Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine CDA-9815

רפי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין במידע לגביי המפלצת הזאת. יתרונות, חסרונות, המלצות , נסיון אישי וכל מה שעולה לכם בראש.

שמעתי גם שצריך לחבר את המערכת למצבר. יש אישור לכך?

cda-9815.gif

פורסם

חפש במנוע חיפוש, אני התכוונתי להביא אחד כזה מארה"ב אבל בסוף מצאתי רק דגם יותר נחות מהסדרה 9811.

הרדיו דיסק הנ"ל נותן תמורה חביבה מאוד לכסף, החיבור למצבר הוא רצוי מאוד אך אמרו פה אנשים שלא קריטי הדבר.

שוב - מנוע החיפוש יעזור לך.

פורסם

החיבור למצבר הינו המלצה רק אם אתה אינך מתכוון לחברו למגבר חיצוני,במידה ותשתמש במגבר הפנימי (27 וואט ר.מ.ס) הרי מומלץ לחברו ישירות למצבר אם כי זה לא חובה

פורסם

כמובן שאם אתה משתמש במגבר ובוחר לא לחבר את ההד יוניט למצבר ישירות, רצוי שתשב בפעם הראשונה עם הרדיו דיסק ותוציא אותו החוצה אחרי שעה של עבודה בשביל לראות שהבידוד של הכבלים לא נמס מהחום.

פורסם

בינתיים אין לי מגבר ואני לא מתכוון להביא אחד.

מה עם הרדיו? לא הבנתי אם הוא מתאים או לא.

מה לגבי אספקטים אחרים, משהו מיוחד שאני צריך לשים לב אליו?

איך אני יודע אם הוא יתאים לי לרכב?

מה לגבי הדגם CDA-7995? אני קורא REVIEWS ולא מבין מה ההבדל המשמעותי בינהם חוץ מה-WMA.

cda-7995.gif

מה לגבי הדגם CDA-9813?

1057635982465_cda9813.jpg

פורסם

ל Cda-7995 אין יציאות לרמקולים בכלל , המכשיר הוא Deck.

ממה שקראתי ה 7995 יותר איכותי מבחינת Pickup ו D/A Convertor מה 9815 והם היום באותו המחיר בערך בגלל שה 7995 ישן יותר.

אבל בשל העובדה שאתה עובד בינתיים בלי מגברים, אתה צריך ללכת על ה 9815.

Leon Cupra 2009

פורסם
ההבדלים בין ה9815 ל9813 הם הבדלי תצוגה בלבד ככל הזכור לי ככה שאם ההפרש משמעותי אולי עדיף לך לקנות את ה13.

לדעתי אני ילך באמת על ה-13. תודה.

...אבל בשל העובדה שאתה עובד בינתיים בלי מגברים, אתה צריך ללכת על ה 9815.

בינתיים בלי מגברים, אבל מתכוון להוסיף כשהתקציב יגדל...

מה לגבי קליטת תחנות רדיו בארץ?

• תוכן חדש...