Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כאן, אני גיא ובזמן האחרון אני מפנטז על להוסיף קצת פלפל ללנטרה. אני יודע שאין לה מה להציע בתחום אבל בכל זאת, כמה סוסים יוסיפו חדוות נהיגה..

הסוסים הנוספים גלומים בגדישה נמוכה (עד חצי באר, באדיבות פירוקיה דרומית), ואני חושב הרבה על התערובת שתספק את צרכיי, בלי לשחוט את הכיס כי בכל זאת - לנטרה..

"FMU" או RRFPR ,לא עושים עבודה טובה לפי פורומים לועזיים, ובכלל הקונספט מלא בעיות.

AFC יקרים לאללה, שלא לדבר על STANDALONE.

חשבתי על אופציה זולה שעל הנייר לפחות מספקת*: MAP של 2 באר, +מזרקים עם ספיקה כפולה מהמקוריים(בסביבות 200, לא זוכר מה יש ביונדאי). בגדול הבנתי שהMAP מוציא טווח מתחים קבוע למחשב,5V-0.5V,לא משנה אם זה חיישן 1,3,2 באר. כך שאם המחשב מקבל נתון של, נגיד, 2.5V, מחיישן 2 באר,הלחץ בסעפת הוא 1 באר. המחשב מתזמן פתיחת מזרקים לספיקה של (בערך) חצי מלאה(מלאה=1 באר לחץ יניקה) אבל בגלל שהמזרקים בעלי ספיקה כפולה..כבר הבנתם בטח. כמובן שהמשאבה אולי לא תספק את הספיקה הדרושה, וכל החאפריות הזו לא מתחילה אפילו לקחת בחשבון את הנצילות הנפחית של המנוע, בגלל זה רשמתי "תערובת מספקת*". את כל האופרציה הזו אפשר לסגור בפחות מ 100$ לפני משלוח, משומשים מאיביי. יותר זול מRRFPR חדש.

מה אתם אומרים? מכירים מערכת כזו שעובדת?

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

מסכים עם ליאור, למרות שהייתי מוסיף גם */*/, אם זה לא יועיל להזיק זה בטח לא...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ואללה, קראתי את ההודעה 3 פעמים ואני לא מצליח להחליט אם לנעול או לצחוק או לא יודע מה.

בהתאם לזאת אני נותן לך צאנס להביע את כוונותיך בצורה נוספת וקצת יותר ברורה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה, גם אני לא יודע אם לצחוק או לנעול (אין לי מפתח)

אבל כשראיתי שזוהי ההודעה הראשונה של החבר ... חיפשתי את המפתח

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

בגדול הבחור אומר שהוא לא רוצה לבנות ניהול מחדש למנוע, אלא לנסות "לרמות" את המחשב של הרכב - להלן - מחשב ההזרקה, כך שיקבל נתונים מ-MAP [???] אולי MAF? ויוציא הוראות פתיחה למזרקים לפרקי זמן כאילו-זהים למקור, אלא בגלל שהמזרקים יוחלפו לכאלה בעלי ספיקה גדולה יותר, הוא למעשה יקבל תערובת עשירה יותר.

אני חושב שבגדול - מה שהוא רוצה לומר זה "אין לי כסף לבנות ניהול מנוע מחדש - מה דעתכם אם אגדוש את המנוע ופשוט אחליף למזרקים גדולים יותר?"

לטעמי - חפש מידע על זה ברשת, מישהו בטוח עשה את זה לפניך, אם לא - פנה למשהו קרוב שתמצא [מנועים של יונדאי? חפש גדישה נמוכה של מנועי מיצובישי או משהו...]

אני יודע שב-ב.מ.וו החלפה של מזרקים לגדולים יותר בהחלק מהמנועים, על ניהול המנוע המקורי מספיק לגדישה בלחץ נמוך [סופרצ'ארג'ר] ולפעמים אפילו ללא החלפה כלל של שום חלק במערכת אספקת הדלק, אבל זה כמובן עולה בביצועים - אתה לא מקבל את מלא מה שהמערכת שבנית יכולה לתת.

רון.

ודבר אחרון - אני מאוד אשמח לראות לנטרה משאירה אבק לילדים שמתניידים בקונצרן VAG, יש משהו בקלילות שהמוגדשים שלהם מייצרים בה כוח שנורא מתסכל בעלים של מכוניות אחרות :) בעיקר עגלות עם 40 כ"ס...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בהתחלה חשבתי שאולי המחשב שלי עירבל את האותיות או משהו בסגנון..עכשיו אני חושב שפשוט לא הבנתם את המונחים בהם אני משתמש.MAP=MANIFOLD ABSOLUTE PRESSURE והכוונה היא לחיישן הלחץ שמחובר לסעפת היניקה. MAF=MASS AIR FLOW וזה חיישן זרימת אוויר, השניים לא באים ביחד בד"כ. לחץ וטמפ' האוויר בכניסה לצילינדר נותנים לנו את צפיפותו וכך נדע כמה דלק להזריק (הייתי בטוח שאלו מונחים בסיסיים בפורום שיפורים).

ולא, הכוונה היא לא להגדלת מזרקים בלבד זה פשוט יעשיר את התערובת בכל תנאי העבודה של המנוע.

מקווה לתגובה מלומדת.

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

כולנו יודעים מה זה MAP או מה זה MAF .

אבל לא כולנו מבינים הבנת הנקרא כמו שצריך .

אי לכך ובהתאם לזאת , אני אכניס את כל המשתמשים לקורס בסיסי בנושא . עד שהם יעברו אני אנעל את שהשרשור כדי שלא סתם לבזבז מקום אצל עמוס השרת .

תודה ואחלה יום לכולם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...