Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לרכוש באופן כללי ?

ממה להזהר ?

מה לבדוק ?

כיום יש לי רנו מגאן מהעבודה דגמי הליסינג החדשים 2007, ולפני חודש הלכה לי מערכת החשמל ברכב, מעולם לא היה לי רנו זו הרנו הראשונה שלי, אך מטבע הדברים רכב ליסינג דאגותיי הן פחותות ולא קיימות כלל, כיום אנו מעונינים לרכוש רכב שני לזוגתי, אשמח לקבל אינפורמציה, התקציב שעומד לרשותי הוא בטווח הרכבים האלו ועוד מגוון אשמח לקבל עצות לגבי רכב מומלץ.

פורסם

אם אתה מתכוון לקנות רכב עם גיר אוטומטי מחכות לך צרות גדולות מאוד ועדיף לא להתקרב,למרות שאם הבנתי אתה לא מעוניין בידני.

הגיר האוטומטי הוא החולייה החלשה ברכבים האלה,נוטה לקרוס באיזור ה-110,000-140,000 ק"מ (כמובן שאתה קונה מיד ראשונה ולא מהחברה), ותיקונו או שיפוצו עולים בין 6500-9000 ש"ח.

יש אנשים ואני מכיר אחד כזה שיש לו מעט מזל ולמרות הקפיצה העצבנית בהרוורס ובנסיעה קדימה הגיר עדיין לא מת אבל הרכב הוא יד שנייה עם 120,000ק"מ.

למותר לציין,כל מיני תקלות חשמל שונות ומשונות וחוץ מזה שהרכב נחשב לבטיחותי במבחני ריסוק לא הייתי אומר שיש דברים טובים בו ובמיוחד לא אמינות.

בפורום טכני אחזקה וטיפולים ,תעשה חיפוש ותראה כמה אנשים מתוסכלים נתקלו בקללה הצרפתייה הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא ידעתי שיש מנגנון השמדה עצמית לגיר ב-110000KM.

כל מקרה לגופו, מדובר ברכב משומש ולכן היסטורית הטיפולים שהרכב עבר עד היום היא קריטית, כמו בכל רכב מודרני.

לכן, לפני הרכישה חובה לבדוק את היסטורית הטיפולים, היא תיתן אינדקציה טובה על מצב הרכב, האם יש תקלות חוזרות או תקלות נעלמות וכו'.

בעיקרון הקליאו רכב נעים ונוח, אני אישית מעדיף את ה-Peugeot 206 או VW polo

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

היה לי כזה שנת 2000 שנמכר לפני חודש וחצי אחרי שהיה אצלי כמעט 4 שנים.

הוא היה ידני עם מנוע 1400. האוטו נח (יותר מהניסאן אלמרה 2002 שקניתי במקומו), זריז, ומספק מספיק כח לעקוף מאזדות בעליות לירושלים.

לגבי אמינות- בסה"כ בסדר. לא הייתה שום בעיה רצינית בגיר או במנוע. פעם אחת משאבת מים התחילה לנזול. קניתי אותו יד שניה עם 72K ק"מ ומכרתי אותו עם 148K, אז זה די צפוי שיהיו דברים קטנים. מה שכן- גם אלו שלפני, שהיו אנשים פרטיים, וגם אני, הקפדנו לטפל בזמן ובמוסך מורשה.

מה שכן מחלה בקליאו בשנים האלה זה הצבע והמזגן. הצבע, בעיקר אם הוא מטאלי, מתחיל להתקלף אם לא שמרו על האוטו מספיק טוב, וגם המזגן מתחיל לזייף- שנה אחת החלפתי שסתומים ושנה שאחריה הלך המדחס וקניתי חדש.

לכן נראה לי שאם אשתך מוכנה לנהוג על הילוכים (אשתי בסוף התרגלה) ואתם מוכנים להתפשר קצת באמינות ולהרוויח נוחות- לך על זה.

• תוכן חדש...