Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Insane Video about Pascal and His Ride

TurboMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

110Mb Video of Hi Speed Bikes Cars and Police Safety Concerns. Worth the Download

http://he.fi/bike-video/300+_indslag_fra_RTL-HQ.mpeg

נלקח מ-Racing Flix Forums

סרטון : Elise VS. Corvette

http://www.smudo.com/smudo/bigdata/elise_vs_corvette.mpg

תהנו !

נלקח מ-Racing Flix Forums

TurboMan

**עריכת הנהלה: אין צורך בשרשור נפרד לכל סרט. שרשורים מיותרים נמחקים.**

פורסם

לא לטרוח להוריד את הסרט הראשון, ממש לא שווה.

הסרט השני לעומתו מעולה!

מתחיל קצת משעמם אבל מתפתח לסרט מרדף משובח של האליז אחרי הקורבט.

בסיבובים האליז מרביצה וכמעט עוקפת את הקורבט כמה וכמה פעמים עד הישורת שבסוף המסלול (נורבורגרינג) ששם הקורבט נעלמת באופק.

הסרט מעביר יפה מאוד את ההבדל בין רכב בעל התנהגות כביש עדיפה לרכב בעל כוח מנוע עדיף.

זה גם אחד מהסרטים היחידים של נהגים בנורבורגרינג שמראים את הרגשות שלהם בצורה חופשית בזמן הנהיגה. כנראה שהנהג לא גרמני... :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

הסרט ממש מעצבן..

לא יכול לראות אותו מסיבה אחת - רעש המנוע של האליז.

פשוט זוועה!!

נשמע כמו מטחנת בשר שמנסה לטחון חתיכת מתכת, ממש מציק באוזניים.

חוצמזה - הסרט באמת יפה!

אין איזה פאנץ' ליין? איזה תאונה? מישהו מתרסק על הגדר? מתהפך? כלום?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
הסרט מעביר יפה מאוד את ההבדל בין רכב בעל התנהגות כביש עדיפה לרכב בעל כוח מנוע עדיף.

:roll:

יש לי איפושהוא סרטון אפילו יותר מרשים. אני חושב שזה קייטרהם R300 מול איזו פורשה חזקה. משהו בסגנון. לקייטרהם נחיתות היסטרית בתאוצות, הפורשה פשוט בורחת לה בכל ישורת, אבל פשוט מדהים לראות כמה מהר יותר הקארט הזה נכנס ויוצא מפניות. בכל ישורת הפורשה בורחת, בכל פניה הקייטרהם מתקרבת אליה כמעט פגוש לפגוש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

:roll:

יש לי איפושהוא סרטון אפילו יותר מרשים. אני חושב שזה קייטרהם R300 מול איזו פורשה חזקה. משהו בסגנון. לקייטרהם נחיתות היסטרית בתאוצות, הפורשה פשוט בורחת לה בכל ישורת, אבל פשוט מדהים לראות כמה מהר יותר הקארט הזה נכנס ויוצא מפניות. בכל ישורת הפורשה בורחת, בכל פניה הקייטרהם מתקרבת אליה כמעט פגוש לפגוש.

רוני

בהעדפה בין רכב עם התנהגות כביש עדיפה בהרבה לרכב בעל כוח מנוע עדיף אבל עם התנהגות כביש סבירה+... הרכב השני מנצח אצלי בלי שום ספק.

התאוצות בקו ישר, מיד אחרי היציאה מהפניה.... זה עושה טוב :D

הרבה יותר מדכא לצאת מהפניה , לדחוף את הרגל עד הפגוש הקדמי ולראות את הרכב מלפניך בורח משם כאילו אתה נוהג ב106ראלי... :p

:-)

פורסם
בהעדפה בין רכב עם התנהגות כביש עדיפה בהרבה לרכב בעל כוח מנוע עדיף אבל עם התנהגות כביש סבירה+... הרכב השני מנצח אצלי בלי שום ספק.

הרבה יותר מדכא לצאת מהפניה , לדחוף את הרגל עד הפגוש הקדמי ולראות את הרכב מלפניך בורח משם כאילו אתה נוהג ב106ראלי... :p

אני מסכים. לכן קייטרהם הוציאו גם את ה-R400 וה-R500... יחס הספק משקל של 300 כ"ס לטון לא מספיק, צריך גם 400 ו-500 :wink:

בכל מקרה אני בטוח שגם ל-R300, נניח, יש מספיק כוח במהירויות שפויות. תזכור שבנורבורגרינג מגיעים גם למהירויות מטורפות. ב-99 אחוז מהמקרים וכל עוד לא מתקרבים למהירויות שמתחילות ב-2XX, אני לא חושב שיש לה בעיה של כוח :D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני מסכים. לכן קייטרהם הוציאו גם את ה-R400 וה-R500... יחס הספק משקל של 300 כ"ס לטון לא מספיק, צריך גם 400 ו-500 :wink:

בכל מקרה אני בטוח שגם ל-R300, נניח, יש מספיק כוח במהירויות שפויות. תזכור שבנורבורגרינג מגיעים גם למהירויות מטורפות. ב-99 אחוז מהמקרים וכל עוד לא מתקרבים למהירויות שמתחילות ב-2XX, אני לא חושב שיש לה בעיה של כוח :D

רוני

סתם בשביל הענין כמה תעלה (נניח בבריטניה) R300, R400 וR500. וכמה תעלה איזו פורשה חזקה?

