Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע נכנסתי לטיפול במוסך מורשה עם הברלינגו טיפול 65000ק"מ זה מה שהרכב נסע בשלוש וחצי שנים נדיר אני יודע(משמש כרכב פרטי), ומכיון שידעתי מקריאה בפורום שצריך לעשות טיימינג כל שלוש שנים או 90000 ק"מ אמרתי בקבלה טיפול+טיימינג כאשר חזרתי לקבל את הרכב נאמר לי שעשו רק טיפול רגיל החלפת שמנים ופילטרים, וכי ברכב הזה עושים טיימינג כל 90000ק"מ או חמש שנים.אני כותב את זה מפני שיש תמיד דיונים כל כמה עושים טימינג...

פורסם

לא בכל רכב אחרי 3 שנים מחליפים טיימינג.

לכל רכב יש את הזמן שלו ובוודאי שבמוסך המורשה יודעים מתי צריך להחליף וקשה לי להאמין שהם ירצו להטעות אותך.

שמור מסמך,המתעד את בקשתך להחליף את רצועת הטיימינג כדי שבבוא היום (עד ה-5 שנים לפי דבריהם,אם יקרה נזק כתוצאה מקריעת הטיימינג,דרוש מאותו המוסך להיות אחראי לתוצאות העגומות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תחליף טיימינג בטיפול הבא, מה הבעיה? רק תבקש זאת מפורשות (כדאי לדבר עם מנהל העבודה חוץ מהפקידה, לאחר שפתחת כרטיס)

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

טיימינג בברלינגו 2004 HDI.

מי אמר שברכב הזה עושים טיימינג כל 90000 ק"מ או חמש שנים ?.

ראה בקובץ, כך אומר היצרן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...