Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו באמת, מה הסבירות שבאותו רכב ילכו 3 מנועים בתקופה כה קצרה ?

האשמה היא בנהג נטו. גם אם באמת היה פגם במנועים, יכולת למנוע את כיסוח המנועים בביצוע בדיקה פשוטה שאורכת בדיוק 2 דקות. חברת הליסינג אמרה לך להמשיך לנסוע ? תסרב בטענה שאתה לא בטוח שהמנוע ישרוד. התנהגת כרובוט, וזרקת *** רק בגלל שזה רכב חברה.

הישראליות החדשה, גועל נפש.

ואגב, אם הייתי קצין הרכב שלך, לא הייתי נותן לך רכב.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמוליק, אם הית קצין הרכב שלו לא הית אומר לו להמשיך לנסוע במנוע עם רעשים מוזרים וישר שולח לו גרר שיקח את הרכב למוסך.

אם אני לוקח את האוטו שלך ובאמצע הדרך אני מתקשר להגיד לך שהמנוע עושה רעשים ואתה אומר לי להמשיך לסוע והולך מנוע, האחריות היא שלך בלבד כי אני התרעתי בפניך על הבעיה ואתה כבע הרכב אמרת לי להמשיך לנהוג בו.

מה שאני היתי עושה עכשיו, זה פשוט דואג ב-2 טיפולים הבאים לשים שמן מנוע מקורי ופילטר שמן מקורי ולראות הלאה אם יש איבוד שמן, אם אין איבוד שמן היתי מציג את העובדה בפני מזדה ואז עובר לטפל אצל חברת הליסינג ושילך גם עוד 5 מנועים כי אז יש הוכחה שהם מטפלים לא נכון ברכב ועל אחריותם הבעיות.

אם יש איבוד שמן אני מציג עובדה בפני מזדה על מנוע דפוק ודורש החלפת הרכב מהליסינג או ממי שזה לא יהיה.

דבר פשוט שמפיל אשמה על מי שבאמת אשם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני באמת לא מבין למה הויכוח המיותר הזה פה בכלל

הבחור משלם ממיטב כספו כל חודש לחברת הליסינג,הרכב אינו שלו הוא סה"כ עושה בו שימוש,כשהוא סיכם על כך שהוא משלם את הסכום הוא ידע שכל בעיה שתהיה ברכב טיפולה יהיה באחריות חברת הליסינג,זה שהם בוחרים לטפל בחרא חלפים ולא מקפידים על כלום זה לא אשמתו,הוא משלם ובתמורה מקבל רכב חדש(!)שלא אמור לעשות בעיות וגם כשהוא עושה הוא יודע שהוא משלם בין היתר כל חודש וחודש על האחזקה כך שזה לא צריך להיות מעניינו.

לאחיין שלי קנו לכבוד הרישיון רכב דומה,שלא עבר לא הרצה ולא שטויות וננהג בפראות ע"י האחיין וחבריו ללא הפסקה כפי שאתם נוכחים לדעת מצורת הנהיגה של נהגים חדשים,באותו רכב לא נפתח מכסה המנוע אף פעם חוץ מבמוסך,וגם לשם הגיע רק לטיפולים סדירים במשך שנה ו55K ק"מ.

לבחור שפתח את השרשור,לדעתי אין לך מה להרגיש לא בנוח,הרכב נועד לשרת אותך ומכיוון שזהו רכב חדש באחריות תמשיך לעשות בו שימוש כרגיל ונקווה שלא נצטרך עוד שרשורים כאלה מיותרים פה.

פורסם
למיסטר בי

ראשית די מאכזב לראות את תגובות חלק מחברי הפורום המתייחסות לגופו של אדם (משתמש ליסינג) ולא לגופו של עניין.

מנסיוני (הן נסיון מקצועי של כ- 30 שנות עבודה בשמאות והן נסיון אישי של נהג על הקוו האדום) מה שארע לא אמור היה לקרות ויש לחפש את האשם בשמן הזול, במסננים התחליפיים או התחזוקה הקמצנית בכללותה אשר נוהגת חברת הליסינג שלך. כפי הנראה מקדמי הבטחון של מנועים מודרניים אשר הספקם הסגולי גבוה יחסית אינם כמו אלה של המנועים בעבר ולכן הגעת למצב שהגעת כתוצאה מהשילוב של רמת התחזוקה והשימוש האגרסיבי שלך.

