Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותי שלום,

הייתי מעוניין לקבל את חוות דעתכם לגבי "שידרוג" מערכת האודיו שלי.

הרכב המדובר הוא גולף, כרגע ה-HU הוא המקורי, אבל אני רוצה להחליפו בדבל דין פיוניר.

הרמקולים המקוריים הוחלפו בשני סטים קומפונט של חברת פולק אודיו:

http://www.crutchfield.com/S-fTZwii0PpPQ/cgi-bin/ProdView.asp?wm=fp&I=107DB6500&g=410

כרגע הם מחוברים למגבר ישן שהיה ברשותי (רוקפורד 600a4).

אני רואה שאין מנוס מלהוסיף סאב למערכת ולכן הייתי מעוניין לחבר סאב משובח למגבר במקום הסט האחורי אשר יחובר לHU ישירות או שאוליו פשוט החליט למכור את הסט המיותר.

הייתי מעוניין לקבל המלצה לגבי הסאב. כרגע אני מעוניין בסאב 10" אבל אני לא משוכנע איזה חברה לקחת. אני יודע שלסאב חזק רצוי לחבר מגבר נוסף, אך אין לי את החשק והרצון להוסיף עוד מגבר.

הטעם המוזיקלי שלי רחב, אך אני אוהב לשמוע בעיקר רוק קלאסי ומוסיקה אלקטרונית. אני כמעט ולא שומע R&B.

אני מחפש סאב נקי שיעשיר את הצליל, כך שהבאס יהיה חד ומדוייק כאשר שומעים טארנסים, וצליל מלא ועשיר כאשר שומעים מוסיקת רוק. אני לא מעוניין בסופר ווליום אלה באכות צליל.

האם קיים סאב שיוכל לענות על הצפיות כאשר הוא מחובר למגבר הרוקפורד שברשותי? אם אני מבין נכון, המגבר יספק 75 RMS לרמקולים הקדמיים ו150 לסאב בתצורת 4 אום? האופציות שכרגע אני שוקל:

1) רוקפורד P2

2) אינפיניטי פרפקט

אני פתוח להצעות נוספות - ראיתי שבפורום אוהבים את מגברי שיבא ופירלסס.

כמו כן, ראיתי שיש אפשרות לקבל את הרוקפורד עם אופציה משולבת עם מגבר בתוך התיבה. אופצייה זו היא עדיפה מכיוון שאין דרישה "לחבר" מגבר לרכב האם יש עוד חברות שמציעות אופצייה כזו?

תודה מראש.

פורסם

לגבי סאב "10

אז קודם ברכות על ההחלטה סאב בעיקרון זה כבר שידרוג טוב

לגבי המגבר שיש לך אני לא חושב שיש מקום להחליף אותו או לשדרג אותו אלא אם אתה מתכונן ללכת על סאב מטורף ולהחליף את הסט הקדמי (וזה לא נראה כך)

בגדול המגבר הוא טוב ויכול להפעיל כל סאב ממוצע של "10 קיים

לגבי סאב עם מגבר בנוי על התיבה לדעתי לא הכי מומלץ (הויברציות שיש בתיבה עלולות להזיק לרכיבי המגבר לאורך זמן) כל שכן ושוב אני חוזר להתחלה המגבר שלך אמור להיות אוב מספיק למה שאתה טוען שאתה צריך

סאב "10 טוב נחמד מהיר רך ונעים ומדויק מאוד במחיר ממש לא יקר (אני מעריך באזור ה-600 ש"ח)

להלן לינק לסאב

http://www.earthquakesound.com/dbr.htm

בברכה ובהצלחה

earthquake sound frik

פורסם

אם אתה רוצה דיוק ולא עצמה ולא בא לך להעיף את השכונה כשאתה עובר ,

אז בבקשה (למרות שיש מצב שתצטרך הגברה חזקה יותר) :

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=581686

וגם :

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=411527

(יש גרסת 11")

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אל תצפה ליותר מידיי "צליל מלא ועשיר" מסאב 10" שהוא לא ברמות הגבוהות. מהירות ודיוק כן. עומק ובאס עשיר קצת פחות. ה-P2 עונה על חצי מהדרישות שלך (מהיר ,חד מאוד ומדוייק יחסית). האינפיניטי אני לא מכיר. תחפש עוד, אולי ה-ZR של פיניקס גולד יתאים לך, אולי גם ה-R, שזז כמו מטורף (ואני מתכוון לזה).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מי זז כמו מטורף ? הקקה הקטן הזה ? :] כולה 34 מ"מ

(מצתרף להמלצה על הפיניקסים אחלה סאבים , רק חבל שבארץ אנחנו מקבלים תצורות של סאבים לא מגוונות - מה שאומר שבארץ ניתן להשיג רק את הסאבים בתצורת 2 סלילים של 4 אוהם)

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

מכיון שהמגבר הקיים מצפה ל4 אום התנגדות מי מהמגברים שהמלצתם בא בחשבון?

רוקפורד, פיניקס או פוקל? אני מבין שאני לא יכול לצפות לצליל סופר סופר מסאב בודד 10" אבל מאלה שהמלצו, האם יש מנצח ברור?

אכי פשוט מבחינתי להשיג את הרוקפורד, אבל אני חושש שהוא יותר מידי חד. האם הפוקל מציא פיתרון יותר ורסיטלי? אני לא רוצה ללכת על סאב 12". לא הבנתי האם המגבר הקיים שלי יכול לדחוף את הפיניקס.

תודה שוב.

פורסם
אל תצפה ליותר מידיי "צליל מלא ועשיר" מסאב 10" שהוא לא ברמות הגבוהות. מהירות ודיוק כן. עומק ובאס עשיר קצת פחות. ה-P2 עונה על חצי מהדרישות שלך (מהיר ,חד מאוד ומדוייק יחסית). האינפיניטי אני לא מכיר. תחפש עוד, אולי ה-ZR של פיניקס גולד יתאים לך, אולי גם ה-R, שזז כמו מטורף (ואני מתכוון לזה).

גיא.

האם יש סאב "ברמות גבוהות" שיוכל לעבוד עם המגבר שלי?

• תוכן חדש...