Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאלוהי המרוצים ברא את הגיהנום הוא נתן לגרמנים את הנורדשלייף אולם כאשר בא לבנות את גן עדן הוא

העניק לאיטלקים את מונזה, גן העדן האדום שנמצא בסמוך למילאנו בתוך פארק ענק, ירוק ויפהפה.

סופ"ש הקרוב הקרקס המהיר בתבל מגיע לאיטליה, מונזה למען הדיוק ומרוץ האירופי לפני האחרון השנה

וממש לקראת הישורת האחרונה של העונה.

קבוצות הפורמולה-1, כמדי שנה, ערכו בשבוע שעבר מספר ימי אימונים במסלול -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=172463

שלמעשה נועדו לתת להם עוד קצת קילמוטרז' וכיוונון למסלול הסופר-מהיר הזה, הכי מהיר שיש כיום באליפות.

כאשר חובב מרוצים, אפילו ישראלי, מחפש מרוץ פורמולה-1 לטוס ולצפות בו, תמיד כמעט ללא היסוס תיפול הבחירה

על מונזה משיקולי הנאה, רומנטיקה ובעצם לא צריך לכך הרבה סיבות-

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139306

ומי שכבר היה שם וסיפר על חוויותיו -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=124092

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בעוד שעה בערך יתחילו לחמם מנועים במונזה, לסוף השבוע של המרוץ האירופי הלפני אחרון העונה.

פרארי, תחת הרושם של ימי המבחנים במונזה והיכולת הטובה של מקלארן-מרצדס שם ינסו להוכיח כי במסלול

הביתי והסופר-מהיר הזה יש להם מה להציע.

רייקונן טוען שלא יהיה לפרארי קל במונזה לגבור על מקלארן אבל מאסה היה הרבה יותר אופטימי ממנו, ואולי הוא

יודע משהו שאנחנו לא יודעים. מאסה בראיון שנערך עימו אמר שפרארי לא הראו עדיין את כל היכולת שלהם ויש

להם עוד הרבה מה להציע במונזה.

מקלארן, שנקנסו על ידי ה-FIA על שימוש בגיר חדש בהונגריה שלא עבר מבחני ריסוק כדרוש ינסו להשתמש בו

שוב לאחר האימון המוצלח במונזה. הגיר החדש של מקלארן הינו קל יותר מהגיל הקודם ועוזר לאיזון של הרכב

וכמובן בזכות המשקל, המקלארן טסה מהר יותר, לגבי האמינות שלו...נחכה ונראה.

לואיס המילטון,זכה בתואר איש השנה בספורט בבריטניה שמר על פרופיל נמוך ופשוט מקווה לטוב.

בקבוצת BMW העניינים כרגיל לקראת מונזה וכולם שם מקווים לחזור על התצוגה מהשנה שעברה שהביאה את

הנהג הפולני של הקבוצה,קוביצה, אל הפודיום.

ברנו העניינים לא פשוטים וזאת מכיוון שקובליינן, הנהג הפיני של הקבוצה, חלף בטבלת האליפות על פיסיקלה מה

שגרם לגל של שמועות כי פיסיקו למעשה בדרך החוצה מהקבוצה לקראת העונה הבאה.

מנהל הקבוצה, בריאטורה, היה עסוק השבוע ברישום הצ'ק המיותר על קניית קבוצת הכדורגל QPR, שבה אגב

משחק בן סהר הישראלי בהשאלה מצ'לסי.

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

אם למישהו היה ספק הגיע מקצה האימונים הראשון והוכיח שפרארי מתכוונים בהחלט לנצח במרוץ ביום ראשון.

רייקונן ופליפה מאסה שלטו במקצה הבוקר, ששוב אני מזכיר לא אומר הרבה ואומר הרבה מאד.

לאחר דומיננטיות של מקלארן-מרצדס באימוני השבוע שעבר יצאו נהגי הפרארי בהצהרות כי עדיין לא הציגו את

מלוא היכולת של המכוניות באדום.

המילטון, המוביל באליפות העולם הספיק לעשות ספין בשיקאן הראשון של מונזה, מה שאולי מרמז כי הוא לוקח את

האימונים הללו ברצינות, לפחות בכל הנוגע למאבק הפנים-קבוצתי שיש לו מול פרננדו אלונסו, שמצידו סיים רביעי.

אלונסו סבל מבעיות הצתה שונות במכונית שלו, מה שגרם לו להחמיץ חלק גדול מהאימון.

הנהג שהוגדר כ-THE BEST OF THE REST במקצה הזה היה ניקו רוזברג בווליאמס-טויוטה שסיים חמישי, אבל

אולי הנהג שגורם להונדה לפתח ציפיות הוא דווקא ג'נסון באטון שהצליח לסיים את המקצה במקום השישי.

