Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צר לי לבשר לך, אבל במצב כזה,אני בספק אם ההבדל של הרבע מילימטר בחריצי הצמיגים הם שיעשו את ההבדל (כל עוד הצמיג לא שחוק מעבר למקסימום).

כל עוד הצמיג מחורץ ברמה שהוא לא עבר את המינימום שמסומן על הצמיג (לא זה שהוחלט ע"פ החוק), במצב שאתה תיארת, סביר להניח שמה שיציל אותך מהתאונה זה אינסטינקטים בריאים ותגובה נכונה להחלקה,וגם איזה קורס נהיגה יכול להיות רעיון מעולה.

לדעתי אתה טועה מאוד.

צמיג מחורץ היטב מפנה הרבה מים והאחיזה שלו לא קטנה בהרבה מאשר על יבש. אם אתה כבר על המגבלות אתה כמובן תרחיב קו פתאום אבל אם הצמיג מחורץ חלש, אתה תרחיב קו בטירוף, תמשיך ישר כמעט ותגיע הרבה לתוך הנתיב הנגדי / מדרכה.

שלא לדבר על סתם בלימת חירום, כמו שהראו בכתבה ב tirerack. הבדלים עצומים.

פורסם

נהג רגוע,

אם הגעת כבר למצב של החלקה על רטוב,אז פינוי המים גם ככה לא אפקטיבי במהלך החלקה,כיוון שהצמיג תוכנן לפנות מים כאשר הוא מסתובב ישר (אני מתכוון במצב של החלקה צידית).

אגב,כשאתה אומר שאחיזת צמיג על רטוב לא רחוקה מאחיזת צמיג על יבש, זה מאוד תלוי בתנאים ומאוד תלוי בסוג הצמיג.

צמיג ALL SEASON יתפקד ברטוב הרבה פחות טוב מצמיג שמיועד למים (צמיג חורפי) שלרוב יהיה עם תעלות ניקוז טובות יותר.

אני אתן לך דוגמא אישית אצלי,שכאשר קניתי את הרכב היו מותקנים צמיגים ברוחב 175,שהיו במצב לא רע,אמנם מעד שחוקים,אבל לא יבשים,לאחר בערך פעמיים שחזרתי מביקור אצל חברה שלי ברעננה,במהלך גשמים שתפסו אותי בכביש מורשה,הרגשתי מדי פעם שבעת מעבר על שטחים בעליי רטיבות מוגברת,הרכב מרגיש כאילו משייט,דבר שלא הקנה תחושת ביטחון.

מיד הלכתי וקניתי סט צמיגים חדש,שגם היה הרבה יותר ספורטיבי,וגם היה חורפי (של דנלופ,לא זוכר את הדגם).

לומר לך שהתחושה השתנתה ?.............לא ממש.

ולא בגלל שהצמיג החדש לא היה טוב,הוא היה מעולה,אבל כנראה שהבדל של חצי מילימטר בעובי הסוליה זה לא מה שיעשה את ההבדל הגדול,ובטח ובטח זה לא מה שימנע את ההחלקה הצידית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נושא השרשור המקורי מוצה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...