, זה דראק של אוטו.

המונח הנכון הוא "דרעק".

ואני לא מסכים בכל מקרה.

תודה רבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...