Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם יכולים לספר לטובה או לרעה על האקסנט 95?

(דרך אגב יש לי הצעה: 1340סמ"ק 95' יד שלישית ידני 108000ק"מ - שווה?)

פורסם

שמע אם זה שווה מבחינה כספית אני יכול להגיד לך שזה בדיוק מחירון.

תנסה להוריד קצת.

בקשר לאוטו עצמו... משום מה פה בפורום לא אוהבים אותו, כבר היה דיון עליו ממזמן, לעומת זאת לא.ח של חבר שלי יש אותו והוא אומר שזה אוטו סבבה, יחסית למחיר.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

(כנראה שאני החבר)

תשמע אנחנו גם קנינו אחת כזאת לפני מספר חודשיים, גם 1300 סמ"ק אבל שנה יותר חדשה ובמצב יותר טוב משלך, אבל המחיר שלך שווה!

באיזה מצב היא? כי אני זוכר שאנחנו חיפשנו היו הרבה במצב נוראי!

בתחלאס אוטו לא מהיר ולא מצוייד, אבל בהחלט סחיר ולא עושה בעיות... מתאים מאד למישהו שלא רוצה להתעמק בנהיגה עצמה ורק להגיע מנקודה לנקודה במינימום הוצאות ולקבל נוחות יחסית למחיר.

• תוכן חדש...