Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לעזור לחבר שלי לבחור מערכת.

מאחר ואני יודע שיש פה אנשים שמבינים בתחום בהרבה יותר טוב ממני אז אני אתייעץ אתכם פה

אז ככה כפי שרשום בכותרת יש לו כ3500K אם צריך להפריז במעט הוא מוכן

הוא מעוניין ברדיו דיסק של פיוניר מדגם ,DEHP7750,DEHP6850,DEHP6900 על מה אתם ממליצים?

וחוץ מזה הוא רוצה לקנות גם רמקולים אחורים של JBL מדגם CS3196,GTO937 יש המלצה על אחד מהרמקולים האלה?

אתם יכולים לאמר לי בבקשה איך זה לפי דעתכם? בסאב הוא לא מעוניין כרגע, אם אפשר להוסיף משהו למערכת תתנו בבקשה המלצות

תודה רבה לכל מי שעוזר.

פורסם

וואו 3500K?

המערכת היקרה בהיסטוריה :lol:

עדיף שתקנה בזה איזה פרארי ועוד יישאר לך עודף לוילה בסביון :p

ועכשיו ברצינות: מה אתה מחפש יותר, איכות או עוצמה? (לא שאני יכול להמליץ לך על משהו, אני רק מנסה לעזור לאחרים לעזור לך :p)

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

מערכת בתקציב כזה עדיף ללכת כבר על סט קומפוננט קדמי, 6*9 אחורי וHU בלי הגברה בתור התחלה

אח"כ יהיה אפשר להוסיף אם הוא ירצה.

החבר שלך צריך לדעת איזה סוג של צליל הוא אוהב בכדי שיהיה אפשר בכלל להציע רכיבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חייב להמליץ בחום על 6X9 של הרץ

כן כן - הרץ בTOMCAR

שמעתי אותם מול פיונייר (הזבל) וJBL כמו שלי

והוא לקח גם את הJBL בהליכה

צליל הרבה יותר פתוח נקי ומדוייק

ממש אהבתי!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
מערכת בתקציב כזה עדיף ללכת כבר על סט קומפוננט קדמי, 6*9 אחורי וHU בלי הגברה בתור התחלה

אח"כ יהיה אפשר להוסיף אם הוא ירצה.

החבר שלך צריך לדעת איזה סוג של צליל הוא אוהב בכדי שיהיה אפשר בכלל להציע רכיבים.

תודה רבה כמובן שבקרוב הוא ישדרג את המערכת אז מה שאתה אומר בנתיים בתקציב הזה שיוסיף גם קומפוננט ללא מגבר?

• תוכן חדש...