Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

באתר של מורל ראיתי שדגם הסופרימו יכול להגיע כעת עם קרוס פאסיבי.

למישהו יש פרטים נוספים כמו מחיר ונתונים אחרים?

משום מה באתרמעבר להצהרה אין תמונות או נתונים.

פורסם

מורל מצהירים שהסט הזה אמור לעבוד בצורה אקטיבית, אבל באתר אוסטרלי הראו פעם קרוס שהתיימר להיות הקרוס של הסופרימו. אולי זה היה גימיק שיווקי, לקחו קרוס של הייבריד וצבעו אותו אפור-שחור, אבל בהחלט יש סיכוי שיצא \ יש \ בתהליכים קרוס לסופרימו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בהחלט מקווה שלא :)

הסופרימו יאבד מהגמישות שלו מבחינת סאונד.

אלא אם כן הם יתעלו על עצמם עם הקרוס החדש.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני יודע שיש כוונות כאלו במורל, אבל יש לזה השלכות אחרות בכלל בלי שום קשר לסאונד או לאיכות.

ברגע בהם הוציאו סט כמו הסופרימו שמיועד להגברה אקטיבית הם מיתגו אותו גבוה, מה שאומר שהם משייכים אותו לקבוצת היי-אנד, אבל אם זאת הם כנראה בגלל הבעיה הזו לא מוכרים גם הרבה ממנו(מה לעשות רוב המערכות בעולם אינם אקטיביות).

לכן, לדעתי רק בגלל נושא של מכירות ובעצם גמישות גבוהה יותר עם המוצר עצמו הם בונים קרוס פסיבי, לא שזה רע, הרי כל הסטים הטובים בעולם מאוטופיה ברלייום ,ריינבאו רפרנס,F1סטאטוס וג'נסיס אבסולוט , בראקס גראפיק פרו והמאטריקס בעצם כולם כולל כולם באים עם קרוס פסיבי כזה או אחר.

נוחות וגמישות גבוהה יותר זה שם המשחק.

סה"כ זה רעיון מבורך זה רק יגרום ליותר ויותר מערכות עם סטים של הסופרימו.

under construction..

פורסם

מתוך האתר (זו לא רק כוונה אלא הצהרה):

The Supremo 2-way component system was engineered to be both an active and passive speaker system in order to provide installers with greater flexibility and to maximize the full potential of its drivers. The new crossover employs high quality components and Mundorf capacitors, it uses a crossover point of 1900Hz with a 12dB/octave slope and ±3dB tweeter level attenuation for improved soundstage and imaging in off-axis installations.

פורסם
אני יודע שיש כוונות כאלו במורל, אבל יש לזה השלכות אחרות בכלל בלי שום קשר לסאונד או לאיכות.

לדעתי רק בגלל נושא של מכירות ובעצם גמישות גבוהה יותר עם המוצר עצמו הם בונים קרוס פסיבי, לא שזה רע, הרי כל הסטים הטובים בעולם מאוטופיה ברלייום ,ריינבאו רפרנס,F1סטאטוס וג'נסיס אבסולוט , בראקס גראפיק פרו והמאטריקס בעצם כולם כולל כולם באים עם קרוס פסיבי כזה או אחר.ראיתי בפורום מסויים קישור לקרוס של הגנסיס , הם דיברו שם על מעגל ז'ובל נט , שהוא משטיח את הסאונד ואמרו שהם לא משתמשים בו , אבל לא הצלחתי להבין במה בדיוק הם משתמשים במקום . רק דבר אחד הבנתי הקרוס הפאסיבי שלהם עולה 900 דולר טבין ותקילין

נוחות וגמישות גבוהה יותר זה שם המשחק.

סה"כ זה רעיון מבורך זה רק יגרום ליותר ויותר מערכות עם סטים של הסופרימו.

תהרגו אותי אבל לא מבין מי ישלם 900 דולר על קרוס פאסיבי גם אם הוא ממותג גנסיס , כשאפשר לקבל פרוססור בפחות שיעשה את העבודה .

ודרך אגב נקודת חיתוך של 1900 בסלופ של 12DB , זה אומר שאתה צריך בשבילו גם מידבאס וגם יחידת מיד , כי אין הרבה מידבאסים טובים שיכולים לעשות את כול הריינג' של 50-1900 בלי דיסטורשיין . אז מעניין למה בדיוק הם מתכננים לשדך אותו ?

אבל אם הם משדכים אותו לדרייבר ספציפי אזי הוא כבר לא היי אנד ? בקיצור כמו שנראה לי זה פשוט גול עצמי

בברכה יהודה

פורסם

היום יצא לי ללטף את הקרוס של הסופרימו (וגם את האולטימו, אבל על זה נספר בהזדמנות). חתיכת קרוס :-D

כמו שניר אמר, יש בו קבלים של מונדורף, אחת מהחברות המובילות בעולם שרכיבים שלה נמצאים ברבים מבין רמקולי פלח ההיי-אנד.

אני משוכנע שמדובר בקרוס איכותי דיו שלא יגרע בהרבה מיכולותיו של הסט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תהרגו אותי אבל לא מבין מי ישלם 900 דולר על קרוס פאסיבי גם אם הוא ממותג גנסיס , כשאפשר לקבל פרוססור בפחות שיעשה את העבודה .

ודרך אגב נקודת חיתוך של 1900 בסלופ של 12DB , זה אומר שאתה צריך בשבילו גם מידבאס וגם יחידת מיד , כי אין הרבה מידבאסים טובים שיכולים לעשות את כול הריינג' של 50-1900 בלי דיסטורשיין . אז מעניין למה בדיוק הם מתכננים לשדך אותו ?

אבל אם הם משדכים אותו לדרייבר ספציפי אזי הוא כבר לא היי אנד ? בקיצור כמו שנראה לי זה פשוט גול עצמי

כמעט כל המידבאסים יוכלו לנגן עד 1900HZ מבלי להגיע לדיסוטרישן, אבל לא הרבה מדבאסים יודעים לתת הענות שטוחה לאורך כל התחום(גם לא ברובו:).

אין שום בעיה בשימוש בקרוסים פסיביים, אני לא חושב שזה יגרע משום יכולת של שום אלמנט כזה או אחר, מספיק לראות קרוסים כמו המאטריקס של בראקס כדי להבין מה זה קרוס פסיבי טוב, בגדול הדבר עובד פנטסטי באודיו ביתי ואין שום מניעה להשתמש בו גם בסטריאו לרכב(אני מדבר על תחום היי-אנד ביתי מול היי-אנד ברכב).

אם כי על מנת להגיע לתוצאה מקסימלית של מה שאתה רוצה להגיע, אין כמו הגמישות והפתיחות של קרוס אקטיבי.

אומנם יש לכך אי אילו השלכות מדעיות לגבי מה יותר טוב ולמה, אם אתה לא מספיק מרוצה ממה שהיצרן מספק, לך על אקטיבי, אם אתה סומך על חברות ותיקות ומנוסות- גם פסיבי יסב לך הנאה מרובה.

יש לכך עוד הרבה השלכות אבל לא נכנס לזה עתה מפאת זמן:).

under construction..

• תוכן חדש...