Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ויום נפלא לכולם!!:-P

ברגעים אלה אני עומד לפני ההזמנה של טויטרים מאיביי ואני לא סגור על מה בדיוק להזמין. כרגע מצאתי סך הכל 3 אופציות:

INFINITY 1011T REFERENCE 1" 150W SILK DOME TWEETERS

INFINITY KAPPA 10.7T 1" 150W TWEETER SET

Kicker KS20 3/4" Titanium Dome Tweeters

מתוך הרשימה הנ"ל שמעתי רק את הרפרס של אינפיניתי.. אבל הדבר היה כל כך מזמן שכבר לא רלוונטי.

הדרישות שלי מהטויטרים הם בעיקר שיהיו נעימים לאוזן ולא ישתגעו יותר מדיי בווליום גבוה, והעיקר שהם יהיו עמידים שלא ישרפו לי כל שני וחמישי...

הטויטר הולך להיות מחובר לדוטק של מורל וג'ייביאל המפורסם.

כרגע אני סגור יותר על טויטרים של קיקר, כי מתוך הרשימה הם חזקים יותר וגם נראה כדיל מסודר יותר (מגיע בתוך אריזה מקורים וכו').

אנא תנו לי המלצות אנשים ששמעתם איי פעם את הטויטרים הנ"ל, ואם יש לכם נסיון עם אחד הסטים אשמח לשמוע גם כן. אם משהו יודע על דילים טובים יותר באיביי או כל מקום אחר שמקבל פיילפל אשמח לראות את האתר מאוד מאוד מאוד!!

תודה רבה לכולם!:-D

פורסם

אני הייתי ממליץ על הטינפיניטי קאפה

מאחר והיא סדרה גבוהה ביותר בין הטוויטרים שציינת .

הקיקר הוא מהסדרה הנמוכה ביותר סט שעולה בארץ כ600-700 ש"ח

נראה לך שהוא ילך טוב עם הדוטק או שהוא ברמה שלו ?

תשמע אותם לפני קניה זה מה שיש לי להגיד לך .

יום טוב .

פורסם

קח בחשבון שמאז שאינפיניטי הייתה בונה רמקולים (לשוק בייתי) בעצמה עברו המון מיים בירדן . ואאל"ט היום היא לא מתכננת ולא בונה שום דבר , חברה מסויימת בקונצרן הזה מייבאת רמקולים בתכנון שקנתה מהמזרח הרחוק , ושמה עליהם את התווית הנדרשת באותו רגע . זה לא אומר שהם לא רמקולים טובים . זה רק אומר שכמעט בטוח שתמצא רמקולים טובים יותר באותו מחיר אם תלך ותשמע , ואם בחרת אינפיניטי בגלל הרמקולים הבייתיים ששמעת פעם , אני מניח שאתה עלול להתאכזב קשות .

ועלי לסייג שזה מה שאני יודע בלי שממש עקבתי ברציפות אחרי החברה , כך שיתכן ויש לי טעויות . אבל זו דעתי

בברכה יהודה

פורסם

הבעיה היא שהתמקדתי בשלושה הדגמים האלה היא עצם העובדה שזה כל מה שמצאתי באיביי... אני ממש לא מאמין שזה כל מבחר שיש שם, אבל הסתבכתי לגמרי בחיפוש שלהם שם ואם משהו יכול לעזור לחפש בשבילי דילים טובים יותר אני יותר מאשמח!!:-)

פורסם

א. - הרפרנס - hell no !

מנסיון - אל תיגע בהם, חוץ מחדות אין בהם כלום, לא פירוט ולא דיוק.

ב. קיקר - עד היום לא שמעתי טוויטר אחד של קיקר שהוא לא מתכתי, נשמעים לא רע, חזקים אפילו מפורטים - אבל מתכתיים.

ג. הקאפה כאן הוא ללא ספק הבחירה הטובה אבל הוא עדיין לא רחוק בהרבה מהרפרנס - הוא יותר מפורט ומדויק אבל עדיין חד מאוד. אם כבר אז הטוויטר של הקאפה פרפקט שזאת כבר חיה אחרת לגמרי.

במקום לחפש בגוגל אתה יכול בקלות לחפש טוויטרים הרבה יותר טובים ב www.madisound.com

או ב www.sonicelectronix.com או ב www.onlinecarstereo.com או ב www.woofersetc.com

אבל - לא אמרת בכלל איזה סוג של צליל אתה אוהב אז אי אפשר בכלל להתחיל להמליץ לך איזה טוויטרים כדאי לך לחשוב עליהם.

אמרת בפתיחה שאתה מחפש טוויטר נעים לאוזן - תחשוב לכוון מורל והחברות הדומות לה

מורל, DLS, דיינא-אודיו, ויפה, רנסנס אודיו

אם אתה מחפש טוויטר ממש זול - מורל TW1 נעים מאוד לאוזן, לא מדויק במיוחד אבל סה"כ טוויטר לא רע ויש לו פירוט טוב יחסית למחיר. הוא מכניס את הרפרנס לכיס הקטן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...