Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט- VW type2 קמפר Riviera 1978

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 439
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה יופי!

האם חשבת מה אתה הולך לעשות עם המקרר,האם הוא פועל על גז בישול? האם אתה שוקל להחליף לחשמלי? אני שואל כי כרגע אני מתלבט בעצמי מה לעשות ב 238 שלי

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

חנתה אחת כזו לבנה ליד הבית שלי בסוף שבוע שעבר ,נראת משופצת ושמורה.

בגללה חיפשתי תירוץ ללכת שוב לפיצוציה....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יואו איזה מגניב יש לך מחזיק כוסות בקמפר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
איזה יופי!

האם חשבת מה אתה הולך לעשות עם המקרר,האם הוא פועל על גז בישול? האם אתה שוקל להחליף לחשמלי? אני שואל כי כרגע אני מתלבט בעצמי מה לעשות ב 238 שלי

המקרר די מצ'וקמק, פועל על 12V, ויש בו מחליף חום עם גז כלשהו (לא ממערכת הגז בישול של הרכב אותה, אגב, פירקתי שלא על מנת להחזיר). לא ממש ברור לי מה קורה שם, אך לדברי ה"יד הקודמת" של הרכב המקרר הזה לא היה משהו גם כשהיה חדש, יותר בכיוון של צידנית קירור משופרת. אני עוד מתלבט מה לעשות, או לשפץ אותו או להשתיל בתוך המעטפת המקורית מנגנון של מקרר 12V רציני (מנגנון שעולה אלפי שקלים). כל הנראה בשלב ראשון אני רק אמלא גז ונראה מה הוא כן יודע לתת. כשניסע מעבר לים לתקופה ארוכה, נחליט אם להשקיע במקרר אמיתי.

אסף.

פורסם

אין שום סיבה שזה יעלה אלפי שקלים. יש ל DANFOSS יבואן בארץ ויש להם מדחס יעודי. אבל הם לא עונים לאימיילים (רציתי קטלוג שלהם...)

פורסם

אתה מתכוון ל http://www.mgalim.com/?pageid=4 ?

בירור שעשיתי מול כל-בו קירור בחיפה העלה מחיר של כ2000 ש"ח לכל החלקים, אם מוסיפים ייצור צנרת וכו'... זה יקר.

אני אשמח מאוד לשמוע על אפשרויות נוספות, זולות יותר.

אסף.

פורסם

שמע, בד"כ אני על תקן צופה הפורום ולא כותב פה הרבה אבל, זה מהמם, חלומי.. אני מת על האוטו והצבע הירוק. ה מ ו ן בהצלחה!! שאלה: האם יש גם מיטות באוטו?

ולגבי הריהוט מהעץ: לא הייתי מוותר על תחושת ה"בייתיות" שהעץ נותן. התחושות שלי שראיתי את הפנים היו תחושות של:" כוס חורף-שוקו-תה ביום גשם באוטו בטיול באירופה (פראג אולי), והתנור והכל.. לך על מקורי כמה שאפשר. נראה לי שלא קשה לשחזר את העץ.. ואפילו לא לוותר על הפסים שמקיפים את האוטו. זה כזה 78..

לא הייתי שם לה למשל גלגלי מגנזיום והנמכות ובולשיט של קורבנות אוטו-דיפו. בכל-אופן, בהצלחה ושים תמונות!!:-D:-D:-D

פורסם

במידה ואתה בקריות צור איתי קשר אני יתן לך מתנה מקרר מיני בר של בתי מלון כזה שלא עובד על מדחס .הוא עובד על גוף חימום. הוא צריך תיקון הוא מגיע מצופה עץ . דבר איתי כי היום הוא היה בדרך לזבל ובשניה האחרונה נזכרתי בך

פורסם

יש מצב שהם עובדים עם המדחסים שאני מדבר עליהם. אבל מקרר זה משהוא כזה מסובך. כל טכנאי עם ציוד בסיסי יכול להרכיב את המערכת (לצורך העניין גם כל מזגניסט) בעלות סבירה. צריך פשוט לארגן את כל הרכיבים.