אני חושב שלא תהיה ממש בעיה עם ההתנהגות של הפורשה ותוספת הכח נראית לי כדאית יותר. עכשיו השאלה היא רק כמה הקייטרהאם עולות..

ראלימן,

אגב הקייטרהאם מורשת כביש?

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

סתם בשביל הענין כמה תעלה (נניח בבריטניה) R300, R400 וR500. וכמה תעלה איזו פורשה חזקה?

אני חושב שלא תהיה ממש בעיה עם ההתנהגות של הפורשה ותוספת הכח נראית לי כדאית יותר. עכשיו השאלה היא רק כמה הקייטרהאם עולות..

ראלימן,

R300 חדשה - 22,400 פאונד.

R400 חדשה - 29,950 פאונד.

R500 חדשה - 34,200 פאונד.

פורשה בוקסטר - 31,500

פורשה בוקסטר אס - 38,150

911 קררה רגילה - 55,950...

911 טורבו - 86,000...

לא הבאתי את זה כדוגמה לכך שההתנהגות של הפורשה לא טובה. פשוט להדגיש את ההבדלים של עד כמה רכב כמו הקייטרהם מהיר יותר מפורשה כזאת, בסיבובים. עד כמה יותר אחיזה יש לו.

והקייטרהם בהחלט מורשות לכביש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ראלימן,

R300 חדשה - 22,400 פאונד.

R400 חדשה - 29,950 פאונד.

R500 חדשה - 34,200 פאונד.

פורשה בוקסטר - 31,500

פורשה בוקסטר אס - 38,150

911 קררה רגילה - 55,950...

911 טורבו - 86,000...

לא הבאתי את זה כדוגמה לכך שההתנהגות של הפורשה לא טובה. פשוט להדגיש את ההבדלים של עד כמה רכב כמו הקייטרהם מהיר יותר מפורשה כזאת, בסיבובים. עד כמה יותר אחיזה יש לו.

והקייטרהם בהחלט מורשות לכביש.

רוני

אוקיי שיכנעת אותי, קנה לי אחת. אני אסתפק ב-R400 :D

אגב שמעתי שניתן לקנות את כל החלקים בנוסף לספר הדרכה ולבנות את זה בנוחיות ביתך/מוסך, איך עובד הפיקוח על זה אם בכלל?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מדהים המחירים של הקטרהיים, דבר כזה אף-פעם לא יהיה בארץ:

מכונית ספורט טהורה, במחיר של קצת יותר מיפונמטית חדשה.

:mad:

אגב, אין גם R700?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אגב, אין גם R700?

אהה איך?

אפילו אם נגיד שבאנגליה היפנומטית עולה בהתאם (סביב ה-10K פאונד), גם אם אתה מביא אחת כזו לארץ בלי מיסים ומכס היא תעלה (R300) הרבה מעל יפנומטית...

163000 שקלים. 250000 לR500.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אגב, אין גם R700?

R700, אם תהיה, תהיה המכונית בעלת יחס ההספק-משקל הטוב בהיסטוריה.... למקלארן F1 יש "רק" 560...

ה-R500 שוקלת 460 קילו ובעלת מנוע 1.8 עם 230 כ"ס...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

התכוונתי שמה שאתה מבזבז בארץ על משפחתית (או מנהלים אם תרצה),

שם יספיק למכונית מדהימה כזאת.

וכן, אני יגמור גם מR300 :D

כתבה על הזוועה מוטורית הזאת:

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2533474,00.html

ותודה לרועי צוקרמן :p

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
תזכור שבנורבורגרינג ....

כמובן שאני זוכר.

איך אני אוכל לשכוח את נסיעת המבחן שביצעתי שם לSLR לפני מספר חודשים כשהבעיה הגדולה ביותר היתה לצאת מהפניות ההדוקות יותר בהס"כ על 2XX... קשה...:roll:

:-)

פורסם
תזכור שבנורבורגרינג ....

כמובן שאני זוכר.

איך אני אוכל לשכוח את נסיעת המבחן שביצעתי שם לSLR לפני מספר חודשים כשהבעיה הגדולה ביותר היתה לצאת מהפניות ההדוקות יותר בהס"כ על 2XX... קשה...:roll:

היית שם בזמן שטורבו-פרארי איף היה שם? פגשת אותו במקרה? גם הוא עלה לסיבוב על ה-SLR...

:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...