לדעתי, פשוט תבקש מחברת הליסינג להחזיר את הרכב לחברת הליסינג ולהחזיר לך את הפוקוס כדוגמת זאת שהיתה לך...

שתהיה לך שנה טובה ללא מנועים....

כאחד שעובד בחברת ליסינג (שלא חוסכת כלום בלקוחות שלה) ומכיר את פותח השירשור לא מהיום, הציטוט מעלה הוא אחד מיחידי הסגולה שדיבר לעניין פה על נושא השירשור (צר לי על השאר, אבל באמת ניסתם להיכנס בבנאדם ולא בבעיה עצמה ולפני שמישהו מנסה לקטול גם אותי.. שישתה מים וירגע)

misterb - אמרתי לך שהפוקוס הרבה יותר טובה, לא האמנת לי 8)

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

מתישהו היצרנים יבנו רכבים שלא צריכים טיפול כלל, כמו מקררים או מכונות כביסה. רק יבקשו לבדוק נוזלים פעם בשבוע.

אבל מה? גם אז יהיו כאלה שבגלל שהרכב לא שלהם פשוט יחכו לטיפול (שלא יגיע) כדי שמישהו אחר יבדוק את הנוזלים במקומם. מכיוון שזה לא יקרה, הרכבים יתפגרו ונזכה לראות כאן עוד שרשורים כגון זה.

סליחה על הביטוי, אבל זו התנהגות בהמית. בטח לא כזו שמראה על חיבה לרכב. יש הוראות יצרן לנהג, והן בכלל לא קשורות למי שייך הרכב. נהג לפי ההוראות במקום להשמיד רכבים ולבוא לכאן אח"כ לספר שהרכב דפוק. אין נורות אזהרה. הסל"ד גבוה. גם הריצפה עקומה...

גם לי היו בשמונה השנים האחרונות רכבי ליסינג. מעולם לא התביישתי לפתוח מכסה מנוע ולעשות את הבדיקות הנדרשות מהנהג או לבדוק לחצי אוויר בגלגלים. כשהרגשתי שהמהלך החופשי בדוושת המצמד התקצר, ביקשתי מקצין הרכב לקחת את הרכב למוסך לכוון את החופש, וכך מנעתי שחיקה מוקדמת של המצמד. כנ"ל לגבי בדיקת תאורה פעם בכמה ימים וכו' .

פורסם

בכלל אני לא הייתי נוגע במאזדה 3 מנוע 2 ליטר מליסינג, מילא ליסינג אבל מאחד שמזמין מראש רכב חזק? ברור מה יעבור עליו.

וזה ממש לא נכתב בכוונה להאשים מישהו, יש לכם רכב ליסינג- תתפנקו, אבל מינימום טאקט.

לפי הלוגיקה שלך, תשתדל לא לקנות גטס מליסינג, המרור שהן אוכלות (ולא פלא, צריך פול גז לזוז בכלל) הוא כאין וכאפס לעומת המאזדות ה"חזקות". אני מדבר מנסיון וודאי ואישי בחברתנו בעלת כ 100 גטסים עם דוושת גז On/Off.

אגב, הבכירים בחברתי נוסעים ברכבי שטח, וחשבון התיקונים שלהם מאמיר שחקים לאחר כל סופשבוע... אז תשתדל גם לא לקנות רכב שטח מליסינג.

גם אל תקנה ליאנות, מחליפים הרבה ברלניגואים בהן וטכנאים מעמידים אותן שעות בסרק רצוף.

וגם לא קרניבלים ווויאג'רים, בעלי המשפחות דופקים אותם מכל כיוון אפשרי בחניות הצפופות, הכל שם חומר על חומר.

:roll:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אליבבה הבאת מקרי קיצון,

התכוונתי שאם הייתי צריך לבחור בין מאזדה 3 מליסינג ,מנוע 1600 לבין אותה המאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר, הייתי מניח שבסבירות גבוהה סיכויי ה 1600 להישחט הם פחותים, כי אולי נהגה בהם בחורה , או סתם בחור שלא מעניין אותו להוציא מהרכב שלו את המיץ.