ההונדה הצליחה לפתח את המהירות הרצויה ונותר להם רק לקוות שלא תחזור לבעיות שהיו עד היום.

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

בוקר טוב !

האם זה נכון שמקלארן בדרך לעוף לשנתיים?

באתר הרשמי של הפורמולה כתוב שלא רק שמקלארן קיבלה חומר על הפרארי החדשה , אלא גם העבירה את החומר הנ"ל לנהגייה.

עם כל האהבה שלי לפרארי , הדחתה של מקלארן מהסבב תוריד מערכו , וחבל.

אין שום קבוצה היום פרט למקלארן שיכולה לתת פייט לפרארי.

פורסם

אלונסו על הפול פוזישן, המילטון מאחוריו (ב-Q3 ההפרש עמד על 0.03 שניות ביניהם)

אחריהם מאסה, היידפלד ורק אז רייקונן (שעשה היום תאונה עם קיר הצמיגים ונכנס למכונית עם תחבושת על הרגל)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ערב טוב

קימי רייקונן החל את היום בריסוק של הפרארי שלו, מה שאולי פגע ביכולת שלו במקצי דרוג, לא בטוח.

מקלארן-מרצדס בצל פרשיית הריגול שמתפתחת ומאיצה ומקבלת ממדים של מפלצת שמאיימת על עתיד

הקבוצה, שמה את שני נהגיה בשורה הראשונה כאשר פרננדו אלונסו ראשון ואחריו המילטון.

כל ביצוע של מקלארן-מרצדס תמיד יהיה בספק כעת, למרות הביצועים וזה בגלל שתמיד מסתתרת בראש

המחשבה מה היה אם לא היה להם את החומר של פרארי .

האם מקלארן ניצלו את החומר לשיפור המכונית שלהם או שפשוט בכדי ללמוד את פרארי ולנצל את החולשות

שלו, אני לא יודע מה איתכם , לי זה מפריע וחבל.

מי שהצליח לתת שואו יפה והוכיח שהמקום שלו בפורמולה-1 בכלל ובקבוצת טורו-רוסו בפרט הוא סבסטיאן ווטל

שהצליח לעבור ל-Q2 לראשונה וכל זה בזמן שלוצי לא הצליח להתקדם כלל.

ב-Q3 היה זה כמובן היידפלד שהצליח להביא את ה-BMW-סאובר למקום הרביעי, לפני הפרארי של רייקונן.

מוכיח שוב שהמהירות של ה-BMW קיימת.

אבל איך אפשר להתעלם מהיכולת המחודשת של הונדה וג'נסון באטון שהצליח להתברג בעשירייה הראשונה,

הונדה עבדו קשה בשבועיים האחרונים ואולי סוף-סוף באטון יזכה לקצת נחת.

השידור מחר ב-15:00 בערוץ הספורט , תהנו

דובי

פורסם

דובי

אנא פרשנותך על ההתפתחויות גם לאור תוצאות המירוץ במונזה - אלונסו לוחץ חזק - וגם לאור הפרסומים על מעורבות לכאורה של הנהגים בפרשת העברת המידע מפרארי.

תודה

פורסם

שנה טובה ומצטער על התגובה המאוחרת, ביחוד לנוכח ספא שכבר בפתח.

ראינו השנה שאין נהג אחד דומיננטי שמסוגל לפתח מומנטום שלוקח אותו ליותר מ-2 נצחונות רצוף או תצוגה שתשפיע באופן מוחלט על האליפות.

כרגע, לי לפחות, אין ספק כי מקלארן-מרצדס היא הקבוצה הטובה יותר כחבילה כוללת של מכונית- אמינות ומהירות עם צמד נהגים נהדרים, אבל...וזה אבל גדול - הרבה תלוי מה יקרה בעקבות החלטת ה-FIA מחר, יום חמישי, בפרשיית הריגול והראיות החדושת שלכאורה יועלו בישיבה זו.

ניסיון העבר מלמד שברגע שכבר יש החלטה קשה משתדלים עד כמה שיותר לא לפגוע באליפות ובתחרותיות, מה שבהחלט יכול להביא למשל לפסילת מקלארן מאליפות היצרנים אבל להשאיר את הניקוד של הנהגים באליפות העולם, בלי לפגוע בהם, בנוסף לקנס כספי כמובן.

פסילת הקבוצה כולל הנהגים תהרוס לחלוטין את העונה הזו ואני בטוח שגם פרארי לא ירצו כך לנצח, אולי בעצם כן...

דובי

• תוכן חדש...