Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 1.3 87, עשן כמו מכונת עשן, מהאגזוז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי משיכת הילוך 2, לכ20 שניות, אין לי מושג איזה סלד זה היה, אבל זה צרח, ממש צרח, אבל לא ניראה לי הגעתי לקו האדום של הסל"ד... ניראה לי לא בטוח,

בכול אופן אחרי הסתכלות על המנוע ראיתי שמן שמה נישפח על הרבה חלקים, ראיתי גם קצת שמן נוזל מכיוון הטיימינג למעלה ניראה כמו גם מהאטם של המכסה ראש. זה קרה ביום שבת האחרון.

בכול אופן הנעתי את הרכב נתתי קצת גז, בזמן שכול האזור התמלא בעשן ולא ראיתי איפה אני נימצא מרוב העשן,

לפתע אני שומע את המנוע פועל לא טוב , כאילו רק 3 בוכנות פועלות, ואחת מהן מושבטת כאילו שמן קפץ על הפלאג שלה,

והיא לא מייצרת בערה פנימית, זה קרה עכשיו יום שני בשבוע.

בכול אופן בסעפת פליטה שלי יש חור קטן, שמתי לב לרטיבות מסויימת של שמן מישמה.

בקיצור, ראש מנוע או לא ?? צריך לחליף את האטם ראש מנוע כן ?

תמיר

פורסם

אפשר רק לנחש.... ברכב שלך מותקנת משאבת דלק מכנית ואולי אטם המשאבה הלך לעולמו ונוזל ממנו שמן בצורה פראית.

בכול מקרה המשאבה הזו נוטה להתקלקל כול 50K (מנסיון של 7 שנים עם אותו רכב).

איזה כייף לי :)

פורסם

הימור שלי לאור מה שאתה אומר שהלך ראש מנוע,אם משכת את הילוך שני במשך 20 שניות והמנוע צרח,כנראה שהיית על הקו האדום (למה לעזאזל ברכב שנת 87 ?....).

ובכל אופן,ככל הנראה נפרץ אחד המעברים ולכן יש המון עשן.

האם כשאתה פותח את פקק השמן אתה מזהה עקבות של נוזל קירור ?

ולהיפך,כשאתה פותח את מיכל נוזל הקירור,יש עקבות שמן ?

בכל מקרה,לאור מה שאתה מתאר,אתה חייב להחליף רצועת טיימינג לאחר ניקוי וייבוש ייסודי של איזור הרצועה,שכן שמן באיזור רצועת הטיימינג אינו בריא בכלל (עם הזמן מפורר את הרצועה,שלא לדבר על יצירת סיכוך שעשוי להביא לקפיצת שיניים, במיוחד בזמן שאתה מושך הילוך שני במשך 20 שניות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שמע... נסעתי בחול ים, וניסיתי לעבור קטע של ג'יפים... וכן עברתי :).

אני יבדוק באמת את הקטע של משאבת הדלק.

אין שמן במים, ואין מים בשמן.

תמיר

• תוכן חדש...