מקווה שעכשיו הלוגיקה שלי יותר ברורה.

בכל מקרה,תמונת הצמיגים שלו , די מבטאת את צורת הנהיגה, אבל אין לי שום בעיה עם זה, רק שיפרסם מספר רכב ויבדוק מדי פעם שמן.:-D

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני לא יודע מה איתכם , אבל זה מזדה ואני לא מתפלא שיש איתה בעיות , במיוחד מזדה של ליסינג ...

מקווה שלא פגעתי אישית באוהבי מזדה למינהם :)

פורסם

בסך הכל שרשור מאלף .

יש לי מזאדה 323 . בחיים לא מילאתי בה אפילו גרם של שמן והיא בת 130 אלף קלומטר . רציתי לעבור למאזדה 3 . אבל ליטר וחצי שמן ל 7,000 קלומטר ברכב חדש חדש ? תודה אבל לא תודה . ולא איכפת לי גם אם כתוב בספר לבדוק כל 5 דקות ולא איכפת לי מה המשקל הרגל של הנהג . ליטר וחצי שמן ב שבע אלף קילומטר ? זה בשבילי אי כשרות . יותר מזה , אם המכונית לוקה במחלה זו היה חובה לציידה במערכת התראה מוגברת ולא לסמוך רק על הכסתחת שבספר הרכב .

יעקב

פורסם

vyaakov

מה הקשר ללאנטיס שלך? היא גם לא מנוע 2000 והיא גם שלך פרטית, ניתן לשאר כי אתה בכל זאת מנסה לשמור על הרכב היקר, בניגוד לפותח השרשור.

רציתי לעבור למאזדה 3 . אבל ליטר וחצי שמן ל 7,000 קלומטר ברכב חדש חדש ? תודה אבל לא תודה

זה באמת השיקול שלך? לא נראה לי.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אני לא יודע מה איתכם , אבל זה מזדה ואני לא מתפלא שיש איתה בעיות , במיוחד מזדה של ליסינג ...

מקווה שלא פגעתי אישית באוהבי מזדה למינהם :)

תפסיק לקשקש.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

רק שתבינו, להגיע למצב שהחריצים כבר לא עמוקים זו סכנת נפשות.

כנסו ל tirerack, יש כתבה חדשה יחסית על מרחקי בלימה על רטוב, פעם כשהצמיג חדש ופעם כשהוא מגיע בדיוק למינימום המותר בחוק או במכון הרישוי.

למרות שלכאורה הצמיג עדיין חוקי, מרחקי הבלימה היו ארוכים בעשרות אחוזים ואפילו פי 2 !!

כל נהג שמתחרע עם האוטו שלו עשוי למצוא את עצמו על שלולית של ממטרה או משהו כזה גם בקיץ, לפעמים באמצע סיבוב, והוא לא רוצה להיות עם צמיגים שחוקים במצב כזה.

פורסם

vyaakov

מה הקשר ללאנטיס שלך? היא גם לא מנוע 2000 והיא גם שלך פרטית, ניתן לשאר כי אתה בכל זאת מנסה לשמור על הרכב היקר, בניגוד לפותח השרשור.

זה באמת השיקול שלך? לא נראה לי.

הקשר הוא אמינות . או במקרה זה חוסר אמינות של מנוע 2000 . לפי התגובות נגד הנהג כולל התגובה שלך עצמך אני מבין שמנוע 2000 לא אמין .

וכן , אני מנסה לשמור על הרכב היקר , אבל אני מביא בחשבון שהבן שלי מתחמן אותי וקורע את הרכב . ואני מצפה מרכב משפחתי שיעמוד בזה הרבה יותר בכבוד מאשר 1.5 ליטר ל 7,000 במכונית של 0 קלומטר .

יעקב

פורסם
ואני מצפה מרכב משפחתי שיעמוד בזה הרבה יותר בכבוד מאשר 1.5 ליטר ל 7,000 במכונית של 0 קלומטר .

מאיפה הבאת את השטויות האלה? על פי מקרה בודד ואפילו לא ידוע עד כמה אמין? תעשה את השיקולים שלך, אל תקנה :idea:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...