Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע מחפש לקנות רכב

ונתקלתי במודעה של רכב שנת 00 במחיר מצחיק של 16 אלף שקל

הרכב הוא סוזוקי מרוטי

ורציתי לקבל יותר פרטים על הרכב הזה?

שווה לא שווה?

ומה אפשר להציע רכב אחר במחיר כזה?

תודה ויום טוב :)

פורסם

המרוטי היא סוזוקי שיוצרה והורכבה בהודו.

הדגמים הראשונים היו למעשה סוזוקי אלטו ישנה,מנוע 3 בוכנות 800 סמ"ק.

הדגם שאתה מדבר עליו ניקרא סוזוקי ONE ויש לו מנוע 1.0 3 בוכנות,55 כ"ס שדומה מאד למנוע הסוויפט.

מכשירי תנועה ייבאו אותה על מנת לתת תחרות לסיריון של דייהטסו ולאטוס של יונדאי,אך לא בהצלחה מרובה.

ה ONE הינה מכונית בסיסית מאד,מאובזרת בקמצנות,בעלת ביצועים והתנהגות כביש בינוניים ביותר.

סה"כ ב 16K,אם המכונית במצב טוב והדרישות לא גבוהות היא מהווה תמורה סבירה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כבעל מרוטי אלטו שנת 1995 מנוע 796 סמ"ק - מדובר ברכב בסיסי ביותר, אך אמין מאוד ומאוד זול לאחזקה, ההפתעה היא שהרכב סוחב מצויין ומגיע למהירות שיוט של 110 קמ"ש.

אם הרכב מתוחזק טוב, זהו רכב מומלץ כרכב בינעירוני/עירוני קטן.

אני מחזיק אותו כ-3 שנים עם ממוצע של כ-11,000 ק"מ בשנה ועלויות של כ-900 ש"ח לחודש (דלק+טיפולים+טסט+ביטוחים). הרכב עלה לי 7,500 ש"ח וכיום גם אם אזרוק אותו לפח, הוא החזיר את ההשקעה.

חלקי חילוף אין בשפע בארץ, אך ניתן לרכוש באינטרנט בזול מהודו (נמכרות שם באלפים), רכשתי רכב מושבת לחלקים ב-700 ש"ח.

שווה לך לבדוק גם דייהו מאטיס או דייהטסו קורה מהשנים המקבילות - מדובר ברכבים מודרניים יותר.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...