לדפוסט יש מדחס יעודי ל 12 וולט שמוציא 5000BTU (סדרת BD בקטלוגים), את כל שאר הרכיבים אתה יכול להשאיר (או לשחק עם רדיאטורים שונים וכו'.) אתה יכול למצוא הרבה חומר ב

http://www.refrigeration-engineer.com

פורסם

המון תודה על החומר לגבי המקררים. אני עוד לומד... מדחס של דפוסט יחד עם יחידת הכוח ומאוורר מתחיל בסביבות ה600$ בארה"ב... יותר מדי בשבילי.

במידה ואתה בקריות צור איתי קשר אני יתן לך מתנה מקרר מיני בר של בתי מלון כזה שלא עובד על מדחס .הוא עובד על גוף חימום. הוא צריך תיקון הוא מגיע מצופה עץ . דבר איתי כי היום הוא היה בדרך לזבל ובשניה האחרונה נזכרתי בך

רשמתי לפני.

שאלה: האם יש גם מיטות באוטו?

בודאי. מיטה זוגית למטה (אפשר לראות בתמונות את חלקה האחורי, והחלק הקדמי הוא הספסל, שקופץ למעלה ונפתח), ועוד מיטה זוגית למעלה, חציה קבוע, וחלקה נפרס לאחר פתיחת הגג. היתה אופציה של ערסל נוסף לילד לרוחב תא הנהג.

נראה לי שלא קשה לשחזר את העץ.. ואפילו לא לוותר על הפסים שמקיפים את האוטו. זה כזה 78..
שמע, הפסים מכוערים, ולא מקוריים. גם הצבע, בוא נאמר בעדינות, אני לא מצליח להבין איך הירוק הספציפי הזה נחשב משהו שמותר לצבוע איתו רכב, אפילו בסוף שנות ה70 שלא ידועות בהסטוריה בזכות הטעם הטוב בעיצוב.

לא הייתי שם לה למשל גלגלי מגנזיום והנמכות

אין מה לדאוג...

עידכונצ'יק- חיפשתי היכן לצפות מחדש את אחת המראות ועוד כמה חלקים בכרום. ובשבוע שעבר, כשהייתי בחנות באנגליה לקנות חלק לVW אחר של חבר, ראיתי שיש להם מראה חדשה, מקורית, גרמנית, מצופה בציפוי מעולה. ב14 פאונד. אז קניתי. לפעמים החיים מספקים לנו פתרונות פשוטים לבעיות שנראות מסובכות...

אסף.

פורסם

באווירת שנות השישים והשבעים, וברוח הפסיכודלית וענני הגארס/חשיש ה-LSD וה-שתייה ....כשלוסי היתה ברקיע היהלומים, האהבה חופשית, ולאנשים היה שיער....הירוק נחשב לצבע עם תיקוה... והמיטה הזוגית שימשה להכל פרט לשינה! make love not war - היום יש לצבע הצדקה רק בגלל הזכרונות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
באווירת שנות השישים והשבעים, וברוח הפסיכודלית וענני הגארס/חשיש ה-LSD וה-שתייה ....כשלוסי היתה ברקיע היהלומים, האהבה חופשית, ולאנשים היה שיער....הירוק נחשב לצבע עם תיקוה... והמיטה הזוגית שימשה להכל פרט לשינה! make love not war - היום יש לצבע הצדקה רק בגלל הזכרונות-רן

אז גם לך היו "שנים טובות ופוריות" לפני שנהיית איש חוק וסדר? ;)

יוחזר הירוק זוועה והכתום-תפוז חיוור לאלתר!

(ואיתם יוחזרו החומרים שעושים שהם יראו כל כך טוב!!!!)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני מחר זורק אותו לזבל אז תעדכן אותי

• תוכן חדש...